Που έχετε ταξιδέψει 2+ φορές επειδή ενθουσιαστήκατε;

alvadi

Member
Μηνύματα
553
Likes
2.802
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μεξικό
Ρώμη, έχω παει 3 φορές και άνετα ξαναπάω να την ευχαριστηθώ όπως θέλω, να την δω σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Επίσης Βαρκελώνη θα ήθελα να ξαναπάω, έχω αφήσει εκκρεμότητες
 

Smaragda53

Member
Μηνύματα
985
Likes
2.068
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πολυνησία
άπειρες φορές Λονδίνο αλλά λόγω σπουδών, δυο φορές Μόναχο αλλά λόγω φίλων., Θεσσαλονίκη και για σπουδές και για φίλους αργότερα, Κόρινθος για δουλειές.
Σίφνος, Κύθηρα, Κέρκυρα, Τσαγκαράδα, Ναύπλιο, Παλιά Επίδαυρος, Γιάννενα, Κρήτη, άπειρες φορές σε υπέροχες διακοπές.
Εκεί όμως που θάθελα να ξαναπάω και να ξαναπάω είναι το Παρισάκι.
Ωχ, ξέχασα, έχω πάει Βρυξέλλες τρεις φορές για φίλους, αλλά δεν... :rolleyes-80:
 
Last edited:

Smaragda53

Member
Μηνύματα
985
Likes
2.068
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Πολυνησία
Προς το παρόν στη κατηγορία αυτή είναι μόνο το Βερολίνο καθώς έτσι το 'φεραν οι συγκυρίες, στο οποίο βέβαια θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως πολλές ακόμα φορές.
Ελπίζω σύντομα να μεγαλώσει η λίστα. ;)
και η Ελλαδίτσα μας? Αυτή πια την έχεις ξεσκολίσει! :cool:
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.089
Likes
44.948
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
και η Ελλαδίτσα μας? Αυτή πια την έχεις ξεσκολίσει! :cool:
Είχα τη εντύπωση ότι το νήμα αφορά μόνο πόλεις/μέρη του εξωτερικού, άμα ήταν για Ελλάδα ακόμα θα έγραφα... :haha:
 

Dr Snoopy

Member
Μηνύματα
797
Likes
10.008
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν.Ζηλανδία
Αν θυμάμαι καλά.....
2 φορές:Τόκιο,Κυότο,Πεκίνο,ΧονγκΚονγκ,Μπανγκόκ,Σιγκαπούρη,Κωνσταντινούπολη,Ντουμπάι,Μαρακές,Κέιπ Τάουν,ΜπουένοςΑιρες,ΡίοΝτεΤζανέιρο,Ιγκουασού,Λίμα,Κούσκο,ΝέαΥόρκη,Οσλο,Μπέργκεν,Κοπεγχάγη,Αρχους,Τούρκου,Ταλίν,Εδιμβούργο,Βερολίνο,Μόναχο,Ντύσελντορφ,Πράγα,Αμστερνταμ,Μαδρίτη,Σεβίλλη,Γρανάδα, Λισαβόνα
3 φορές: Βαρκελώνη,Ρώμη,Φλωρεντία,Βενετία,Βιέννη,Ελσίνκι,Αμβούργο,Στοκχόλμη
4 φορές και πάνω:Λονδίνο,Παρίσι,Κολωνία
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.932
Likes
40.776
Πολεις λοιπον:
4 φορες και πανω Λονδινο, Κεμπριτζ, Καντερμπερι.

3 φορες: Ρωμη, Βαρκελωνη (οχι επειδη ενθουσιαστηκα στη Βαρκελωνη αλλα τις 2 φορες με εκπαιδευτικο φορεα και την τριτη για ημερησιο στοπ οβερ).

2 φορες: Κωνσταντινουπολη,Λανκαστερ, Λιλ, Χιρονα, Ριγα, Μπριζ, Βρυξελλες, Παλερμο, Βαρσοβια, Βιεννη, Λισαβονα, Πορτο, Βαλεττα, Βικτωρια.
 
Last edited:

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.010
Από Ελλάδα το έχω τερματίσει νομίζω.

Όλα σχεδόν τα μεγάλα νησιά τα έχω επισκεφτεί και ξαναεπισκεφτεί. Μεγάλα δεν εννοώ μόνο Κρήτη, Εύβοια. Αλλά και νησιά όπως Χίος, Λέσβος, Ρόδος κλπ. Επίσης πολλές φορές τα ίδια Κυκλαδονήσια, είναι κοντά οι Κυκλάδες και προσφέρονται.Το ίδιο και για Δωδεκάνησα. Ξανά και ξανά σε διαφορετικές εποχές.

Από ηπειρωτική Ελλάδα επίσης τα πάντα πολλές φορές.
Ειδικά Μακεδονία αγαπάμε!!
Από Σέρρες, Δράμα, Καβάλα κλπ. μέχρι Καστοριά, Φλώρινα,Έδεσσα κλπ., σπήλαια, βουνά,χωριά τα πάντα από πολλές φορές το καθένα. Πόλεις και χωριά της Μακεδονίας τα έχω ξεψαχνίσει. Το ίδιο ισχύει και για Ήπειρο(όχι μόνο Γιάννενα αλλά και την επαρχία), για τα περισσότερα μέρη της Πελοποννήσου, της Βοιωτίας....ας μην το κουράζουμε.....Σχεδόν όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και τα περισσότερα νησιά τα έχω επισκεφτεί πάνω από 1 φορές.
Δυστυχώς έχουν μείνει κάποια μέρη-λίγα μεν αλλά σημαντικά δε- που δεν έχω δει όπως Σίκινος, Ζάκυνθος, Γαύδος....

Από εξωτερικό σταθερές αξίες για παραπάνω από μία επισκέψεις, είναι Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία και κάποιες χώρες που έτυχε να ξαναπάω όπως Τουρκία.

Αν πάμε με πρωτεύουσες Λονδίνο έχω πάει περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη.
Πάνω από μία επίσκεψη και σε Μόσχα, Λισσαβώνα.

Δεν μετράω καθόλου όσες έχω περάσει transit κλπ.
 
Μηνύματα
410
Likes
1.352
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
2 φορες και πανω εχω παει μονο σε προορισμους εντος Ελλαδας.Αν εξαιρεσουμε το Μπανσκο που το επισκεφτηκα σε φοιτητοεποχες και δεν με ελκυει να ξαναπαω.

Κρητη ερωτας 6-7 φορες νομιζω εχω γυρισει ολο των νομο Χανιων και Ρεθυμνου και μια φορα και χειμωνα στο καρναβαλι του Ρεθυμνου και σιγουρα δεν ειναι νησι που λες Κρητη εχω παει και τελος.Δεν την βαριεμαι ποτε ,σιγουρα θα ξανακατεβω αρκετα καλοκαιρια.Παρολες τις φορες ομως εχω παει μονο γυρω απο Χανια και Ρεθυμνο και ποτε μα ποτε Ηρακλειο,Αγ Νικολαο ,Λασιθι και ολα τα απο εκει.

Ναυπλιο τουλαχιστον 10 φορες (ισως και περισσοτερες) απο τις αγαπημενες μου ελληνικες πολεις που οσο πηγαινω αντι να βαριεμαι αλλο τοσο μου αρεσει και καθε φορα και περισσοτερο.

Σπετσες επισης αμετρητες λογω σπιτιου φιλου στο Πορτο Χελι ,ηταν απο τα αγαπημενα νησια αλλα πλεον νομιζω οτι πηγα αρκετες φορες και δεν ενθουσιαζομαι τοσο οσο τις πρωτες .Φετος για πρωτη φορα επισκεφτηκα την Υδρα και μαλλον της πηρε την θεση.


Απο αυτα που εχω παει εξωτερικο και θα ξαναεπισκεπτομουν ειναι η Ισλανδια ,καθως εκατσα μονο 6 μερες και γυρισα μονο το south coast και το golden circle γυρω γυρω απο το Ρεικιαβικ και αφησα αλλα τοσα που δεν ειδα κορυφαια ,χαλαρα πιανει αλλο ενα γεματο ταξιδι .

Θα ξαναεπισκεπτομουν το Λονδινο καθως το ειδα μονο σαν stopover για Ισλανδια λιγες ωρες οποτε ουσιαστικα δεν ειδα τιποτα.

Ρωμη επισης θα ξαναπηγαινα αλλα αφου εχω δει καποια απο τα βασικα αξιοθεατα ,μουσεια την η επομενη μου επισκεψη θελω να δω την πολη πολυ πιο χαλαρος και να την απολαυσω καλυτερα χωρις να τρεχω πανικοβλητος απο δω και απο εκει να προλαβω τα παντα,Θα εστιασω σε βολτες στα στενακια,πολυ καλο φαγητο και φυσικα στα αγαπημενα μου σημεια/αξιοθεατα .
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.656
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom