NIKOLETA05
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αλσατία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Υόρκη
Έκλεισα που λέτε τη Μαύρη Παρασκευή πάμφθηνα εισιτήρια για Μιλάνο με 68€, αλλά δεν κράτησε πολύ η χαρά μου... σε όποιον μα όποιον λέω ότι θα πάω Μιλάνο,μου λέει ότι είναι μία αδιάφορη πόλη, ότι είναι βαρετά, ότι τρεις μέρες θα είναι πάρα πολλές και θα κόψουμε φλέβες...
Πείτε ρε παιδιά οσοι έχετε πάει Μιλάνο, είναι τόσο χάλια;
Έχω καταστεναχωρεθεί...
Μπορείτε να μου βγάλετε πρόγραμμα για τρεις μέρες;
Φτάνουμε τέλη Γενάρη,Σάββατο απόγευμα και πετάμε Τρίτη απόγευμα,εγώ κι η 19χρονη κόρη μου.
Επίσης αν έχετε προτάσεις για μαγαζιά για ψώνια καθότι θα είναι κ εκπτώσεις κ από όσα μου λένε σε μια μέρα θα τα έχουμε δει όλα τα αξιοθέατα στο Μιλανο,κ αν και δεν συνηθίζω να σπαταλάω χρόνο σε ψώνια σε άλλες πολεις,στο Μιλάνο ΑΝ είναι τόσο βαρετά όσο λενε...ίσως το κάνουμε.
Μέρη για φαγητό,κρασάκι;
Επίσης μήπως να πάμε μια μονοήμερη Λίμνη Κόμο ή Βερόνα ή κάπου αλλού;
Πάσα βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ.
Πείτε ρε παιδιά οσοι έχετε πάει Μιλάνο, είναι τόσο χάλια;
Έχω καταστεναχωρεθεί...
Μπορείτε να μου βγάλετε πρόγραμμα για τρεις μέρες;
Φτάνουμε τέλη Γενάρη,Σάββατο απόγευμα και πετάμε Τρίτη απόγευμα,εγώ κι η 19χρονη κόρη μου.
Επίσης αν έχετε προτάσεις για μαγαζιά για ψώνια καθότι θα είναι κ εκπτώσεις κ από όσα μου λένε σε μια μέρα θα τα έχουμε δει όλα τα αξιοθέατα στο Μιλανο,κ αν και δεν συνηθίζω να σπαταλάω χρόνο σε ψώνια σε άλλες πολεις,στο Μιλάνο ΑΝ είναι τόσο βαρετά όσο λενε...ίσως το κάνουμε.
Μέρη για φαγητό,κρασάκι;
Επίσης μήπως να πάμε μια μονοήμερη Λίμνη Κόμο ή Βερόνα ή κάπου αλλού;
Πάσα βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ.