paefstra
Member
Ναιτο είδα και εγώ, πριν δύο ημέρες έκλεισα εισητήρια με επιστροφή για δύο άτομα (ένας κωδικός κράτησης), εάν το πρόγραμμα μου επιτρέψει να αλλάξω ημ/νίες θα μου επιστραφούν τα επιπλέον μίλια που ξόδεψα;
Ναιτο είδα και εγώ, πριν δύο ημέρες έκλεισα εισητήρια με επιστροφή για δύο άτομα (ένας κωδικός κράτησης), εάν το πρόγραμμα μου επιτρέψει να αλλάξω ημ/νίες θα μου επιστραφούν τα επιπλέον μίλια που ξόδεψα;
Προς το παρόν δεν επιτρέπει αλλαγή πτήσεων από το σαιτ για κρατήσεις με την αιγαίου στις δίκιες της κατηγορίες, φλεξ και μπίζνες οπού τα μίλια είναι η μειωμένα η περισσότερα από τα κανονικά της συμμαχίας .το είδα και εγώ, πριν δύο ημέρες έκλεισα εισητήρια με επιστροφή για δύο άτομα (ένας κωδικός κράτησης), εάν το πρόγραμμα μου επιτρέψει να αλλάξω ημ/νίες θα μου επιστραφούν τα επιπλέον μίλια που ξόδεψα;
Ναι αν ειναι περιοδος που το αεροπλανο πηγαινοερχεται μισογεματο.Έκλεισα και εγώ προχθές εισιτήρια με μίλια για 4 άτομα. Είναι κατηγορία flex. Όταν πας να τα κλείσεις λέει απεριόριστες αλλαγές. Μπορώ να τα ακυρωσω δωρεάν; (Για να τα ξανακλεισω φυσικά με μειωμένα μίλια). Δεν το βλέπω καπου. Άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες δεν έχει για να το μετακινήσω. Αλλά βρε παιδιά. Χωρίς να έχω κάνει ακύρωση, μου βγάζει για την ίδια ημερομηνία άλλα 4 εισιτηρια. Σύνολο 8 διαθέσιμα με μίλια. Είναι δυνατόν?
Ωραια. Άρα, δεν με συμφέρει. Δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία διαθέσιμη. Είναι Πάσχα. Μισογεμάτο?! Τελοσπαντων.Ναι αν ειναι περιοδος που το αεροπλανο πηγαινοερχεται μισογεματο.
Εγω που κοιταξα για αλλαγη ημερομηνιας σε καλοκαιρινα μηπως και παρω πισω μιλια, δεν βρισκω διαθεσιμοτητες σε κοντινες ημερομηνιες.
Δωρεαν ακυρωση δεν γινεται, κοστιζει 23 ευρω ανα ατομο. Αλλα κανεις δωρεαν αλλαγη ημερομηνιας και παιρνεις πισω 30% μιλια
Αν απο 13.000 μιλια πεσεις στα 10.000 ανα διαδρομη μπορει για 23 ευρω να συμφερει. Κερδος 6 000 μιλια ειναι πολυ. Εγω αυτο το εχω κανει πριν καποια χρονια που βρηκα εξτρα διαθεσιμοτητες την ιδια μερα. Αν λεμε για 1000-1500 μιλια επιστροφη τοτε μαλλον οχι.Ωραια. Άρα, δεν με συμφέρει. Δεν υπάρχει άλλη ημερομηνία διαθέσιμη. Είναι Πάσχα. Μισογεμάτο?! Τελοσπαντων.
Είναι 10.000, γιατί είναι τέσσερα άτομα. Είναι μια κράτηση όλα. Θα πάρω να ρωτήσω αν χρεώνει 23 μόνο για την κράτηση ή επί 4. Αν είναι μόνο ένα 23αρι, φυσικά και συμφέρει.Αν απο 13.000 μιλια πεσεις στα 10.000 ανα διαδρομη μπορει για 23 ευρω να συμφερει. Κερδος 6 000 μιλια ειναι πολυ. Εγω αυτο το εχω κανει πριν καποια χρονια που βρηκα εξτρα διαθεσιμοτητες την ιδια μερα. Αν λεμε για 1000-1500 μιλια επιστροφη τοτε μαλλον οχι.
Εγω κερδιζω 9.500 αλλα στην πραγματικοτητα δεν μου κανει αλλη ημερομηνια. Εκτος αν βαλω καποιες ημερομηνιες ασχετες απλα για να γινει η 1η αλλαγη κ μετα να τα ξανααλλαξω 2η φορα κ να δηλωσω παλι τις ιδιες ημερομηνιες που εχω. Αλλα μου φαινεται τραβηγμενο....Αν απο 13.000 μιλια πεσεις στα 10.000 ανα διαδρομη μπορει για 23 ευρω να συμφερει. Κερδος 6 000 μιλια ειναι πολυ. Εγω αυτο το εχω κανει πριν καποια χρονια που βρηκα εξτρα διαθεσιμοτητες την ιδια μερα. Αν λεμε για 1000-1500 μιλια επιστροφη τοτε μαλλον οχι.
Αν εχει απλετη διαθεσιμοτητα στη μερα σου, σε μιση ωρα θα εχεις τελειωσει.Εγω κερδιζω 9.500 αλλα στην πραγματικοτητα δεν μου κανει αλλη ημερομηνια. Εκτος αν βαλω καποιες ημερομηνιες ασχετες απλα για να γινει η 1η αλλαγη κ μετα να τα ξανααλλαξω 2η φορα κ να δηλωσω παλι τις ιδιες ημερομηνιες που εχω. Αλλα μου φαινεται τραβηγμενο....
Η χρέωση είναι 23 εύρω ανά αριθμό εισιτήριου που μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερα σκέλη η και επιστροφή.Είναι 10.000, γιατί είναι τέσσερα άτομα. Είναι μια κράτηση όλα. Θα πάρω να ρωτήσω αν χρεώνει 23 μόνο για την κράτηση ή επί 4. Αν είναι μόνο ένα 23αρι, φυσικά και συμφέρει.
Ρεαλιστικα μιλωντας, αντι να χαρισεις 23×4= 92 ευρω στην Aegean, μπορεις σε εναν μηνα να αγορασεις κατι απο τον Κωτσοβολο που θα κανει καλυτερη τη ζωη σου και να παρεις 9.200 μιλια.Είναι 10.000, γιατί είναι τέσσερα άτομα. Είναι μια κράτηση όλα. Θα πάρω να ρωτήσω αν χρεώνει 23 μόνο για την κράτηση ή επί 4. Αν είναι μόνο ένα 23αρι, φυσικά και συμφέρει.
Τα καταφερα!!! Μολις κερδισα 9.500 μιλια απ' το πουθενα! Την πρωτη αλλαγη δεν μπορεσα να την κανω μονος μου, λογω προσφορας οπως μου ειπαν. Η πρωτη εγινε τηλεφωνικα κ η δευτερη κανονικα απο το app. Οι θεσεις ευτυχως ανοιξαν αμεσως! Ειχε πλακα κ η αγωνια αυτη...Αν εχει απλετη διαθεσιμοτητα στη μερα σου, σε μιση ωρα θα εχεις τελειωσει.
Αν ομως δεν εχει ηδη διαθεσιμα, θα παθεις συγκοπη μεχρι να ξαναδιαθεσουν αυτα που ακυρωσες (παθουσα).