Ιταλία Πρόγραμμα για βόρεια Ιταλία

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Γεια και απο
Μένα. Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις για το οδικό δίκτυο στην Ιταλία. Θα περάσω από αρκετές πόλεις όπως η φλωρεντια ρώμη Μπολόνια. Θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι με το πάρκινγκ και πως να βρω την εύκολη λύση ώστε να μην παραβώ τον ΚΟΚ. Και γενικότερα ότι θεωρήσετε χρήσιμο να ξέρω για την μετακίνηση μ μέσα στις πόλεις.
Το βασικό στις μεγαλες πολεις ειναι να προσεξεις τις zlt. Καθε πόλη εχει δικους της κανονες ως προς την προσβαση. Αν εχεις σκοπο να διανυκτερευσεις σε αυτες μπορεις να συνεννοηθεις απο πριν με το καταλυμμα να σε δηλωσει, αλλιως αφηνεις το αυτοκινητο εκτος.
Για parking εχε στο νου οτι ειναι αναποδα απο εμας, ασπρη διαγραμμιση για δημοτες, μπλε για παρκομετρο.

Soiler

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΤΑΛΙΑ
Καλησπέρα σας έχω κλείσει τετραήμερο 7-10 Φεβρουαρίου στα τρία αυτά μέρη.Θα μείνουμε από ένα βράδυ στο καθένα θα ήθελα να μάθω για Μπέργκαμο και Μπολονια τι θα μπορούσαμε να κάνουμε σε μια μέρα.Μιλανο είναι τεταρτη φορά που πάω οπότε έχω εικόνα....

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κοπεγχάγη, Κάρντιφ
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Στο Μπέργκαμο, 7-8/2 έχει αγωνες τρεξίματος (Σάββατο απόγευμα 12χλμ και Ημιμαραθώνιο (21χλμ) την Κυριακή το πρωί), το αναφέρω ενδεικτικα μην τυχόν επηρεάζει το πρόγραμμά σας.
Εγω θα βρίσκομαι 6-8/2 στο Μπέργκαμο,παω για τον αγωνα του Σαββάτου, δεν εχω κανονίσει κάτι ιδιαίτερο,γύρες στην πόλη θα κάνω!

elenoul

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκυο
Καλημερα
Σκεφτόμαστε να ταξιδέψουμε προς Μπεργκαμο με 4 διανυκτέρευσεις κ να το έχουμε ως ορμητήριο για εκδρομές.
Τι θα προτείνατε?
Το Μιλάνο για διανυκτέρευσεις βγαίνει εκτός μπάτζετ.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Καλημερα
Σκεφτόμαστε να ταξιδέψουμε προς Μπεργκαμο με 4 διανυκτέρευσεις κ να το έχουμε ως ορμητήριο για εκδρομές.
Τι θα προτείνατε?
Το Μιλάνο για διανυκτέρευσεις βγαίνει εκτός μπάτζετ.
Να βαλετε βαση την Παδοβα που εχει λογικες τιμες και να εκδραμετε Βενετια και Βερονα για ημερησιες.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Τι θα προτείνατε?
Για φύση και λίμνες δε ξέρω, όμως αν σας ενδιαφέρουν οι πόλεις η Μπρέσια είναι πάρα πολύ κοντά. Εξίσου καλές επιλογές στα βόρεια και σε μικρή απόσταση είναι τα San Giovanni Bianco & Albino.

tripdreamer1975

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Πολλές επιλογές για λίμνες: Εκτός της προφανούς Como, διαμαντάκια είναι και οι κοντινές Iseo προς την Breschia και Orta προς την αντίθετη κατεύθυνση. Όλες οι παραλίμνιες πόλεις και στις δύο είναι υπέροχες.

x7777

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Κίνα
μεταξύ Βερόνα, Πάντοβα και Βιτσέντζα ποιά θα επιλέγατε ως βάση για ένα 4-5ημερο; (μέσα Ιουνίου). Θέλω να μείνω σε μια και να κάνω μονοήμερες στις άλλες.

paefstra

Member
Συγγραφέας
μεταξύ Βερόνα, Πάντοβα και Βιτσέντζα ποιά θα επιλέγατε ως βάση για ένα 4-5ημερο; (μέσα Ιουνίου). Θέλω να μείνω σε μια και να κάνω μονοήμερες στις άλλες.
Οπου βρεις φθηνοτερη διαμονη. Καθε μια εχει τις χαρες της.

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Sirmione να πας αν μπορείς, τουριστικό αλλά γραφικό!!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.315
Μέλη
40.294
Νεότερο μέλος
ROULA BLSK

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα