Πού θα μας ταξιδέψει το 2013;;;

piccolo_mondo

Member
Μηνύματα
851
Likes
776
Γεια σας!
Ειμαι καινουρια και τυχαια επεσα στο σαιτ, γυρευοντας να ταΐσω τα ματια μου ψαρια. Η απορία μου είναι η εξής και ελπίζω να μην γίνομαι αγενης: Είστε όλοι σε θέση να καλύπτετε οικονομικά, ταξίδια στο εξωτερικό; Εργάζεστε σε ταξιδιωτικά ηραφεία ή κάτι τέτοιο; Συγγνώμη και πάλι αν γίνομαι αγενής, αλλά νομίζω πως η απορία μου είναι εύλογη. Εχω να ταξιδέψω εξωτερικό από το 2010 και αυτή τη στιγμή δεν έχω λεφτα ούτε για να πάω μέχρι τα καμμένα βούρλα, μιλάμε δεν υπάρχει σάλιο. Ή βρίσκετε κάποιες προσφορές ή κάτι τέτοιο και σας έρχεται κάπως καλά; Βέβαια και πάλι το αεροπλάνο είναι απλησίαστο ομολογουμένως. Σε κάθε περίπτωση να είστε καλά και να κάνετε τόσα κι άλλα τόσα ταξίδια, αλλά αν θέλει καποιος ας με διαφωτίσει.
Εύλογη η απορια σου. Νομίζω ότι αυτό το φόρουμ δεν ειναι μικρόκοσμος της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας. Τα περισσότερα μέλη δεν ανήκουν στον μέσο όρο (οικονομικά και ταξιδιωτικά).
 

Otokodate

Member
Μηνύματα
90
Likes
89
Σε πρώτη φάση (σε 2 1/2 βδομάδες) θα πάω στο Πεκίνο, λίγο αργότερα μέσα στο 2013 μπορεί (αν ευτυχήσω να έχω τα χρήματα) να πάω και μια βόλτα κι'απ'την Κωνσταντινούπολη. Από καιρό έλεγα σε φίλους και φίλες να πάμε στην Πόλη αλλά την σνόμπαραν την Τουρκία, τώρα όμως με τα Τουρκικά σήριαλ κλπ με πρήζουν κι'απο πάνω για να πάμε!
 

Evapar

Member
Μηνύματα
87
Likes
103
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
To 2013 ξεκίνησε με ταξίδι αναψυχής στην Αυστρία και Β.Ιταλία (Μιλάνο, Κόμο, Μπέργκαμο, Βερόνα). Θα ακολουθήσουν αρκετά επαγγελματικά ταξίδια - Ρώμη (την επόμενη εβδομάδα για 6 μέρες), Νίκαια, Κωνσταντινούπολη, 'Αμστερνταμ, Μόναχο, Ινδιανάπολη, Ζυρίχη και πιθανόν Παρίσι ή Μαδρίτη.
Τα προσωπικά μου ταξίδια θα είναι το Πάσχα Κροατία-Μαυροβούνιο και το καλοκαίρι, αν όλα πάνε καλά, επιτέλους ΝΑ Ασία (Ταϋλάνδη, Σιγκαπούρη, Μπαλί). Επίσης ψάχνω να βρω με τι θα συνδυάσω το επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδιανάπολη το Σεπτέμβριο (αν και με βλέπω να καταλήγω πάλι στη Νέα Υόρκη...).
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Χμ τωρα αχνοφαινεται στον οριζοντα κατι σαν Βερολινο ...θελει ασημωμα για να διαλυθει το συννεφο:D
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.728
Likes
14.943
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
δε μένα διαλύθηκε, φαίνεται καθαρά.θα πάς....:lol::lol:
 

gmavro75

Member
Μηνύματα
436
Likes
563
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Να 'μαστε καλά, τα κλεισμένα είναι: Ιράν το Φεβρουάριο με την απίστευτη τιμή των 290 ευρώ (tourkish airlines) και Μοζαμβίκη τον Απρίλιο...
 

fileas81

Member
Μηνύματα
43
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
Μάλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Αμπου Σιμπελ
Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι Ισλανδία τη Μεγάλη ΕΒδομάδα.Καλά έκανα ή θα πεθάνω από το κρύο?
Αυτές τις μέρες κοιτάζω και Ινδονησία για τον Αύγουστο.
 

turms

Member
Μηνύματα
2.074
Likes
2.838
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
χμ...εγω μια βδομαδα αυστρια μεσα Φλεβαρη, το Πασχα των Καθολικων παλι καμια Αυστρια, και μια βδομαδα μεσα Απριλη και παλι Αυστρια...και καλοκαιρι με βλεπω με το αμαξι να κανω κανα road trip προς Β.Ευρωπη....αλλα δεν ξερω που

το προβλημα μου εινια οτι δουλευω σχεδον καθε σαββατο (την τρελα μου μεσα) αλλιως θα ειχε γεμισει Miles την καρτα της Germanwings
 

annabaloo

Member
Μηνύματα
59
Likes
32
Επόμενο Ταξίδι
μυκονος
Ταξίδι-Όνειρο
ξανά Κούβα!!
Βέλγιο και Λουξεμβούργο τον Φεβρουάριο στον αδελφό μου που κάνει erasmus (αν το θέλει και η aegean)και...Πεκίνο (και μάλλον και Σανγκαη) τον Μάρτιο με Etihad!
Otokodate θέλω πληροφορίες μόλις επιστρέψεις!
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
η χρονιά ξεκίνησε με ενα τετραημερο στο Πήλιο...σε δικό μας σπίτι....τον Μάρτιο έχει Βασιλεία, πάλι σε δικό μας σπίτι...
θα δω...μήπως κανω κατι τον Ιούνιο για Κροατία η θα ξαναπάω Βασιλεία και απο εκει θελω Λουξεμβούργο και Χαιλδεμβέργη....θα δείξει!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.990
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom