Προσφορές από bulgaria air

Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Πάντως σπό Προμαχώνα ο δρόμος για Σόφια είναι απαράδεκτος. Θα πρέπει να είναι κάτι εξαιρετικό για να επιλέξω να ανέβω Σόφια.
 

sonic

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ουγγαρια σουηδια
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη
14 μαιου εχουνε συναυλια οι ει-σι-ντι-σι στην σοφια.δεν εχω παει βουλγαρια κ δεν ξερω τιποτα για δρομους κ λοιπα.η συναυλια ξεκινα 9 με 9.30.απο θεσσαλονικη που μενω θα προλαβω να παω μιας κ θα ξεκινησουμε κατα τις 3 το μεσημερι,λογω δουλειας φυσικα.τι να προσεξω πηγαινοντας;κ φυσικα αν υπαρχουνε αλλοι φαν να παμε ολοι μαζι
 

mariath

Member
Μηνύματα
2.221
Likes
5.758
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Θέλετε γύρω στις 3.30 ώρες από Θεσσαλονίκη για Σόφια. Να προσέχετε τα όρια ταχύτητας γιατί η τροχαία περιμένει :haha:
Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα, ο δρόμος είναι μια χαρά, φυσικά θέλει την προσοχή του, αλλά τίποτα δύσκολο.
 

LIDA

Member
Μηνύματα
449
Likes
229
Sonic και εγώ σκοπεύω να πάω ACDC και λέμε να ξεκινήσουμε περίπου την ίδια ώρα αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε άδεια. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να είχαμε στη διάθεση μας χρόνο για τυχόν απρόοπτα. Είναι μια καλή εκδρομή που συνδυάζει συναυλία και διαμονή Σόφια με επιστροφή την Κυριακή!!!!
 

coolalexis

Member
Μηνύματα
92
Likes
87
Επόμενο Ταξίδι
ΡΩΜΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Γειά σου πατριώτη... ποσα χλμ ειναι δραμα-αεροδρομιο Σοφιας που ειναι λιγο εξω γνωρίζεις? επειδή δεν έτυχε να παω ουτε μεχρι το Βανσκο το εψαξα στο googlemaps και το δινει περιπου 280 χλμ και πάνω απο 4 ωρες μαλλον λογω του δρομου αναβαση-καταβαση του βουνου.. μονο καποιος που το εχει κανει μπορει να δοσει ασφαλής πληροφορίες.Παντως δεν ειναι ασχημη ιδεα για Δραμινους οι Σερραίους για παραδειγμα αν εχεις παραπάνω επιλογεσ σε προορισμόυς και με καλυτερες τιμες.κοιταξα και στο site του αεροδρομιου τησ Σοφιας και εχει ενδιαφερουσες πτησεις και προορισμόυς που δεν εχει απο Θεσ/νικη γιατι κακα τα ψεμματα δεν μας συμφαιρει να κατεβαινουμε Αθήνα. Τον προορισμό μου για τα ταξιδια μου τον καθοριζουν οι απευθείας συνήθως πτησεις που γινονται απο το Μακεδονια και ειναι λιγοστες....
Δεν έχω φτάσει μέχρι Σόφια αλλά απο έναν γνωστό μου Βούλγαρο οδηγό ταξι έμαθα οτι είναι περίπου 3 ώρες...εξαρτάται βέβαια αν συναντήσεις και κανένα φορτηγό γιατί οι προσπεράσεις είναι δύσκολο ειδικά στα πρώτα 100 χλμ.Η κατάσταση του δρόμου είναι καλή.Αν δε θέλεις ή φοβάσαι να πάρεις αυτοκίνητο στη Βουλγαρία οι Βούλγαροι οδηγοί ταξί σε πέρνουν 50 Ευρώ απο τελωνείο Εξοχής...Και δες και την wizz απο Σόφια...εκπληκτικές τιμές και προορισμούς:clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.934
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom