• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Ιταλία Πρόγραμμα για 3ημερο ταξίδι στο Μιλάνο;

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έκλεισα που λέτε τη Μαύρη Παρασκευή πάμφθηνα εισιτήρια για Μιλάνο με 68€, αλλά δεν κράτησε πολύ η χαρά μου... σε όποιον μα όποιον λέω ότι θα πάω Μιλάνο,μου λέει ότι είναι μία αδιάφορη πόλη, ότι είναι βαρετά, ότι τρεις μέρες θα είναι πάρα πολλές και θα κόψουμε φλέβες...
Πείτε ρε παιδιά οσοι έχετε πάει Μιλάνο, είναι τόσο χάλια;
Έχω καταστεναχωρεθεί...
Μπορείτε να μου βγάλετε πρόγραμμα για τρεις μέρες;
Φτάνουμε τέλη Γενάρη,Σάββατο απόγευμα και πετάμε Τρίτη απόγευμα,εγώ κι η 19χρονη κόρη μου.
Επίσης αν έχετε προτάσεις για μαγαζιά για ψώνια καθότι θα είναι κ εκπτώσεις κ από όσα μου λένε σε μια μέρα θα τα έχουμε δει όλα τα αξιοθέατα στο Μιλανο,κ αν και δεν συνηθίζω να σπαταλάω χρόνο σε ψώνια σε άλλες πολεις,στο Μιλάνο ΑΝ είναι τόσο βαρετά όσο λενε...ίσως το κάνουμε.
Μέρη για φαγητό,κρασάκι;
Επίσης μήπως να πάμε μια μονοήμερη Λίμνη Κόμο ή Βερόνα ή κάπου αλλού;
Πάσα βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ.😁

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
σε όποιον μα όποιον λέω ότι θα πάω Μιλάνο,μου λέει ότι είναι μία αδιάφορη πόλη, ότι είναι βαρετά, ότι τρεις μέρες θα είναι πάρα πολλές και θα κόψουμε φλέβες...
Και εδώ μέσα τα ίδια θα σου πούνε. Αν κιόλας πιστέψεις όλους αυτούς που στο λένε, τότε σίγουρα θα δεις μια αδιάφορη πόλη...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έκλεισα που λέτε τη Μαύρη Παρασκευή πάμφθηνα εισιτήρια για Μιλάνο με 68€, αλλά δεν κράτησε πολύ η χαρά μου... σε όποιον μα όποιον λέω ότι θα πάω Μιλάνο,μου λέει ότι είναι μία αδιάφορη πόλη, ότι είναι βαρετά, ότι τρεις μέρες θα είναι πάρα πολλές και θα κόψουμε φλέβες...
Έχω καταστεναχωρεθεί...
Φτάνουμε τέλη Γενάρη,Σάββατο απόγευμα και πετάμε Τρίτη απόγευμα,εγώ κι η 19χρονη κόρη μου.
Επίσης αν έχετε προτάσεις για μαγαζιά για ψώνια καθότι θα είναι κ εκπτώσεις κ από όσα μου λένε σε μια μέρα θα τα έχουμε δει όλα τα αξιοθέατα στο Μιλανο,κ αν και δεν συνηθίζω να σπαταλάω χρόνο σε ψώνια σε άλλες πολεις,στο Μιλάνο ΑΝ είναι τόσο βαρετά όσο λενε...ίσως το κάνουμε.
Μέρη για φαγητό,κρασάκι;
Πάσα βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ.😁
Για μενα παραπάνω απο αδιάφορη αλλα γούστα ειναι αυτα. Έχεις όμως ατελείωτες επιλογές για γύρω πολεις.

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Για μενα παραπάνω απο αδιάφορη αλλα γούστα ειναι αυτα. Έχεις όμως ατελείωτες επιλογές για γύρω πολεις.
Όπως;

Και εδώ μέσα τα ίδια θα σου πούνε. Αν κιόλας πιστέψεις όλους αυτούς που στο λένε, τότε σίγουρα θα δεις μια αδιάφορη πόλη...
Τι εννοείς με το τελευταίο δεν καταλαβα

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Θα είσαι 2,5 μέρες στο Μιλάνο με την 19χρονη κόρη σου και φοβάσαι ότι θα βαρεθείς;
Έχω πάει 2 φορές μόνο στο Μιλάνο και της αφιέρωσα κάθε φορά από μια ολόκληρη μέρα και υπάρχουν πράγματα που δεν έχω δει και αίγουρα θα ξαναπάω.
Μπορεί να μην είναι πολύ όμορφη πόλη όπως άλλες της Ιταλίας αλλά σίγουρα δεν είναι βαρετή.
Την 2η φορά που πήγα και ήταν μαζί μου και η κόρη μου εντυπωσιάστηκε από τα μαγαζιά και την στέγη του καθεδρικού που προχωρήσαμε και είδαμε από ψηλά την θέα της πλατείας. Εννοείται ότι βγάλαμε το εισιτήριο και για την είσοδο στον καθεδρικό και για την έκθεση κειμηλίων ακριβώς απέναντι.
Μπήκαμε μέσα στην Σκάλα του Μιλάνου και είδαμε το εντυπωσιακό θέατρο και την έκθεση.
Κάναμε βόλτες στον εμπορικό πεζόδρομο και φτάσαμε μέχρι το Κάστρο.
Ήπιαμε ποτάκι στο Navigli λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα που ήταν αργά γιατί ήταν Αύγουστος.
Εάν είχαμε 2η μέρα θα πηγαίναμε πρώτα στην πινακοθήκη και μετά για ψώνια.
Θα είχα κλείσει έγκαιρα εισιτήριο για να δω τον Μυστικό Δείπνο σε ένα μοναστήρι λίγο έξω από το κέντρο του Μιλάνου και θα έκανα περισσότερες βόλτες...
Εάν δεν σας αρέσουν τα μουσεία πάρτε το τρένο και πηγαίνετε στην πόλη Κόμο για καφέ. Χωρίς αμάξι δεν ξέρω εάν μπορείτε να δείτε άλλα μέρη από την λίμνη Κόμο μέσα στον Γενάρη. Δεν ξέρω εάν γίνονται συχνά δρομολόγια με τα φέριμποτ για Varenna, Bellagio κλπ
Πρέπει να το ψάξεις.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Έχω καταστεναχωρεθεί...
Μέρη για φαγητό,κρασάκι;
Πάσα βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ.😁
Και πολυ καλα θα κανεις να πας.
Εαν μου λεγες να παρω ενα αεροπλανο να παω στο εξωτερικο ενα 3ημερακι το Μιλανο θα ηταν μεσα στις επιλογες ,εχω περασει παρα πολυ καλα,ειναι απο τις αγαπημενες μου city break πολεις,
Ο λογος που θα ξαναπηγαινα και θα ξαναεπεστρεφα και δευτερη και τριτη φορα?
Να θαυμασω το επιβλητικο Duomo,να κανω βολτα στην galleria ,να πιω τα campari μου στα ψαγμενα μπαρακια ,να κανω τα ψωνια μου ,να φαω ενα θεσπεσιο risotto milanese ,ενα ossobuco ,να παω για apperol το βραδακι στο Νavigli,να παω στην πινακοθηκη της Μπρερα ,να μπεις στην σκαλα του Μιλανου,αν προσθεσεις και μια μερα Κομο (Verona,Bellagio μαγικα) ή Μπεργκαμο τοτε εχεις περασει ενα τελειο τριημερο .

Μπορει να μην εχει τα σοκακια και τα αρχαια της Ρωμης ,ουτε την Αναγεννησιακη ομορφια της Φλωρεντιας ,αλλα το Μιλανο εχει την δικη του ιταλικη αιγλη .Στο Μιλανο πας να φας ,να πιεις ,να βολταρεις και να περασεις καλα.Πιστεψε με δεν βαρεθεις 3 ημερες.

Η Via Torino εχει πιο casual και street ρουχα σε λογικες τιμες ,τυπου αντιστοιχα zara,funky buddah κλπ αλλα με ιταλικες κσλυτερης ποιοτητας μαρκες.

Eνα πολυ γνωστο εμπορικο ειναι ακριβως διπλα στο Duomo το Rinascente Milano.Μην τρομαξεις με τα gucci ,armani και λοιπα ,αν ψαξεις εχει και επιλογες για ολες τις τσεπες.
Εαν μπεις στο προφιλ μου εχω γραψει και ιστορια που εω πληροφοριες και το Μιλανο

Καλα να περασεις!!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τι εννοείς με το τελευταίο δεν καταλαβα
Εννοώ αυτό που γράφω. Όταν δίνεις σημασία σε αυτά που λένε οι άλλοι για κάτι ή κάποιον που δεν γνωρίζεις ακόμα, τότε γίνεσαι προκατελημένος απέναντι σε αυτό/αυτόν που θα γνωρίσεις. Αν κρίνω απο την αρχική ανάρτηση σου, ήδη έχεις προβληματιστεί...

Εγώ θα έλεγα να σκεφτείς τι θα άρεσε σε εσένα και την κορη σου και να κάνεις πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις σύμφωνα με τα δικά σας ενδιαφέροντα για να οργανώσεις τη βόλτα σας. Και το κυριότερο είναι να κρατήσεις τον αρχικό ενθουσιασμό που είχες όταν έκλεισες τα εισιτηρία σου! Οι υπόλοιποι μπορούν να λένε το μακρύ και το κοντό τους...

Καλά να περάσετε!

dammys

Member
Μια χαρά είναι το Μιλάνο με το duomo του που είναι επιβλητικό , τα μαγαζιά του που θα βρεις ρούχα και παπούτσια σε καλές τιμές , τη σκάλα του Μιλάνου, τον μυστικό δείπνο ,τη γκαλερία βιτόριο Εμανουέλε, τα φοβερά εσπρεσάκια που θα πιείτε, το απεριτίβο το απόγευμα όπου με το ποτό σου έχει και μπουφέ, τα ζυμαρικά τους, το κάστρο , το Ναβίγλι, και αν βολεύει και προλαβαίνεις και μια ημερήσια Κόμο και γιατί όχι και Λουγκάνο(Ελβετία)...
Θα περάσεις τέλεια...

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Κάνε το προγραμμά σου και εδώ θα είμαστε να μας πεις αν τα πρόλαβες όλα...
Έχετε να μου προτείνετε αξιοθέατα,μαγαζιά,καφέ,ρεστοράν για ένα τριήμερο;

Billouk

Member
Έχετε να μου προτείνετε αξιοθέατα,μαγαζιά,καφέ,ρεστοράν για ένα τριήμερο;
Duomo + ταράτσα, βόλτα για καφέ στην περιοχή Brera, σκάλα του Μιλάνου έστω και στον εκθεσιακό χώρο (εννοώ ακόμα και αν δεν έχει παράσταση), πρωινό τρένο για Κόμο (35') και ανέβασμα με το τελεφερικ στο Brunate. Αν σας αρέσει το σούσι έχει πολλά Ιαπωνικά εστιατόρια αλλά δεν έχω αποθηκεύσει κάποιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.330
Μέλη
39.988
Νεότερο μέλος
guru

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom