Φιλιππίνες Προτάσεις για Φιλιππίνες...

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Έμεινες σε αυτό το νησάκι? Γενικά βολεύει να μένεις εκεί για να επισκεφτείς άνετα και τα γύρω νησάκια με tour?
Το νησάκι είναι υπέροχο και αξίζει τουλάχιστον ένα 3ήμερο. Αλλά δεν θα το έβαζα ως "βάση" για να επισκεφτείς πολλά γύρω νησιά λόγω απόστασης (3,5 ώρες αμάξι +1 ώρα πλοίο) από Cebu. Έχει βέβαια 2-3 νησάκια κοντινά του για island hopping αλλά μέχρι εκεί.

natalia-p

Member
Καλησπέρα σας. Για την κρουαζιέρα από el Nido προς Coron έχετε να προτείνεται κάποιο πρακτορείο ; Είδα αναφέρθηκε το ΤΑΟ πως ήταν η εμπειρία τελικά ;

tasos geo

Member
Καλησπέρα στην ομαδα, έκλεισα 21 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου για Φιλιππίνες στην ελκυστική τιμη των 380€ το άτομο.Εχω καθαρές 15 μέρες και είμαι σε σκέψη πως να το μοιράσω καθώς δεν θέλω να φάω πολυ χρόνο σε μεταφορές κλπ.Σκεφτομαι να πάμε coron-el nido-bohol και το ερώτημα ειναι siargao ή boracay;;;
Είδα ότι τρως πολυ χρόνο γενικά στα μεταφορικά για αυτό το σκέφτομαι.Τι να κόψω απο αυτά τα μέρη;;;;Υπόψιν δεν κανω surf ή καταδύσεις.snorkelling ναι

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Καλησπέρα στην ομαδα, έκλεισα 21 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου για Φιλιππίνες στην ελκυστική τιμη των 380€ το άτομο.Εχω καθαρές 15 μέρες και είμαι σε σκέψη πως να το μοιράσω καθώς δεν θέλω να φάω πολυ χρόνο σε μεταφορές κλπ.Σκεφτομαι να πάμε coron-el nido-bohol και το ερώτημα ειναι siargao ή boracay;;;
Είδα ότι τρως πολυ χρόνο γενικά στα μεταφορικά για αυτό το σκέφτομαι.Τι να κόψω απο αυτά τα μέρη;;;;Υπόψιν δεν κανω surf ή καταδύσεις.snorkelling ναι
Εύκολο και σχετικά οικονομικό αφού θα είσαι Bohol είναι το Cebu δίπλα, ή λίγο παραπάνω, πάλι μέσω Cebu το Bantayan.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.074
Μέλη
39.820
Νεότερο μέλος
Zeta_Sk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom