Ostvarivanje
Member
- Μηνύματα
- 391
- Likes
- 214
Ευχαριστώ πολύ για τις εναλλακτικές.Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο σενάριο. Εγώ προσωπικά θα έμενα μόνο σε νησιά του Αιγαίου, επειδή Ρόδο έχω πάει αρκετές φορές, αλλά είναι και απόσταση από Κυκλαδες, οπότε θα χάσετε χρόνο στο πλοιο. Κω δεν την προτείνω με τίποτα, ίσως ο πιο αδιάφορος νησιώτικος προορισμός που έχω πάει.
Η Ανδρός εμένα μου άρεσε, παντως. Ωραίες παραλιες, ειδικά άμα δεν πιάνει κύμα, καλό φαγητό, γενικά ήσυχο νησί. Τήνο και Σύρο θα πέρναγα άνετα όλες τις μέρες, ίσως με καμιά αυθημερόν σε κάποιο κοντινό νησί. Ναξος επισης καλή επιλογή, μεγαλο νησι που έχει τα πάντα. Καλές βουτιές !
Βασικά το πρώτο πράγμα που μάλλον θα επιλέξουμε θα είναι Κάρπαθος και μετά Σητεία, Ιεράπετρα και Ηράκλειο (δηλαδή σε αυτές τις περιοχές της Κρήτης να μείνουμε και να εξερευνήσουμε τις γύρω περιοχές).
Από την άλλη η επιλογή θα είναι μάλλον για Τήνο και Σϋρο και μετά ή Ρόδο ή Κω. Η Ρόδος είναι πολύ αγαπημένο μου νησί, όπως επίσης και η Κως μου άρεσε πολύ (παρότι πήγαμε το 15 όταν και είχαν έρθει οι πρώτοι πρόσφυγες - δεν το λέω ρατσιστικά, απλά γενικά υπήρχε μια γενικότερη αναταραχή στο νησί).
Τώρα, Νάξο όπως και Σϋρο έχουμε πάει. Αλλά δε θα λέγαμε όχι ξανά. Το ζητούμενο είναι και το κόστος των καταλυμάτων. Τώρα αν μας προκύπτει πάνω από 100 το βράδυ, μάλλον θα κινηθούμε προς εναλλακτικές λύσεις. Τα τελευταία χρόνια που κινηθήκαμε σε νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα (δεν αντιλέγω ότι έχει μεγαλύτερη ταλαιπωρία με το καράβι) περάσαμε φανταστικά.