Ιταλία Σλοβενία Πρόγραμμα από Βενετία

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Οι Δολομίτες είναι καταπληκτικά βουνά και κάθε πεζοπορία έχει νόημα γιατι σίγουρα θα δεις κατι που θα σου πέσει το σαγόνι. Ωστόσο θα επικεντρωθώ σε οτι δεν απαιτεί σχεδόν καθόλου πεζοπορία.
1. Lago di Carezza.
View attachment 501032
2. Lago di Braias
View attachment 501034
3. Aple Siusi
Ανεβαίνεις με lift και απο κει υπάρχουν μονοπατάκια κυκλικά που βλέπεις όλη την πεδιάδα. Ανα διαστήματα υπάρχουν καταφύγια που κάθεσαι κ απολαμβάνεις τον καφέ/φαγητό σου. Υπάρχουν και μικρές κ μεγάλες διαδρομές. Δεν υπάρχουν λόγια...
View attachment 501035
View attachment 501036
View attachment 501037
4. Ortisei (χωριό στολίδι)
View attachment 501038
View attachment 501039
5. Saint John
View attachment 501040
6. Candini di Misurina
Από τις συγκλονιστικότερες θέες που έχω δει στη ζωή μου. Μη σε φοβίζει. Αν θυμάμαι καλά κανένα 3 χλμ. ήταν και καθόλου απαιτητικά. Απλά ανεβαίνεις ενα λοφακι κ περπατας σε ενα μονοπάτι κατα μήκος του γκρεμού.
View attachment 501042
View attachment 501043
Απο πόλεις το Μεράνο και το Μπολτσάνο είναι επίσης υπέροχα. Αυτά και τόσα άλλα που όμως ήταν πιο απαιτητικά. Είχα ξεκινήσει κ μια ιστορία που δεν κατάφερα να την τελειώσω ποτέ. Θα βρεις όμως πληροφορίες για την Garda που επίσης το εξετάζεις, οπότε τσέκαρε εδώ Ιταλία - Τα Γλυπτά των Αιθέρων! | Travelstories αν θες.
Φανταστικό ποστ-διαφήμιση για την περιοχή. Κρίμα να χαθεί σε αυτό το τοπικ.

Δεν υπάρχει κάποιο άλλο τοπικ για την περιοχή;

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σκανδιναβία

Δε νομιζω. Τοτε που εψαχνα για το ταξιδι μου δεν ειχα βρει κατι. Πρεπει να την τελειωσω την ιστορια μου η αληθεια ειναι. Ειναι απ τα αγαπημενα μου ταξιδια και χωρις να υπαρχουν πολλες πληροφοριες για την περιοχη (εδω μεσα τουλαχιστον).

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη

Συμφωνώ! Είδα τις φωτογραφίες και ενθουσιάστηκα!
@panlek30 άνοιξε ένα θέμα με τϊτλο "εκδρομές στους Δολομίτες" και αντέγραψε όσα έγραψες πιο πάνω. Θα το βάλουν οι διαχειριστές στην αναζήτηση πληροφοριών για Ιταλία.
Μετά από ένα χρόνο θα σε καλέσει ο δήμαρχος της περιοχής για να σε ευχαριστήσει για την αύξηση της τουριστικής κίνησης από Ελλάδα!! 😎👍

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.065
Μέλη
39.813
Νεότερο μέλος
mats__

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom