Που έχετε ταξιδέψει 2+ φορές επειδή ενθουσιαστήκατε;

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Σε ποιές πόλεις (εντός και κυρίως εκτός Ελλάδας) έχετε πάει και ξαναπάει επειδή σας άρεσαν πάρα πολύ;; Όχι να έτυχε αλλά να ξαναπήγατε επειδή θέλατε να ξαναζήσετε αυτό το ταξίδι..
Όσοι δεν έχουν πάει πότε δύο φορές στο ίδιο μέρος μπορούν να γράψουν την πρώτη πόλη που σκοπεύουν οπωσδήποτε να ξαναδούν επειδή ήταν υπέροχη!
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.726
Επόμενο Ταξίδι
?
Στην Ελλαδα την Αθηνα,Καβαλα,Γιαννενα,Αλεξανδρουπολη,βολος πανω απο 3 φορες γιατι μου αρεσαν και ηθελα να ξαναπαω και Κομοτηνη,Λαμια,Λαρισα γιατι απλα ετυχε.

Στο εξωτερικο στις λιγες που εχω παει σε καμια δεν πηγα ξανα δευτερη φορα.Σε ολες θα ηθελα να ξαναπαω καποια στιγμη αλλα αυτη που σιγουρα θα παω ειναι η Κωνσταντινουπολη για να γυρισω τις παραλιακες περιοχες του Βοσπορου της Ευρωπαικης και Ασιατικης πλευρας.
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Και για να απαντήσω και γω στην ερώτηση μου.. Έχω βρεθεί λίγες φορές σε προορισμό που έχω ξαναπάει (στο εξωτερικό) αλλά και πάλι δε μετράει γιατί ήταν τυχαίο και δεν ήθελα οπωσδήποτε να ξαναπάω άμεσα. Οπότε θα απαντήσω στο δεύτερο σκέλος. Σχεδόν όπου έχω ταξιδέψει ως τώρα θα ήθελα κάποτε να ξαναπάω, αλλά πιο άμεσα πιστεύω θα επιδιώξω να ξαναδώ τη Ρώμη ή το Παρίσι. Είναι και οι δύο υπέροχες πόλεις που σίγουρα δε τις χορταίνεις όσες φορές και να πας..
Στην Ελλάδα τώρα, έχω δει πολλά ωραία μέρη αλλά δεν έχω ξαναπάει κάπου σκόπιμα. Πολλές φορές έχω βρεθεί μόνο σε πόλεις που με δένει κάτι δηλ. να' χω φίλους, συγγενείς κτλ. και αφού δε ξαναπήγα επειδή ενθουσιάστηκα με το μέρος, δε μετράει..
 

Panos84

Member
Μηνύματα
185
Likes
68
Ονειρεμένο Ταξίδι
Los Santos, San Andreas
Τρεις φορές Βουδαπέστη και δύο Βιέννη.

Εντός συνόρων πάλι, έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα (εκτός από κάποια νησιά του Αιγαίου), με μερικές πόλεις τόσες φορές που ούτε τις θυμάμαι..

:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.073
Μηνύματα
879.669
Μέλη
38.806
Νεότερο μέλος
xeniagousia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom