Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό-Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Σε ευχαριστώ πολύ.
Άρα τι ακριβώς σημαίνει δωρεάν αλλαγή;
Ο προορισμός μένει ο ίδιος (Tor-LV). Η μέρα μένει η ίδια. Απλώς θα αλλάξει η ώρα της πτήσης (και η συνεργαζόμενη αεροπορική). Θα χρεωθώ το 23άρι;
Η δωρεάν αλλαγή σημαίνει αλλαγή ημερομηνιών και μόνο. Ούτε προορισμό, ούτε βέβαια αεροπορική.
Το ερώτημα μου εμένα είναι άλλο. Γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά στους φόρους. Ήρθε προχθές με air canada από Σαν Φρανσίσκο Αθήνα, μέσω Τορόντο. Οι φόροι που πλήρωσα ήταν 10 ευρώ.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Η δωρεάν αλλαγή σημαίνει αλλαγή ημερομηνιών και μόνο. Ούτε προορισμό, ούτε βέβαια αεροπορική.
Το ερώτημα μου εμένα είναι άλλο. Γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά στους φόρους. Ήρθε προχθές με air canada από Σαν Φρανσίσκο Αθήνα, μέσω Τορόντο. Οι φόροι που πλήρωσα ήταν 10 ευρώ.
Σε ευχαριστώ.
Ναι, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο πολλοί οι φόροι. Επειδή κοιτάζουμε κι εμείς την ίδια πτήση (SF-ATH, 10€), πόσον καιρό πριν την έκλεισες; Μείνατε ευχαριστημένοι;

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό-Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Σε ευχαριστώ.
Ναι, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο πολλοί οι φόροι. Επειδή κοιτάζουμε κι εμείς την ίδια πτήση (SF-ATH, 10€), πόσον καιρό πριν την έκλεισες; Μείνατε ευχαριστημένοι;
2-3 μήνες πριν το είχα κλείσει. Καλά ήταν, απλά κουραστικα. Στην πρώτη πτήση βέβαια που κράτησε 4-5 ώρες και ήταν και πρωινή, η air canada μας έδωσε μόνο μια μπάρα, κι από τις μικρές😂😂
Στο επόμενο σκέλος ήταν οκ.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
2-3 μήνες πριν το είχα κλείσει. Καλά ήταν, απλά κουραστικα. Στην πρώτη πτήση βέβαια που κράτησε 4-5 ώρες και ήταν και πρωινή, η air canada μας έδωσε μόνο μια μπάρα, κι από τις μικρές😂😂
Στο επόμενο σκέλος ήταν οκ.
Καταξοδεύτηκαν 😂😂
2-3 μήνες ε; Μπράβο! Και βρήκες;
Εγώ κοιτάζω από τώρα για του χρόνου τον Οκτώβριο και αγχώνομαι μήπως δεν βρω… 🙄

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.279
Μέλη
39.961