Πού ήταν το πρώτο σας ταξίδι;

D

Delmem37668

Guest
Μακάρι να έγραφες και μια ιστορία για αυτή την εκδρομή σου.
το έκανα 4 φορές και δεν μπορώ να βρω τα εισιτήρια, πολλές φωτό χαθήκανε η είναι μόνο σε αρνητικά πρέπει να βρω χρόνο να τις κάνω ψηφιακές. αλλά δεν είμαι καλός να γράφω ιστορίες δυστυχώς..
 

naypigos

Member
Μηνύματα
196
Likes
802
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα Ανταρκτική
Πρώτο μου ταξίδι τα Χριστούγεννα του 2007 στην Αυστρία...6 χρονών τότε με ελάχιστες μνήμες...παρόλα αυτά κάποια πράγματα από το ταξίδι μου έχουν μείνει
 

mar85

Member
Μηνύματα
29
Likes
285
Πρώτο ταξίδι εξωτερικό το 2005 στην Κωνσταντινούπολη, φοιτητο-εκδρομή!

Δεν ξέρω τι είχα ακριβώς στο μυαλό μου τότε για την Πόλη, αλλά μάλλον νόμιζα ότι θα πήγαινα στα βάθη της Μ. Ανατολής. Ακόμα θυμάμαι πόσο γέλασε η υπάλληλος στο γραφείο πληροφοριών όταν την ρώτησα αν επιτρέπεται να καπνίζουν οι γυναίκες στο δρόμο :icon_redface:
 

Kostass

Member
Μηνύματα
213
Likes
362
Καλησπερα.Πισω στο...κοντινο 2011 με παιρνει τηλεφωνο ο χυμαδιό αδερφος μου κατα τις 4 το πρωι λεγοντας μου οτι υπηρχαν κατι τελευταια κουπονια(ηταν της μοδας τοτε-κουπονια για να πλυνεις το ιχ,κουπονια για να φας 2 μπεργκερ ξερω γω και τετοια για οσους δε θυμουνται) για ενα ταξιδακι στην Πραγα με γκρουπ. Μεχρι τοτε δεν ειχα μπει ποτε σε αεροπλανο και επρεπε να απαντησω ως τις 7 που εληγε η προσφορα. Ξανακοιμηθηκα κι εβαλα το ξυπνητηρι 6:30 για να απαντησω και καλα. Φυσικα δεν ξυπνησα ποτε, αυτος ομως τα ειχε κλεισει και καλα εικανε γιατι περασαμε καλα .
 

Sevro

Member
Μηνύματα
130
Likes
824
Στο Παρίσι με το σχολείο όταν ήμουν στο γυμνάσιο.

Μιλαγα καλυτερα γαλλικα απο τους συνοδους καθηγητες (δεν ηταν ιδιαιτερο κατορθωμα αυτο) με αποτελεσμα οι Παριζιανοι που εχουν τη φημη ξινων, στραβων και αναποδων να συμπαθησουν το φωνακλαδικο σαρκαστικο παιδακι που ειχε αποψη για τα παντα και τους παντες στα γαλλικα που ηξερε (εμενα) παρα τους καθηγητες :bleh::bleh::bleh:

Μου ειχε κανει εντυπωση ποσο μεγαλη ειναι η πολη (περπαταγαμε ολες τις γεφυρες του Σηκουανα επειδη το κακο επιπεδο Γαλλικων των καθηγητων οδηγησε να μπερδεψουν την 3η με την 13η γεφυρα), ποσοι πλανωδιοι μικροπωλητες πεφτουν πανω σου σαν τα μαμουνια σε καθε αξιοθεατο, οτι ειδα μπριζολα με αιμα να σερβιρεται, οτι η Ντιζνεϊ ειχε τοσο μεγαλες ουρες που ειχα σιχτιρισει τη ζωη μου μεχρι να φτασει η σειρα μου, οτι το μουσειο μοντερνης τεχνης ηταν μια πατατα - τα πιο κλασικα αξιοθεατα μου αρεσανε.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Το πρώτο μου ταξίδι ήταν το μακρινό 1980,ένα μήνα στο Λονδίνο με τον πατέρα μου για ιατρικούς λόγους.
Θυμάμαι ότι είχα εντυπωσιαστεί από το μουσείο της μαντάμ Τισό και ότι η προφορά των Λονδρέζων με δυσκόλευε να τους καταλάβω.
 

coco_

Member
Μηνύματα
1.325
Likes
1.801
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Λονδίνο το 2011! Τότε ανακάλυψα το travelstories ψάχνοντας πληροφορίες.
Στατιστικά βλέπω ότι για τους περισσότερους 1ο ταξίδι ήταν στο Λονδίνο, μάλλον το marketing για το big ben τόσα χρόνια στα φροντιστήρια θα φταίει :)
 

magda pap.

Member
Μηνύματα
186
Likes
632
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΛΓΙΟ
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό το 2014 με τον σύζυγο και ένα φιλικό ζευγάρι με γκρουπ Χριστούγεννα στην Παραμυθένια Πράγα,την οποία την ερωτεύτηκα!!!Νομιζω ότι ήταν ότι καλύτερο για πρώτη επαφή με πόλη στο εξωτερικό και ήταν και η αγαπημένη μου εποχή που όλα ήταν στολισμένα όποτε όλα ήταν τέλεια και δεν έβρισκα τίποτα αρνητικό!!!Στις φωτο φαίνεται και η χαρά μου άλλωστε!!!
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.441
Μέλη
38.896
Νεότερο μέλος
η μεγάλη η ζωή

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom