Πριν το 'μεγάλο ταξίδι'....

despinav

Member
Μηνύματα
60
Likes
32
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ινδία, Ταϋλάνδη
Σε 4 ημέρες πετάω..για το πρώτο μου ταξίδι...μόνη...(σε γκρουπ). Πόσο αστείο μπορεί να φαίνεται αυτό σε όλους εσάς που ταξιδεύετε τελείως μόνοι και σας θαυμάζω τόσο πολύ..Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή..Πάντα, όσα ταξίδια έκανα τα έκανα με φίλους ή τη σχέση μου αναγκαστικά το Καλοκαίρι και ποτέ δεν είχα σκεφτεί .. ότι μόνος σου μπορείς να ζήσεις και να κάνεις τα πάντα όταν οι συνθήκες δεν σε ευνοούν για κάτι άλλο. Οι θεωρίες μου επιβεβαιώθηκαν όταν γράφτηκα εδώ. Άρχισα να ταξιδεύω μαζί σας και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σκέφτονται, αισθάνονται, λειτουργούν όπως εγώ. Αισθάνθηκα χαρούμενη και ευτυχισμένη.. γιατί ναι μπορώ να κάνω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ χωρίς να περιμένω κανέναν...η καθημερινότητά μου είχε πλέον άλλη 'πνοή'.. Η παρέα μου να μιλάει για το μπαράκι που θα βρεθούμε το απόγευμα και εγώ να ονειρεύομαι ερήμους και να βιώνω αυτή την υπέροχη αίσθηση που έχω όταν είμαι σε μέρη άγνωστα με ανθρώπους διαφορετικούς με αυτό το χαμόγελο που όλοι αναρωτιούνται....και όλοι να ρωτάνε μα εσύ τι έχεις πάθει? Αυτό έπαθα.. βρήκα το θάρρος με τη βοήθειά σας, να ξεπεράσω τα 'όρια' που οι άλλοι και περισσότερο εγώ είχα βάλει στον εαυτό μου και να ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω περισσότερο..να ταξιδεύω..
Σας ευχαριστώ όλους, πολύ!:)
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ολος ο κόσμος
Δεσποινα καλα να περασεις-σιγουρο ειναι- και σου ευχομαι το επομενο ταξιδι σου να ειναι μονη-η και με παρεα του γουστου σου-αλλα χωρις γκρουπ!!!:clap:
Αφου γινει η αρχη,ολα τα άλλα ειναι ευκολα!!!
 

malysa

Member
Μηνύματα
1.046
Likes
1.825
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ονειρεμένο Ταξίδι
3η βραχονησίδα αριστερά
Δέσποινα ,

καλό ταξίδι και από εμένα!! Σίγουρα θα περάσεις όμορφα, ακόμα και με γκρουπ...

Η διάθεσή σου μετράει (που την έχεις σίγουρα :p:p) και αν σταθείς και τυχερή ένας καλός αρχηγός και γκρουπ.

Πάντως και εγώ που είχα πάει Τυνησία με γκρουπ (Χριστούγεννα 2006), είχα περάσει τέλεια :clap::clap:
Γιατί για καλή μας τύχη, ήμασταν 12 άτομα με τέλειο αρχηγό, οταν συναντούσαμε γκρουπς με 40-45 άτομα :(:(!!

Απόλαυσε τη νότια Τυνησία που είναι μια κούκλα!!!:clap::clap:

Αν θες κάτι, στείλε πμ.....
 

ELGEO2

Member
Μηνύματα
732
Likes
693
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
πέρασμα καρακορουμ
καλο ταξιδι..το σιγουρο ειναι οτι θα περασεις καλα ...και να θυμασαι παντα και σε ολα υπαρχει η πρωτη φορα. :clap:
 

Demetrius

Member
Μηνύματα
32
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Australia-N.Zealand
Μπράβο...!! Καλή αρχή !!! H ζωή είναι μικρή για να περιμένουμε τους άλλους...
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Δέσποινα, κι εγώ το πρώτο ταξίδι που έκανα μόνη ήταν στην Τυνησία. Εντάξει, δεν ήταν οργανωμένο από μένα, ήταν με γκρουπ, αλλά ήταν ένα "μεγάλο βήμα" μια και ήταν το πρώτο ταξίδι μου στο εξωτερικό και η πρώτη φορά που θα ήμουν διακοπές μόνη.

Είχα όμως την τύχη να είμαι με ένα γκρουπ 16-17 καταπληκτικών ανθρώπων και έναν υπέροχο αρχηγό, κι έτσι στην πραγματικότητα δεν έμεινα και δεν ένιωσα ούτε στιγμή μόνη. Δε μετάνιωσα λοιπόν για αυτή μου την απόφαση, αφού πέρασα θαυμάσια! :clap:

Είμαι λοιπόν σίγουρη ότι κι εσύ θα περάσεις πάρα πολύ όμορφα και ότι όταν γυρίσεις θα νιώθεις πολύ ικανοποιημένη που τελικά αποφάσισες να πραγματοποιήσεις τα "θέλω σου", να "διεκδικήσεις" τα όνειρά σου και να ξεπεράσεις τα όρια που εσύ έχεις βάλει στον εαυτό σου (αποδεικνύοντας, για μια ακόμη φορά, ότι τα "όρια" υπάρχουν μόνο στο μυαλό μας και ότι στην πραγματικότητα έχουμε τη δύναμη να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα από όσα φανταζόμαστε ότι μπορούμε). :lol:
 

joela

Member
Μηνύματα
351
Likes
149
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Μπράβο που τολμησες να πάς μόνη.Επόμενο βήμα χωρίς γκρούπ.....keep walking!!!!
 

nenena

Member
Μηνύματα
979
Likes
154
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ μόνη μου! Φαντάζομαι θα είναι φοβερή εμπειρία! Απολαύσέ την λοιπόν και θα το θυμάσαι για πάντα αυτό το ταξίδι! Καλά να περάσεις και περιμένουμε εντυπώσεις!
 

kalove

Member
Μηνύματα
436
Likes
1.637
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
καί γώ με γκρούπ είχα πάει πρώτη φορά χωρίς την παρέα μου, στην Αίγυπτο. Πολύ σύντομα ένοιωσα την ανάγκη καί την ικανότητα, να ταξιδέψω ανεξάρτητη.
Πέρασα τέλεια καί στις δύο περιπτώσεις
Απόφαση χρειάζεται καί καλή διάθεση, κάτι πού όπως κατάλαβα δεν σού λείπουν.
Καλά να περάσεις καί περιμένουμε εντυπώσεις
 

GKCAPO

Member
Μηνύματα
767
Likes
305
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Ο ισορροπημένος άνθρωπος μπορεί και μόνος. Με γαλήνη, ηρεμία και διακριτικότητα, χωρίς κόμπλεξ αλλά ούτε και κραυγές, καλοπροαίρετα αλλά με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, πλέκει τον ιστό του και χαίρεται τη ζωή. Και όσο πιο καλά μπορεί να σταθεί μόνος του ....τόσο πιο έτοιμος είναι να ζήσει κοινωνικά. Να γίνει αποδεκτός και αγαπητός, ανταποδίδοντας φιλία και αγάπη. Προχώρα κυρία μου, μπροστά, μπροστά....
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.191
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΙΑΠΩΝΙΑ
despinav πολύ χαίρομαι κι εγώ με την απόφαση που πήρες και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που βοηθήσαμε όλοι εμείς!!...το φόρουμ δηλ,σ αυτή σου την απόφαση,στην αλλαγή του τρόπου σκέψης σου ως πρός το τι μπορείς να κάνεις μόνη σου χωρίς να εξαρτάσαι από κάποια παρέα....
Σου εύχομαι τα καλύτερα!άνοιξε τα φτερά σου και απόλαυσε την ανεξαρτησία σου,μέσα από το γκρούπ πιθανόν να γνωρίσεις και ενδιαφέροντα άτομα αλλά και αυτό να μη γίνει ΔΕΝ πειράζει...το είπες και η ίδια το ταξίδι το κάνεις για σένα χωρίς να περιμένεις ΚΑΝΕΝΑΝ!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.494
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom