Γενικά Προταση για χειμερινο προορισμο

giorgos vzr

Member
Μηνύματα
75
Likes
259
Επόμενο Ταξίδι
?
Βιεννη και απο εμενα,ερκετα ευκολος προορισμος για πρωτο ταξιδι και την περιοδο των εορτων ειναι υπεροχη.Εναλλακτικα θα ελεγα βουδαπεστη,ευκολη για να κανεις αρχη με τα ταξιδια,με εξτρα συν οτι ειναι και αρκετα οικονομικη.
 

Vicks

Member
Μηνύματα
636
Likes
1.908
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Καλησπερα σε όλους...είμαι 19 χρονων και ενδέχεται να παω εξωτερικο με την κοπέλα μου προς την περίοδο των Χριστουγέννων...θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε όμορφους και ρομαντικούς χειμερινούς προορισμους που θα μπορούσαμε να παμε και γενικά που να μην δυσκολευουν τοσο έναν άνθρωπο που παει πρώτη φορά εξωτερικο...οποτε θέλω σιγα σιγα να ψάχνω για να καταλήξουμε σε προορισμο και να κανονίσουμε τα υπόλοιπα...σας ευχαριστώ!
Θα σου έλεγα κι εγώ Βιέννη. Είναι κοντά σχετικά, θα βρεις εισιτήρια σε καλή τιμή, είναι πόλη πολύ φιλική προς τον επισκέπτη. Με μία επιφύλαξη βέβαια λόγω Covid: έχε υπόψη ότι πέρυσι, και στη Γερμανία και την Αυστρία που γνωρίζω, δεν πραγματοποιήθηκε καμία χριστουγεννιάτικη αγορά που είναι βασικότατα σημεία προσέλκυσης επισκεπτών. Η Φρανκφούρτη που έμενα τότε, είχε πέσει σε πραγματική "χριστουγεννιάτικη κατάθλιψη", καθώς δεν μπορούσαν να κάνουν τους συνηθισμένους εορτασμούς, πέρασαν στο άλλο άκρο και δεν έκαναν σχεδόν τίποτα, ένα δέντρο στο Δημαρχείο και ελάχιστοι άλλοι στολισμοί.
Εάν δεν πραγματοποιηθούν οι αγορές ούτε φέτος, θα σου πρότεινα την πολύ αγαπημένη μου Βουδαπέστη, οικονομικότερη και πολύ ρομαντική.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.687
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom