• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Προσφορά Easyjet για Ρώμη

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Δεν είδα κάποιο συγκεκριμένο δελτίο τύπου, ή κάποια ανακοίνωση, αλλά μπήκα στην σελίδα της Easyjet και βρίσκεις το πήγαινε - έλα για την Ρώμη από τις 25 Οκτωβρίου που ξεκινούν οι πτήσεις, μέχρι και το τέλος του Νοέμβρη στα 43 Ευρώ το πήγαινε - έλα!

Απίστευτο!!! Έφυγαααααααααααα!!!!

Cheap flights to Spain, France, Germany, Italy and more - easyJet.com

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Δεν είδα κάποιο συγκεκριμένο δελτίο τύπου, ή κάποια ανακοίνωση, αλλά μπήκα στην σελίδα της Easyjet και βρίσκεις το πήγαινε - έλα για την Ρώμη από τις 25 Οκτωβρίου που ξεκινούν οι πτήσεις, μέχρι και το τέλος του Νοέμβρη στα 43 Ευρώ το πήγαινε - έλα!

Απίστευτο!!! Έφυγαααααααααααα!!!!

Cheap flights to Spain, France, Germany, Italy and more - easyJet.com

Παίζει Σ/κ??Ή μόνο καθημερινές στα 43???

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Την ώρα που το τσέκαρα έπαιζε για όλες τις ημέρες! Μετά από καμιά ώρα είχε ανέβει η τιμή μόνο για την αναχώρηση της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου και για την επιστροφή της Κυριακής μετά!

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Την ώρα που το τσέκαρα έπαιζε για όλες τις ημέρες! Μετά από καμιά ώρα είχε ανέβει η τιμή μόνο για την αναχώρηση της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου και για την επιστροφή της Κυριακής μετά!

Το πιο οικονομικό που βρίσκω βγαίνει 68,98ευρώ πήγαινε-έλα!!Δεν το συζητάμε και πάλι είναι τζάμπα...Αν θές τσέκαρε και Ρώμη-Παλέρμο αν έχεις μέρες βγαίνει 53,98!!!Νομίζω πρέπει να κάνεις μια υπερπαραγωγή....:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Παρισι
Το πιο οικονομικό που βρίσκω βγαίνει 68,98ευρώ πήγαινε-έλα!!Δεν το συζητάμε και πάλι είναι τζάμπα...Αν θές τσέκαρε και Ρώμη-Παλέρμο αν έχεις μέρες βγαίνει 53,98!!!Νομίζω πρέπει να κάνεις μια υπερπαραγωγή....:clap:
Ρώμη-παλέρμο βγαίνει στα 8 εύρω!!!

Dust

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Nέα Ζηλανδία
Δεν το πιστευω!!!Και μόλις χθες έκλεισα για μέσα Οκτωβρίου με την Aegean στα 120!!:mad::(
Τι να πω...

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Μια χαρά τιμή είναι και τα 120!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Για ποιες ημερομηνίες;

Dust

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Nέα Ζηλανδία
Nα ρωτησω και κατι ακομα εγω ο αδαης.Στο site της easyjet λεει για παραδοθεντες αποσκευες΄και τις χρεωνει 22 ευρω.Εννοει κανονικη βαλιτσα σωστα;Την αποσκευη που παιρνεις εσυ μαζι σου δεν την χρεωνεσαι ετσι δεν ειναι;

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Nα ρωτησω και κατι ακομα εγω ο αδαης.Στο site της easyjet λεει για παραδοθεντες αποσκευες΄και τις χρεωνει 22 ευρω.Εννοει κανονικη βαλιτσα σωστα;Την αποσκευη που παιρνεις εσυ μαζι σου δεν την χρεωνεσαι ετσι δεν ειναι;
σωστό. μόνο αυτή που παραδίνεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.245
Μέλη
39.948
Νεότερο μέλος