ΗΠΑ Προτάσεις για road trip στις βόρειες ΗΠΑ

vrea

Member
Θες κυρίως city break ή να βάλεις και εθνικά πάρκα-βουνα κτλ ??

Ξεκινάς ανατολικά θα έλεγα ,μετά γυρνάς σταματάς Νιαγάρα,και ξεκινάς κατέβαινεις νοτιοδυτικά ας πούμε...Με κάνα 3ωρο-4ωρο κάθε μέρα οδηγηση...Εκτός αν θες να μείνεις Ουάσινγκτον παραπάνω οπότε το παίρνεις σερί...
Σιγουρα θα μείνω ένα διημερο Ουασιγκτον.
Προτιμώ city break να βάλω στο πρόγραμμα

oasisAthens

Member
Σαν ιδέα κάτι που σχεδιάζω και εγώ ο ίδιος... 2 βράδια Buffalo για καταρράκτες και γύρω πχ Ellicottville (φανταστικό vibe έχω πάει) μετά 2-3 βράδια Pigeon Forge - Gatlinburg γοα φύση (Great Smoky Mountains) εαν δεν θες Ουάσιγκτον θα έβαζα μέσα μικρότερες πόλεις όπως Harpers Ferry, Gettysburg και θα εσβηνα την διαδρομή με Albany ή Saratoga Springs.

Μια δεύτερη εναλλακτική θα ήταν από Βοστώνη να πας Stowe, Burlington και γενικά Βερμόντ μετά από εκεί Ίθακα και Five finger lakes, Niagara και επιστροφή μέσα από τα Απαλαχια όρη και Φιλαδέλφεια και πίσω Βοστώνη.

Αυτά είναι δύο κομμάτια που θέλω να κάνω και εγώ και τα σχεδιάζω.

Εξακολουθώ να μην έχω βρει τον δρόμο μου στον σχεδιασμό του ταξιδιου μου.

Θέλω ξεκινώντας από Βοστώνη να κάνω περίπου 9 μέρες οδικό ταξίδι και να συμπεριλάβω σε αυτό Ουασιγκτον και καταρρακτες Νιαγάρα.

Θέλω να σχεδιασω αυτό το ταξίδι ωστε να συμπεριλάβω πολεις και στάσεις με ενδιαφερον σε φυση, μουσεια, αγορές εξαιρωντας από αυτήν την διαδρομή την Νέα Υόρκη.

Μπορεί να μου δωσει κάποιος καμιά ιδεά?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.031
Μέλη
39.750
Νεότερο μέλος
Popl