Προβλημα με booking

Ntt

Member
Μηνύματα
432
Likes
989
Άρα είμαι λάθος στο να κρατήσει τα στοιχεία. Λάθος μου.

Δείξε μου το αντίστοιχο κομμάτι που επιτρέπει χρεώσεις π.χ. 2 μήνες μετά το check out.
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Και γιατί να μην το θέσουμε αλλιώς
δείξε μου εσύ που να μην το επιτρέπει.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.026
Likes
41.016
Και γιατί να μην το θέσουμε αλλιώς
δείξε μου εσύ που να μην το επιτρέπει.
Η αμελεια-αβλεψια που οδηγει σε χρεωση μετα 6 μηνες θεωρειται φυσιολογικη? Δεν ακροβατει μεταξυ μπαγαμποντιας και ανοησιας?
Περσι εκλεισα δωματιο σε λαθος τιμη, εισπραχθηκαν τα χρηματα και 5 μηνες μετα την κρατηση ( και πριν αριβαρω) ο ιδιοκτητης "διαπιστωσε" οτι εκλεισα σε λαθος τιμη. Το επιχειρημα οτι "το καταλαβε" τοσο αργα δεν σταθηκε και δικαιωσε εμενα. Αυτα τα λεω γιατι εχει κι ενα οριο το ποσο μετα θα παρει χαμπαρι αν θιγεται και τελος παντων αν 5 μηνες τα βλεπεις ολα φυσιολογικα, τον 6ο δεν δικαιολογειται οτι "προσεξες" κατι.
Μου θυμιζει κατι ελληναραδες που αγοραζουν ρουχα απο αγγλικα μαγαζια, τα φορανε ενα μηνα και τα επιστρεφουν ως " ελαττωματικα" αφου το επιτρεπουν οι οροι της αγορας ( νομιζω οτι ειναι γνωστο σε κυκλους ελληναραδων φοιτητων).
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα τι με ρωτάς;

Σαφώς και δεν είναι δικό σου πρόβλημα που έχει κάνει λάθος αυτός στην τιμή.
Οπότε ελπίζω να πήγες με τα λεφτά που πλήρωσες.

Δεν μιλάμε για ίδια πράγματα εδώ, αν αναφέρεσαι στην περίπτωση του Μολδαβού που τον χρέωσα εγώ για εκείνα που έπρεπε να χρεωθεί παραπάνω. Το γεγονός ότι τον χρέωσα τέλη Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτωβρίου οφείλεται στη δυνατότητα να το κάνω εκείνη τη στιγμή, θα μπορούσε να είχε γίνει και στις 27/8 και 30/8 και όποια άλλη μέρα που προσπαθούσα να χρεώσω το penalty για το non show, που όλοι ταξιδιώτες είμαστε και ξέρουμε τι είναι.

Δεν ξέρω αν εσύ ή άλλοι που τους φαίνεται περίεργη η κίνηση γενικά κάνετε non show χωρίς να ειδοποιήσετε το κατάλυμα, αν ναι, πάω πάσο.
Δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε θα το έκανα, ενώ έχει γίνει να έχω ακυρώσει μην επιστρέψιμη τιμή χωρίς να έχω χρεωθεί και με είχαν απαλλάξει από τα ακυρωτικά επειδή επικοινωνούσα με το κατάλυμα ή με το booking.com.
Όπως το κάνω και εγώ όταν με ειδοποιούν στην ώρα τους, έστω αυτή να είναι και την ίδια μέρα.

Όλη η συζήτηση γίνεται για μια περίπτωση που αντί να τους πάρει τηλέφωνο όμορφα και ωραία η κα Δήμητρα και να τους πει "βρε παιδιά, δεν έχω λεφτά τώρα ή δεν έχω άλλη κάρτα, ή ο τι άλλο..."...αυτή πήγε και έκλεισε αλλού και το θεώρησε και φυσιολογικό. Εκεί είναι το θέμα.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.026
Likes
41.016
Μιλαω για αυτα που ανεφεραν @jimp και @panpan, οτι 6 μηνες (εσυ αναφερεις 2 μηνες ) μετα μπορει να χρεωθουν ζημιες. Ελεος αν φωτογραφιζω καθε χωρο μολις παω να μεινω και μετα. Αν ειναι να περναω τετοιο αγχος, να κατσω σπιτι καλυτερα.
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Και πως μπορει να αποδειξει ο ξενοδοχος μετα απο καιρο πως εγω ημουν υπευθυνη για τυχον ζημιες?Οσο για το μπουκιν ,με επιασε κοροιδο αρκετα για να μην του δωσω αλλη ευκαιρια.Σιγουρα υπαρχουν απατεωνες υπαλληλοι και εκει και στα ξενοδοχεια,αλλα εγω με το μπουκιν εκλεινα κι αυτο θεωρουσα υπευθυνο.Δεν γινεται για να ρημαδοκλεισει ο μεσαιος μη αποφοιτος νομικης ενα δωματιο να περνει ρισκα...
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.879
Likes
26.757
Ορθως ειπες οτι ειναι απατη αλλα οι φωτογραφιες ειναι too much για να υπερασπιζομστε τον εαυτο μας.
Ο καθένας όπως μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του.Εγώ δεν το κάνω.Τα ξενοδοχεία τα ελέγχω από πριν
το τι καπνό φουμάρουν.Το είπα για κάποιους που ενδεχομένως θέλουν να είναι καλύτερα εξασφαλισμένοι.
υγ.
Γι αυτόν που μου έστειλε πμ και ενδεχομένως κάποιος άλλος θα θελήσει να μου στείλει,ενημερώνω ότι η σχέση μου αλλά και της συζύγου μου με την booking είναι σχέση πελάτη.Τίποτα άλλο,ούτε συνεργάτες,ούτε εργαζόμενος/η.-
Ούτε καν μετοχές δεν έχω. :p:p
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.423
Μέλη
38.896
Νεότερο μέλος
η μεγάλη η ζωή

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom