Προσωπικος αριθμός του πολίτη.

georgi d

Member
@georgi d (έχω την εντύπωση ότι στο έχω ζητήσει ξανά) παρακαλώ βάζε το λινκ από το οποίο κάνεις παράθεση. Η απαίτηση αυτή βρίσκεται στους όρους του φόρουμ.
Καλημέρα Αικατερίνα !
Δεν το ξεχνάω όμως όταν είναι από φόρουμ που όλα είναι στα ρώσικα νομίζω θα είναι άχρηστο για τα παιδιά.
Και εγώ το βλέπω καλύτερα όταν γράφουμε να είναι λίγα τα γράμματα και τα άλλα μόνοι τους να τα διαβάζουν από το λινκ.
Δεν υπάρχει πρόβλημα αφού πρέπει να το βάζω τότε θα το βάζω πάντα όταν κάτι γράφω.

Το θέμα είναι ότι τέτοια ευγενική συντονηστρια πρώτη φορά βλέπω. Δουλεύεις αθόρυβο και δεν πιέζεις κανένα από τα παιδιά του φόρουμ.
Συνήθως η θέση του συντονιστή άλλαζει το χαρακτήρα. Τι άλλο να πω, μπράβο σου!

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλημέρα Αικατερίνα !
Δεν το ξεχνάω όμως όταν είναι από φόρουμ που όλα είναι στα ρώσικα νομίζω θα είναι άχρηστο για τα παιδιά.
Και εγώ το βλέπω καλύτερα όταν γράφουμε να είναι λίγα τα γράμματα και τα άλλα μόνοι τους να τα διαβάζουν από το λινκ.
Δεν υπάρχει πρόβλημα αφού πρέπει να το βάζω τότε θα το βάζω πάντα όταν κάτι γράφω.

Το θέμα είναι ότι τέτοια ευγενική συντονηστρια πρώτη φορά βλέπω. Δουλεύεις αθόρυβο και δεν πιέζεις κανένα από τα παιδιά του φόρουμ.
Συνήθως η θέση του συντονιστή άλλαζει το χαρακτήρα. Τι άλλο να πω, μπράβο σου!
Με σκλαβώνεις @georgi d . Ευχαριστώ.Ναι βαζε το λινό από όπου κι αν είναι.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

georgi d

Member
Κάτι ενδιαφέρον έχουμε που έχει σχέση με το θέμα.

Όποιος θέλει να λειτουργήσει στην κοινωνία πρέπει να παραδώσει τα βιομετρικά του δεδομένα για να διατηρήσει έναν τραπεζικό λογαριασμό

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση, το παγκόσμιο σχέδιο για τον ψηφιακό έλεγχο, παίρνει σάρκα και οστά στο Βιετνάμ, όπου η Κρατική Τράπεζα διαγράφει ή παγώνει 86 εκατομμύρια μη επαληθευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, υποχρεώνοντας τους πολίτες να παραδώσουν βιομετρικά δεδομένα για να επιβιώσουν στην οικονομία

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ξεκίνησε! Το Βιετνάμ διέγραψε και πάγωσε 86 εκατ. τραπεζικούς λογαριασμούς

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.191
Μέλη
39.914
Νεότερο μέλος
Panidst

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom