Πορτογαλία Πορτογαλία

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Εμένα 3 γεμάτες μέρες για τη Λισαβόνα μου φαίνονται οκ, χωρίς άλλες εκδρομές μόνο για Λισαβόνα. 2 μέρες για Πόρτο πάλι οκ τις βρίσκω. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πήγαινα στη μία πόλη και θα έφευγα από την άλλη. Αυτό το πήγαινε έλα μου φαίνεται σκότωμα και μεγάλο χάσιμο χρόνου. Το άλλο αρνητικό είναι ότι και οι 2 πόλεις είναι πολύ κουραστικες στο περπάτημα με τις ανηφόρες που έχουν. Αν τις πας με τρέξιμο για να προλάβεις να δεις όσο περισσότερα μπορείς θα είναι ζόρικο.

Morfeus1122

Member
Εμένα 3 γεμάτες μέρες για τη Λισαβόνα μου φαίνονται οκ, χωρίς άλλες εκδρομές μόνο για Λισαβόνα. 2 μέρες για Πόρτο πάλι οκ τις βρίσκω. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πήγαινα στη μία πόλη και θα έφευγα από την άλλη. Αυτό το πήγαινε έλα μου φαίνεται σκότωμα και μεγάλο χάσιμο χρόνου. Το άλλο αρνητικό είναι ότι και οι 2 πόλεις είναι πολύ κουραστικες στο περπάτημα με τις ανηφόρες που έχουν. Αν τις πας με τρέξιμο για να προλάβεις να δεις όσο περισσότερα μπορείς θα είναι ζόρικο.
χμμ.. ναι αν εφευγα απο Πορτο δε θα το συζήταγα σιγουρα θα πηγαινα. Τωρα βγαινει μονο αν παω τις δυο πρωτες μερες Λισαβονα τις δυο ή μια πόρτο και την τελευταια παλι Λισαβονα που φευγω αργα. Ναι λιγο στο τεντωμα το προγραμμα αυτο αλλα δεν ξερω εχω κ την κολλητη μου που μου το αναφερει συνεχεια κ φοβαμαι μηπως ενδωσω. γιατι απο οτι ακουω οι περισσοτεροι λενε Λισαβονα και περιξ

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του επιθυμίες και ρυθμό ταξιδιού. Αν το θες τόσο, μπορείς να το κάνεις, απλά σκέψου αν προτιμάς να χαρείς περισσότερο και με πιο ανθρώπινο ρυθμό τη μια από τις δύο πόλεις ή οπωσδήποτε να πάρεις γεύση κι από τις δύο. Ταπεινή μου γνώμη, αυτό το πήγαινε έλα και η βιασύνη θα σας εξουθενώσουν.

Giannal

Member
Καλησπέρα,έχω κλείσει εισιτήρια για Λισαβόνα 22-31/07 και σκέφτομαι στο πως να χωρίσω τις μέρες γιατί πέρα από τη Λισαβόνα θα ήθελα να δω κ κάποια άλλη πόλη,έχω διαβάσει εδώ πως κ το Πόρτο είναι όμορφο αλλά θα ήθελα κ άλλες προτάσεις για κάποια άλλη πόλη παραθαλάσσια μπας κ κάτσουμε κάνα διήμερο να κάνουμε κάνα μπάνιο (να έχουμε να λέμε ότι κολυμπήσαμε στον ατλαντικό ωκεανό 😂 )
Μεταφορικό μέσο δικό μας δε θα έχουμε ,οπότε ψάχνω κάτι που να βολεύει με τα μμμ

Morfeus1122

Member
Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του επιθυμίες και ρυθμό ταξιδιού. Αν το θες τόσο, μπορείς να το κάνεις, απλά σκέψου αν προτιμάς να χαρείς περισσότερο και με πιο ανθρώπινο ρυθμό τη μια από τις δύο πόλεις ή οπωσδήποτε να πάρεις γεύση κι από τις δύο. Ταπεινή μου γνώμη, αυτό το πήγαινε έλα και η βιασύνη θα σας εξουθενώσουν.
Παιδιά τώρα βρήκα λίγο χρόνο και σας θυμηθηκα ποσο δίκιο είχατε 5μιση μέρες Λισαβωνα και είχαμε ποσα πραγματα να κανουμε, παλι καλα που δεν ειχα κλείσει και για Πορτο. Είναι φοβερη πόλη αν όχι οι καλυτερες διακοπές που πηγα σίγουρα απο τις καλύτερες. Νομιζω ανετα εμενα μονιμα φοβερα vibes. Μακαρι να ειχα την υπομονη να γραψω ιστοριες σαν εσας. Και παλι ευγε για τις συμβουλές!!!

Extra muros

Member
Συγγραφέας
Παιδιά τώρα βρήκα λίγο χρόνο και σας θυμηθηκα ποσο δίκιο είχατε 5μιση μέρες Λισαβωνα και είχαμε ποσα πραγματα να κανουμε, παλι καλα που δεν ειχα κλείσει και για Πορτο. Είναι φοβερη πόλη αν όχι οι καλυτερες διακοπές που πηγα σίγουρα απο τις καλύτερες. Νομιζω ανετα εμενα μονιμα φοβερα vibes. Μακαρι να ειχα την υπομονη να γραψω ιστοριες σαν εσας. Και παλι ευγε για τις συμβουλές!!!
Καλή απόφαση, το Πόρτο αξίζει ξεχωριστό ταξίδι, εγώ είχα μείνει μια βδομάδα και με κοιτάζανε σαν ούφο ακόμα και στο χόστελ που έμενα, δε βαρέθηκα καθόλου, συνδυάζοντας βέβαια και με άλλα υπέροχα μέρη της βόρειας Πορτογαλίας.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Έπραξες εξαιρετικά θα πω, και οι δύο πόλεις θέλουν χρόνο και χαλαρότητα για να χαρείς την ατμόσφαιρα πάνω από όλα και μετά τα αξιοθέατα. Άντε και στο επόμενο!
Καλή απόφαση, το Πόρτο αξίζει ξεχωριστό ταξίδι, εγώ είχα μείνει μια βδομάδα και με κοιτάζανε σαν ούφο ακόμα και στο χόστελ που έμενα, δε βαρέθηκα καθόλου, συνδυάζοντας βέβαια και με άλλα υπέροχα μέρη της βόρειας Πορτογαλίας.
Έτσι ακριβώς, κι εγώ πέρυσι έκατσα σχεδόν 6 μέρες και πάλι έμενα άνετα κι άλλο. Νομίζω αδικείται με 2-3 μέρες αλλά είναι και θέμα χρόνου και ενδιαφερόντων σαφώς.

Grtraveler

Member
Καλησπέρα σε όλους, θα έχει πολύ ζέστη στη Πορτογαλία τη περίοδο τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου? Πχ Βαρκελώνη που είχα πάει Αύγουστο είχε πάρα πολύ ζέστη και δεν άξιζε

nickostraveller

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπέρα ,
θα εχει σιγουρα πολυ ζεστη ναι αν πας ομως σε παραθαλασσιους προορισμους τυπου Algavre και λοιπα ,ενταξει καλοκαιρι θα πας θα κανεις βουτιες ,μπανια κλπ.
Τωρα αν μιλας για Λισαβονα μεσα εκει ναι αν και δεν εχω παει νταλα καλοκαρι,φανταζομαι θα υποφερεις ,μιας και θα γινεις νταουλι με το περπατημα,συν τις ανηφορες που εχει.Οποτε τις πολεις καλυτερα μια ανοιξη

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Αναλογα πού θα πας. Στην ενδοχώρα είναι φρικτά. Σε πολλές παραθαλάσσιες περιοχές, αν είναι ανοιχτές, φυσάει και δεν το καταλαβαίνεις. Πάντα θα το λέω γιατί μου χει μείνει τραύμα: τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου 2019, Λισσαβώνα και βόρεια, στις παραλίες ήμουν με φούτερ

Ppetran

Member
Πες μας συνοπτικά τι πρόγραμμα ακολούθησες, τι θα άλλαζες που έμεινες και με τι έγιναν οι μετακινήσεις.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Καλησπέρα σε όλους, θα έχει πολύ ζέστη στη Πορτογαλία τη περίοδο τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου? Πχ Βαρκελώνη που είχα πάει Αύγουστο είχε πάρα πολύ ζέστη και δεν άξιζε
Εχω παει 3 φορες τετοια εποχη.
Στη Λισαβονα ειναι πολυ εντονη η ζεστη μερα και νυχτα. Στο Πορτο εχει αρκετη ζεστη τη μερα και δροσερα τη νυχτα. Στα χωρια που δεν βλεπουν θαλασσα δυσκολουτσικα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom