Προσωπικος αριθμός του πολίτη.

georgi d

Member
@georgi d (έχω την εντύπωση ότι στο έχω ζητήσει ξανά) παρακαλώ βάζε το λινκ από το οποίο κάνεις παράθεση. Η απαίτηση αυτή βρίσκεται στους όρους του φόρουμ.
Καλημέρα Αικατερίνα !
Δεν το ξεχνάω όμως όταν είναι από φόρουμ που όλα είναι στα ρώσικα νομίζω θα είναι άχρηστο για τα παιδιά.
Και εγώ το βλέπω καλύτερα όταν γράφουμε να είναι λίγα τα γράμματα και τα άλλα μόνοι τους να τα διαβάζουν από το λινκ.
Δεν υπάρχει πρόβλημα αφού πρέπει να το βάζω τότε θα το βάζω πάντα όταν κάτι γράφω.

Το θέμα είναι ότι τέτοια ευγενική συντονηστρια πρώτη φορά βλέπω. Δουλεύεις αθόρυβο και δεν πιέζεις κανένα από τα παιδιά του φόρουμ.
Συνήθως η θέση του συντονιστή άλλαζει το χαρακτήρα. Τι άλλο να πω, μπράβο σου!

Last edited:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλημέρα Αικατερίνα !
Δεν το ξεχνάω όμως όταν είναι από φόρουμ που όλα είναι στα ρώσικα νομίζω θα είναι άχρηστο για τα παιδιά.
Και εγώ το βλέπω καλύτερα όταν γράφουμε να είναι λίγα τα γράμματα και τα άλλα μόνοι τους να τα διαβάζουν από το λινκ.
Δεν υπάρχει πρόβλημα αφού πρέπει να το βάζω τότε θα το βάζω πάντα όταν κάτι γράφω.

Το θέμα είναι ότι τέτοια ευγενική συντονηστρια πρώτη φορά βλέπω. Δουλεύεις αθόρυβο και δεν πιέζεις κανένα από τα παιδιά του φόρουμ.
Συνήθως η θέση του συντονιστή άλλαζει το χαρακτήρα. Τι άλλο να πω, μπράβο σου!
Με σκλαβώνεις @georgi d . Ευχαριστώ.Ναι βαζε το λινό από όπου κι αν είναι.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!

georgi d

Member
Κάτι ενδιαφέρον έχουμε που έχει σχέση με το θέμα.

Όποιος θέλει να λειτουργήσει στην κοινωνία πρέπει να παραδώσει τα βιομετρικά του δεδομένα για να διατηρήσει έναν τραπεζικό λογαριασμό

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση, το παγκόσμιο σχέδιο για τον ψηφιακό έλεγχο, παίρνει σάρκα και οστά στο Βιετνάμ, όπου η Κρατική Τράπεζα διαγράφει ή παγώνει 86 εκατομμύρια μη επαληθευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, υποχρεώνοντας τους πολίτες να παραδώσουν βιομετρικά δεδομένα για να επιβιώσουν στην οικονομία

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση ξεκίνησε! Το Βιετνάμ διέγραψε και πάγωσε 86 εκατ. τραπεζικούς λογαριασμούς

georgi d

Member
Να βάλουμε κάτι ακόμα. Το βασικό από ότι έχω καταλάβει προς το παρόν είναι ότι από την στιγμή που μπαίνουμε στο ίντερνετ οποίος θέλει μαθαίνει τα πάντα για εμάς.
Εντάξει εάν πάρουμε τους σταθερούς υπολογιστές μαθαίνουν μέχρι ένα σημείο.
Η χαρά τους είναι όταν έχουμε μαζί μας το κινητό. Και εάν θυμάστε πριν πολλά χρόνια ένας καλός δημοσιογράφος μας έδειξε τι μπορεί να μάθει ένας απλός ντετέκτιβ με ένα sms από το κινητό (μόνο όταν δεν είναι συνδεδεμένη με την μπαταρία δεν μπορούν να μας ελέγχουν και πάλι θα υπάρχει τρόπος να μπει μικρή μπαταρία) . Γιατί παλιά έπρεπε να μπουν στο σπίτι ή να βρουν εξωτερικά την τηλεφωνική γραμμή και να συνδεθεί ένα μικρό κασετόφωνο. Τα ίδια λεφτά περνούν όμως τώρα δεν βγαίνουν από το γραφείο τους. Είχε κάνει και άλλες πετυχημένες εκπομπές όμως μετά από αυτή την τελευταία είχε εξαφανιστεί τελείως από την τηλεόραση. Έχουν βγει και η καινούργιες τηλεοράσεις που λογικά και αυτές μπορούν να καταγράφουν τα πάντα από την στιγμή που έχουν κάμερες μέσω ίντερνετ.

Ψηφιακή δουλειά, ή καλώς ορίσατε στη πραγματικότητα!

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Άρθρο 23 του ισχύοντος Ρωσικού Συντάγματος, «κάθε άτομο έχει δικαίωμα στην ιδιωτικότητα, τα προσωπικά και οικογενειακά μυστικά, καθώς και στην προστασία της τιμής και του καλού του ονόματος. Κάθε άτομο έχει δικαίωμα στην ιδιωτικότητα της αλληλογραφίας, των τηλεφωνικών συνομιλιών, των ταχυδρομικών, τηλεγραφικών και άλλων επικοινωνιών. Περιορισμοί σε αυτό το δικαίωμα επιτρέπονται μόνο με δικαστική απόφαση».
Δεν είναι μόνο δυσάρεστο όταν κάποιος σε κρυφοκοιτάζει μέσα από την κλειδαρότρυπα σου, αλλά είναι εντελώς απαράδεκτο, σύμφωνα με τον Βασικό Νόμο, να σε αναγκάζουν (μεταφορικά μιλώντας) να αφήσεις αυτή την κλειδαρότρυπα ξεκλείδωτη, ή ακόμα και να την διευρύνεις σε σημείο που ο «Σύντροφος Ταγματάρχης» να χωράει ολόκληρος μέσα από αυτήν, περιπλανώμενος στο διαμέρισμά σου, ψάχνοντας τα πράγματά σου και τα βρώμικα ρούχα σου, μυρίζοντας και ψάχνοντας για κάτι.
Цифровое рабство, или Добро пожаловать в реальность! - Кузнецкий рабочий εδώ το λινκ, εύκολα μεταφράζεται.
Και ακόμα ένα για τις αποφάσεις που έχουν πάρει στην Ρωσία. Σε εμάς λογικά θα γίνουν όλα πιο γρήγορα, εκεί με το μαλακό τους πιεζουν.

Λογοκρισία στο διαδίκτυο (έλεγχος) :η εμπειρία της Ρωσίας (εδώ για αυτούς που γνωρίζουν τα ρώσικα)
Роскомнадзор начал блокировать в интернете запрещенный в РФ «чайлдфри» контент
Ενδιαφέρον έχει μια απόφαση που ήθελαν να πάρουν στην Αγία Πετρούπολη να αναγκασουν τους καθηγητές στα σχολεία να ελέγχουν τους μαθητές τους τι και που μπαίνουν στο διαδίκτυο. Οι δάσκαλοι τους απάντησαν : οι δουλεία μας είναι να μαθαίνουμε στα παιδιά η παρακολούθηση να την κάνουν κάποιοι άλλη.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.198
Μέλη
39.918
Νεότερο μέλος
mkouini

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα