Προτάσεις για Γαμήλιο αρχές Ιουλίου

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
παιδιά να πω λίγο και γω την γνώμη μου;; Επειδή έχω τύχει να πάω σε αρκετά εξωτικά αυτό που θα σου έλεγα σίγουρα είναι ότι τον Ιούλιο δεν είναι καλή εποχή για τον Μαυρίκιο. Εμείς πήγαμε Ιούνιο και είχε κρύο! Η θάλασσα ήταν πάγος είχε αρκετή βροχή στην παραλία εκτός από μία μέρα τις υπόλοιπες χρειαζόσουν οπωσδήποτε ζακετάκι, αφού να φανταστείτε πουλούσαν και στις παραλίες οι πλανόδιοι. Κατά τα άλλα αν δεν σας πειράζει αυτό το νησί έχει αρκετά πράγματα να δεις και να περάσεις τις μέρες σου μια χαρά. Για Ζανζιβάρη δεν το συζητώ ούτως ή άλλως είναι παράδεισος στην κυριολεξία..
 
Last edited by a moderator:

Amalia S.

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σας !
Μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο, παρά βοηθήθηκα με όλα αυτά που διάβασα εδώ ! Πάνω που είχα τρεις - τέσσερις προορισμούς στο μυαλό μου για το γαμήλιο ταξίδι μου τον Ιούλιο, τώρα μετράω πάνω από 10 !!
Θα ήθελα κάτι σε εξωτικό μεν, όπως μια καλύβα στην άμμο μπροστά στη θάλασσα, όχι όμως μόνο αυτό, όπως στις Μαλδίβες... Συγκατοικώ ήδη με τον μελλοντικό μου σύζυγο, οπότε τόσες μέρες (6-7) σε ένα δωμάτιο δεν θα είναι και τόσο χαλαρωτικό !!
Θα ήθελα ξεκούραση, χαλάρωση, ρέγγε μουσική (μάλλον σας κατατοπίζω), αλλά να έχει και κάποια πόλη για μια βολτίτσα το βράδυ ή ένα μπαρ για ποτό και συναναστροφή με τους ντόπιους κοντά στο ξενοδοχείο !
Δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, θα ήθελα κάτι σε πιο folklore, κάτι σε πιο "πρωτόγονο", να μπορώ όλη μέρα να κυκλοφορώ με το μαγιό και τις σαγιονάρες μου...
Παίζει πολλή Καραϊβική εδώ γενικότερα, αλλά και πολλά νησιά της, χωρίς να μπορώ να καταλήξω σε κάποιο ! Υπάρχει κάποιο με τις πιο πάνω προδιαγραφές ;
Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας !!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.225
Μέλη
38.915
Νεότερο μέλος
katsanas1962@gmai

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom