Πορτογαλία Πορτογαλία

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Εμένα 3 γεμάτες μέρες για τη Λισαβόνα μου φαίνονται οκ, χωρίς άλλες εκδρομές μόνο για Λισαβόνα. 2 μέρες για Πόρτο πάλι οκ τις βρίσκω. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πήγαινα στη μία πόλη και θα έφευγα από την άλλη. Αυτό το πήγαινε έλα μου φαίνεται σκότωμα και μεγάλο χάσιμο χρόνου. Το άλλο αρνητικό είναι ότι και οι 2 πόλεις είναι πολύ κουραστικες στο περπάτημα με τις ανηφόρες που έχουν. Αν τις πας με τρέξιμο για να προλάβεις να δεις όσο περισσότερα μπορείς θα είναι ζόρικο.

Morfeus1122

Member
Εμένα 3 γεμάτες μέρες για τη Λισαβόνα μου φαίνονται οκ, χωρίς άλλες εκδρομές μόνο για Λισαβόνα. 2 μέρες για Πόρτο πάλι οκ τις βρίσκω. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πήγαινα στη μία πόλη και θα έφευγα από την άλλη. Αυτό το πήγαινε έλα μου φαίνεται σκότωμα και μεγάλο χάσιμο χρόνου. Το άλλο αρνητικό είναι ότι και οι 2 πόλεις είναι πολύ κουραστικες στο περπάτημα με τις ανηφόρες που έχουν. Αν τις πας με τρέξιμο για να προλάβεις να δεις όσο περισσότερα μπορείς θα είναι ζόρικο.
χμμ.. ναι αν εφευγα απο Πορτο δε θα το συζήταγα σιγουρα θα πηγαινα. Τωρα βγαινει μονο αν παω τις δυο πρωτες μερες Λισαβονα τις δυο ή μια πόρτο και την τελευταια παλι Λισαβονα που φευγω αργα. Ναι λιγο στο τεντωμα το προγραμμα αυτο αλλα δεν ξερω εχω κ την κολλητη μου που μου το αναφερει συνεχεια κ φοβαμαι μηπως ενδωσω. γιατι απο οτι ακουω οι περισσοτεροι λενε Λισαβονα και περιξ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.002
Μέλη
40.052
Νεότερο μέλος
Phoibos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom