Φιλιππίνες Προτάσεις για Φιλιππίνες...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η τελευταία μέρα, αναγκαστικά. Να πάω κέντρο να δω τα κλασσικά;

Επίσης στην επιστροφή έχω στάση μεγάλη Ταϊπέι.
Ταϊπέι έρωτας! Πήγαινε νηστικός και τρώγε ό,τι βρεις μπροστά σου, η πόλη είναι τοπ-5 παγκοσμίως σε street food για μένα.

Μανίλα ιστορικό κέντρο καλούτσικο (ανακατασκευασμένο αλλά σωστά) , προσωπικά μου άρεσε πολύ το μουσείο με τους Κινέζους καθώς και το βόρειο νεκροταφείο (κανονική πόλη, ζουν χιλιάδες μέσα) .

MVSylvia

Member
Εγώ τη Μανίλα θα σου έλεγα να την αφήσεις έξω.
Είναι εύκολο να βρεθείς σε σημεία που δεν πρέπει.
Δεν θεωρώ ότι έχει κάτι να δεις, έχει κ τόση εξαθλίωση που εγώ ένιωθα πολύ άβολα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Γενικα ειναι απο αυτες τις μεγαλουπολεις που παροτι ασχημη και χαωδης εχει ενδ8αφερον, να παρεις τη συγκοινωνια να χαζευε7ς τον κοσμο πώς ζει, τι τρώει (απο τις ελαχιστες κουζινες της Ασιας που δε μου αρεσαν, αλλα εχει ενδιαφερον) ειναι για να χανεσαι με τις ωρες, κι αν χαθεις με τις εφαρμογες κινεισαι εύκολα. Ασχημη ναι, αδιαφορη όχι. Υγρασια ενοχλητικα αβολη ακομη και ηια μενα που την εχω συνηθίσει.

MVSylvia

Member
Γενικα ειναι απο αυτες τις μεγαλουπολεις που παροτι ασχημη και χαωδης εχει ενδ8αφερον, να παρεις τη συγκοινωνια να χαζευε7ς τον κοσμο πώς ζει, τι τρώει (απο τις ελαχιστες κουζινες της Ασιας που δε μου αρεσαν, αλλα εχει ενδιαφερον) ειναι για να χανεσαι με τις ωρες, κι αν χαθεις με τις εφαρμογες κινεισαι εύκολα. Ασχημη ναι, αδιαφορη όχι. Υγρασια ενοχλητικα αβολη ακομη και ηια μενα που την εχω συνηθίσει.
Aν έχεις ήδη πάει όμως σε μερικές, δεν θέωρω ότι η συγκεκριμένη είναι κ τόσο επισκέψιμη. Πολλή κίνηση, πολλη μόλυνση, πολλά λήμματα, με μια εξαθλίωση πιο έντονη από άλλες μητροπόλεις της ΝΑ Ασίας.
Τώρα αν λόγω πτήσεων αναγκαστικά μένεις μια μέρα, εντάξει, θα βγεις να δεις.
Αλλά να χάσεις μέρα από το υπόλοιπο ταξίδι για τη Μανίλα, δεν θα το πρότεινα εγώ προσωπικά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.517
Μέλη
39.234
Νεότερο μέλος
νικοςπ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom