Πού θα μας ταξιδέψει το 2013;;;

maraki-25

Member
Μηνύματα
159
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Εγώ έκανα ένα σ/κ στο Σύδνευ προχτές και αυτό θα είναι όλο για το 2013 για leisure. Για δουλειά έχω ήδη κλεισμένα δύο Σύδνευ, δύο Canberra, δύο Brisbane, μια Adelaide και πιθανόν ένα Darwin και ένα Perth. Αυτά μέχρι τον Απρίλη, μετά δε ξέρω τι θα προκύψει.
Μια τέτοια δουλειά ονειρεύομαι και'γω....:)Εγώ δυο χρόνια τώρα που είμαι στην αγορά εργασίας, μόνο ένα επαγγελματικό ταξίδι έχω κάνει και αυτό εντός Ελλάδος...:(
 

AERAS

Member
Μηνύματα
784
Likes
1.146
Εμείς το Πάσχα, πρώτα ο θεός, θα πάμε Ιαπωνία. Σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε Τόκιο, Οσάκα, Κιότο. Θα πετάξουμε πρώτη φορά με την aeroflot κι έχουμε κλείσει τα εισιτήρια εδώ και δυο μήνες. Το μόνο που απομένει είναι να αγοράσουμε το japan rail pass. Καλά ταξίδια σε όλους.:clap::clap::clap:
 

silversurfer

Moderator
Μηνύματα
2.334
Likes
3.563
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Φεβρουάριο Εδιμβουργο με easy, κατα πάσα πιθανότητα Ιούνιο Κύπρο , υπολόγιζω μέσα στο 2013 κανά δυο φορές Ζυριχη για δουλεια, θα το παλέψω για Πάσχα κανένα Βέλγιο ή Γερμανία κ βλέπουμε

Όλο κ κάτι θα μας φέρει κ το καλοκαιρι
 

annoulita100

Member
Μηνύματα
333
Likes
949
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Έχω λίγες ώρες που γύρισα από 7ήμερο στην Ολλανδία(καλά μου μπήκε το ΄13),για Σεπτέμβρη είναι κανονισμένο για Κίνα κ μέχρι τότε θα παίξει σίγουρα κάποια μικρή βολτούλα Ευρώπη :)
 

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Αρχικα ενα Βερολινο για ξεκινημα, το καλοκαιρι σιγουρα θα βγει ενα ταξιδακι, ακομα ομως που αγνωστο...
 

Nikos1986

Member
Μηνύματα
944
Likes
4.249
Επόμενο Ταξίδι
Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Ο στρατός μετράει; Δεν ξέρω προορισμό όμως ακόμα...

Χαιρετίσματα στην Αυστραλία!!!
 

barbounidio

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Γεια σας!
Ειμαι καινουρια και τυχαια επεσα στο σαιτ, γυρευοντας να ταΐσω τα ματια μου ψαρια. Η απορία μου είναι η εξής και ελπίζω να μην γίνομαι αγενης: Είστε όλοι σε θέση να καλύπτετε οικονομικά, ταξίδια στο εξωτερικό; Εργάζεστε σε ταξιδιωτικά ηραφεία ή κάτι τέτοιο; Συγγνώμη και πάλι αν γίνομαι αγενής, αλλά νομίζω πως η απορία μου είναι εύλογη. Εχω να ταξιδέψω εξωτερικό από το 2010 και αυτή τη στιγμή δεν έχω λεφτα ούτε για να πάω μέχρι τα καμμένα βούρλα, μιλάμε δεν υπάρχει σάλιο. Ή βρίσκετε κάποιες προσφορές ή κάτι τέτοιο και σας έρχεται κάπως καλά; Βέβαια και πάλι το αεροπλάνο είναι απλησίαστο ομολογουμένως. Σε κάθε περίπτωση να είστε καλά και να κάνετε τόσα κι άλλα τόσα ταξίδια, αλλά αν θέλει καποιος ας με διαφωτίσει.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.331
Μηνύματα
888.488
Μέλη
38.996
Νεότερο μέλος
Fajan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom