• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Ιταλία Πρόγραμμα για 3ημερο ταξίδι στο Μιλάνο;

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Άρα λες αφού πάμε χειμώνα να πάμε τώρα αλπικό τρένο κ άλλη φορά Βερόνα;
Εγώ πάντως αυτό θα επέλεγα γιατί τα τοπία είναι μαγικά!! Η Βερόνα είναι εύκολα προσβάσιμη με τρένο από 3 διαφορετικά αεροδρόμια.

Soiler

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΤΑΛΙΑ
Καλησπερα στην ομαδα.Παιδια εκλεισα εισιτηρια με ryanair για 7/2 εως 10/2 για Μιλανο...Θα συνδιασουμε αγωνα Μιλαν - Κομο και ταξιδακι Μπολονια.Ακομα δεν εχω κλεισει ξενοδοχειο εχει κανεις να προτεινει κατι???Εχω παει αλλες τρεις φορες Μιλανο δεν με νοιαζει να ειναι στο κεντρο.
Ξεχασα και το πιο σημαντικο 45€ πανελα τσαμπα πραμα

Last edited:

angelo_kav

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Καλησπερα στην ομαδα.Παιδια εκλεισα εισιτηρια με ryanair για 7/2 εως 10/2 για Μιλανο...Θα συνδιασουμε αγωνα Μιλαν - Κομο και ταξιδακι Μπολονια.Ακομα δεν εχω κλεισει ξενοδοχειο εχει κανεις να προτεινει κατι???Εχω παει αλλες τρεις φορες Μιλανο δεν με νοιαζει να ειναι στο κεντρο.
Πρόσεχε τα εισιτήρια για το Σαν Σίρο, έχει κάποιες θύρες που δεν βλέπεις τίποτα.

Soiler

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΤΑΛΙΑ
Πρόσεχε τα εισιτήρια για το Σαν Σίρο, έχει κάποιες θύρες που δεν βλέπεις τίποτα.
Εβγαλα σημερα καρτα φιλαθλου και θα παρω απο το επισημο site οταν βγουν εχω παει αλλες τρεις φορες.Σε ευχαριστω παντως

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έλα απίστευτο...
Κι εγώ έκλεισα με 68€ από Θεσσαλονίκη στη black Friday και νόμιζα έκλεισα την σούπερ τιμή.Χωρις χειραποσκευή φαντάζομαι ε;Πώς τα βγάζετε πέρα τέσσερις μέρες με backpack;
Για ξενοδοχείο μάλλον την πάτησες γιατί είναι οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες στο Μιλανο τις μέρες που θα πας και όλα έχουν τριπλάσιες τιμές.
Το διαπίστωσα επειδή μου φάνηκε τρομερά φτηνό αυτό που έκλεισα κ μετά κατάλαβα ότι μια εβδομάδα μετά σκαρφαλώνει η τιμή από τα 88€ που το έκλεισα στα 360€ τη βραδιά λόγω Ολυμπιακών.
Καλή τύχη σου εύχομαι.

Soiler

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΤΑΛΙΑ
Έλα απίστευτο...
Κι εγώ έκλεισα με 68€ από Θεσσαλονίκη στη black Friday και νόμιζα έκλεισα την σούπερ τιμή.Χωρις χειραποσκευή φαντάζομαι ε;Πώς τα βγάζετε πέρα τέσσερις μέρες με backpack;
Για ξενοδοχείο μάλλον την πάτησες γιατί είναι οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες στο Μιλανο τις μέρες που θα πας και όλα έχουν τριπλάσιες τιμές.
Το διαπίστωσα επειδή μου φάνηκε τρομερά φτηνό αυτό που έκλεισα κ μετά κατάλαβα ότι μια εβδομάδα μετά σκαρφαλώνει η τιμή από τα 88€ που το έκλεισα στα 360€ τη βραδιά λόγω Ολυμπιακών.
Καλή τύχη σου εύχομαι.
Βγαίνει μωρέ στους άντρες χαχαχαχ άσε φάγαμε ήττα σε αυτό με τα ξενοδοχεία....Σκεφτόμουν το τελευταίο βράδυ κάπου κοντά στο αεροδρόμιο για πιο φτηνά έστω έχετε καμία ιδέα??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.329
Μέλη
39.987
Νεότερο μέλος
Mrsmoke

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα