Πολωνία Πολωνία πρόγραμμα

vasiliss

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Συμφωνώ κι εγώ με @gkalla και @psilos3 για τις πόλεις. Πήγαμε το καλοκαίρι και το Βρότσλαβ ήταν εξαιρετικό. Εμείς κινηθήκαμε με αυτοκίνητο που νοικιάσαμε στην Κρακοβία και παραδώσαμε στην Βαρσοβία με μικρή σχετικά επιβάρυνση, νομίζω 30€.
Βέβαια για όλη την οικογένεια η τοπ πόλη από όσες είδαμε ήταν το Γκντανσκ. Αν δεν σου φαίνεται ανάποδα στο σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου σκέψου μήπως το βάλεις μέσα αντί για το Βρότσλαβ.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Βέβαια για όλη την οικογένεια η τοπ πόλη από όσες είδαμε ήταν το Γκντανσκ. Αν δεν σου φαίνεται ανάποδα στο σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου σκέψου μήπως το βάλεις μέσα αντί για το Βρότσλαβ.
Κι αυτή είναι πολύ καλή περίπτωση, απλά μετά για να φτάσεις στην Κρακοβία είναι προτιμότερο να βρεις πτήση. ;)

maria91

Member
Που τρωμε καλα pierogi στη Βαρσοβια?εχουν κ εκει τα λεγομενα milk bars?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Που τρωμε καλα pierogi στη Βαρσοβια?
Στον δρόμο Freta μετά την πύλη της παλιάς πόλης (Warsaw Barbican) θα βρεις κάποια εστιατόρια, δεν έχω ξεχωρίσει κανένα γιατί όσες φορές δοκίμασα έφυγα ικανοποιημένος. Επίσης στην Praga υπάρχουν κάποια που σερβίρουν Πολωνική κουζίνα αλλά δεν έχω άποψη.
εχουν κ εκει τα λεγομενα milk bars?
Έχω την αίσθηση ότι θέλει περισσότερο ψάξιμο, βρίσκονται κυρίως εκτός ιστορικού κέντρου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.303
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom