Traveller
Member
Θελουμε κι'αλλοΔεν θα πω τίποτε άλλο γιατί πάλι θα γίνω κακός...
Είναι 127χλμ. ..... περίπου 2 ώρες δρόμος!ξέρουμε μήπως απόσταση και χρονο διαδρομής
Ρε μπαγάσα είσαι λάθος, τι θες και το συνεχίζεις τώρα;; Έγραψες στον άνθρωπο να πάει μονοήμερη από την Πράγα στο Μόναχο... επιμένεις ακόμα ότι αυτό είναι σοβαρή πρόταση;;Προταση εκανα στον ανθρωπο....δεν του ειπα να το εφαρμοσει...απο εκει και περα ο καθενας κανει τον προγραμματισμο του. Δεν θα σταθω εαν τα σχολια ειναι κακοπροεραιτα ή καλοπροεραιτα καθως και ο ιδιος ειμαι Admin σε φορουμ και ξερω πολυ καλα τι θα γινει αμα ξεκινησω κατι. Οποτε το προσπερναω για την ωρα και θα βγαλω συμπερασματα με τον καιρο.........
Εξαρταται ο καθενας πως εχει μαθει και τι αντοχες εχει....εγω εχω παει Θεσσαλονικη για καφε και παλι πισω....και αλλα πολλα αναλογα.....τωρα εσενα εαν σου φαινεται για γελια η προταση κρατησε την για τον εαυτο σου...και δεν σημαινει οτι επειδη δεν γνωριζομαστε και επικοινωνουμε μεσο ενος φορουμ οτι μπορουμε να συμπεριφερομαστε οπως να ειναι...ειναι πολυ ευκολο ξερεις να συμπεριφερθω αναλογα. Τελος παντον....σταματαω εδω....
Από Πράγα με λεωφορείο είναι περίπου 2 ώρες. Το εισητήριο είναι 130 κορώνες (περίπου 5?) και 140 η επιστροφή. Τα λεωφορεία φεύγουν κάθε 15 με 20' απο το σταθμό Florenc που είναι ο κοντινότερος στη παλιά πόλη.ξέρουμε μήπως απόσταση και χρονο διαδρομής