Προσφορά δωρεάν ακτοπλοικά επιστροφής Hellenic Seaways για συνδρομητές Cosmote

paefstra

Member
Μηνύματα
13.047
Likes
41.137
ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ «ΔΩΡΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS»
Η Εταιρεία «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει στο Δήμο Πειραιώς (οδ. Άστιγγος αρ. 6, Πλατεία Καραϊσκάκη) (εφεξής «Εταιρεία») σε συνεργασία με την «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» που εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 99 (εφεξής «COSMOTE»), θα προβεί κατά την περίοδο 01.07.2013 - 30.09.2013 σε διαφημιστικό πρόγραμμα προώθησης των υπηρεσιών της Εταιρείας προς συνδρομητές της COSMOTE, στους οποίους η Εταιρεία θα παρέχει μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, δωρεάν εισιτήρια επιστροφής επιβατών και δωρεάν αποδείξεις μεταφοράς Ι.Χ. οχημάτων και μοτοσυκλετών (εφεξής καλούμενα από κοινού «εισιτήρια») υπό τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:

Κάθε συνδρομητής COSMOTE στέλνοντας κενό SMS στο 19019 (€ 0,50/SMS), θα λαμβάνει έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό τον οποίο θα εξαργυρώνει κατά την αγορά του εισιτηρίου αναχώρησης για τον προορισμό της επιλογής του και θα αποκτά εντελώς δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής. Η αγορά του εισιτηρίου αναχώρησης θα πραγματοποιείται από τους κεντρικούς λιμένες αναχώρησης των Ε/Γ και Ε/Γ-Ο/Γ ακτοπλοϊκών πλοίων της Εταιρείας Πειραιά, Ραφήνα, Ηράκλειο, Βόλο και Αγ. Κωνσταντίνο Φθιώτιδος.

Η Εταιρεία θα διαθέτει εισιτήρια στα πλαίσια της παρούσας προσφοράς για τα κάτωθι δρομολόγια.

Η προσφορά της Εταιρείας θα διέπεται επιπλέον από τους ακόλουθους όρους:

1. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς θα παρέχονται στους επιβάτες /συνδρομητές της COSMOTE που αγοράζουν ταυτόχρονα τα εισιτήρια της αναχώρησης για τους προορισμούς που έχει ορίσει η εταιρεία ότι ισχύει η προσφορά

2. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς ισχύουν στην Οικονομική θέση, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής.

3. Οι επιβάτες/συνδρομητές της COSMOTE θα μπορούν στέλνοντας κενό SMS στο 19019 (€0,50/SMS) να λαμβάνουν έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό με τον οποίο θα πραγματοποιούν αγορά εισιτηρίων για το πρόγραμμα της προσφοράς : α) μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας στο τηλ. 210 4199000 με την χρήση πιστωτικής κάρτας, οι επιβάτες/συνδρομητές της COSMOTE θα παραλαμβάνουν έναν μοναδικό 10ψήφιο κωδικό κράτησης για το ταξίδι τους, β) στο κεντρικό εκδοτήριο της Hellenic Seaways (Άστιγγος 6, Πλ. Καραϊσκάκη, Πειραιάς).

4. Οι επιβάτες/συνδρομητές της COSMOTE με τον μοναδικό κωδικό κράτησης θα προμηθεύονται τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς από το Κεντρικό Πρακτορείο της Hellenic Seaways στον Πειραιά και από τους Κεντρικούς Λιμενικούς Πράκτορες της εταιρείας στην Ραφήνα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στον Αγ. Κωνσταντίνο και στον Βόλο.

5. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς είναι ατομικά, ονομαστικά και ισχύουν μόνο για το ταξίδι της επιστροφής από τον προορισμό επιλογής και τον ίδιο τύπου πλοίο, π.χ. επιβάτης/συνδρομητής της COSMOTE που ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά για το λιμάνι της Πάρου με ταχύπλοο πλοίο θα επιστρέψει με το δωρεάν εισιτήριο της προσφοράς με ταχύπλοο μόνο από το λιμάνι της Πάρου. Επίσης αν ένα ζευγάρι ταξιδεύει από το λιμάνι της Ραφήνας για το λιμάνι της Αμοργού με ταχύπλοο πλοίο θα επιστρέψει από το λιμάνι της Αμοργού με ταχύπλοο πλοίο με τα δωρεάν ατομικά εισιτήρια της προσφοράς.

6. Εάν κάποιος επιβάτης/συνδρομητής της COSMOTE δεν χρησιμοποιήσει το δωρεάν εισιτήριο επιστροφής της προσφοράς τότε το εισιτήριο ακυρώνεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.

7. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς δεν μπορούν να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open)

8. Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς δεν αλλάζουν και δεν αντικαθίστανται.

9. Κεντρικά Λιμάνια αναχώρησης ορίζονται τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας, του Ηρακλείου Κρήτης, του Βόλου και του Αγ. Κων/νου Φθιώτιδας.

10. Ημερομηνίες που εξαιρούνται από την προσφορά: 18/8 έως 25/8.

Δρομολόγια που συμμετέχουν στην προσφορά:

1. Πόρτο Χέλι - Σπέτσες - Ερμιόνη - Ύδρα - Πόρος -Πειραιάς
2. Πόρος - Μέθανα - Αίγινα - Αγκίστρι - Πειραιάς
3. Αλόννησος - Σκόπελος - Γλώσσα - Σκιάθος - Άγιο Κωνσταντίνος / Βόλος
4. Αλόννησος - Σκόπελος - Σκιάθος - Άγιος Κωνσταντίνος
5. Αλόννησος – Σκόπελος – Γλώσσα – Σκιάθος - Βόλος
6. Νάξος - Πάρος - Πειραιάς
7. Μυτιλήνη - Χίος - Πειραιάς
8. Κατάπολα - Κουφονήσια - Νάξος - Πάρος - Μύκονος - Τήνος - Ραφήνα>
9. Μύκονος - Πάρος - Ίος - Σαντορίνη - Ηράκλειο
10. Μύκονος - Πάρος - Νάξος - Ίος - Θήρα - Ηράκλειο
11. Καρλόβασι - Εύδηλος - Μύκονος - Σύρος - Πειραιάς
http://www.cosmote.gr/dealsforyou/terms.html
 
Last edited by a moderator:

Nitrous

Member
Μηνύματα
145
Likes
113
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
εγω παντος τα πηρα για αυγουστο για ναξο στη μιση τιμη με 2 ατομα και τη μηχανη μου

Μπραβο!!
 

christina kot

Member
Μηνύματα
51
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
εμεις λέμε να πάμε με τον φίλο μου 8/11 Αυγούστου.. πάμε δηλαδή στο λιμάνι του Βόλου και με τον 10ψήφιο κωδικό κλείνουμε το εισητήριο της επιστροφής? έτσι απλά?
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.047
Likes
41.137
εμεις λέμε να πάμε με τον φίλο μου 8/11 Αυγούστου.. πάμε δηλαδή στο λιμάνι του Βόλου και με τον 10ψήφιο κωδικό κλείνουμε το εισητήριο της επιστροφής? έτσι απλά?
Όχι έτσι απλά. Νομίζω ότι πρέπει να τα κλείσεις τηλεφωνικά από την εταιρεία αν έχεις πιστωτική και από τα γραφεία της εταιρείας αν δεν έχεις. Τσέκαρε αν ισχύει ακόμη η προσφορά γιατί όταν πήρα υπήρχε πολύ μεγάλη ζήτηση
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.047
Likes
41.137
Βγήκε και για φέτος η προσφορά, όπως ενημέρωσε μέλος του φόρουμ!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.047
Likes
41.137
Για vodafone εχουμε τίποτα;
Jimp δεν τα λέω για σένα, γιατί πιστεύω ότι σου κάνω κακό (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ! :D) αλλά μπορεί κανείς με το ίδιο νούμερο να πάρει πάνω από έναν κωδικούς, άρα να του βγάλει κάποιος άλλος. Ή να πάρει μια sim καρτοκινητού.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Jimp δεν τα λέω για σένα, γιατί πιστεύω ότι σου κάνω κακό (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ! :D) αλλά μπορεί κανείς με το ίδιο νούμερο να πάρει πάνω από έναν κωδικούς, άρα να του βγάλει κάποιος άλλος. Ή να πάρει μια sim καρτοκινητού.

Εσύ και αυτό το φόρουμ μ' έχετε καταστρέψει!!
Αλλά εδώ ταιριάζει το ''κοίτα ποια μιλάει''!!
 
Last edited:

paefstra

Member
Μηνύματα
13.047
Likes
41.137
Εδώ τα δρομολόγια που συμμετέχουν στην προσφορά και ο αριθμός των δωρεάν εισιτηρίων επιβατών και οχημάτων
https://www.cosmote.gr/dealsforyou/hellenic_seaways_timetables.pdf
Αν σε κάποιο δρομολόγιο δεν δίνει διαθεσιμότητα η ηλεκτρονική φόρμα, πιθανόν να βρεθεί μέσω της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.077
Μέλη
38.911
Νεότερο μέλος
ell

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom