Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό-Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Σε ευχαριστώ πολύ.
Άρα τι ακριβώς σημαίνει δωρεάν αλλαγή;
Ο προορισμός μένει ο ίδιος (Tor-LV). Η μέρα μένει η ίδια. Απλώς θα αλλάξει η ώρα της πτήσης (και η συνεργαζόμενη αεροπορική). Θα χρεωθώ το 23άρι;
Η δωρεάν αλλαγή σημαίνει αλλαγή ημερομηνιών και μόνο. Ούτε προορισμό, ούτε βέβαια αεροπορική.
Το ερώτημα μου εμένα είναι άλλο. Γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά στους φόρους. Ήρθε προχθές με air canada από Σαν Φρανσίσκο Αθήνα, μέσω Τορόντο. Οι φόροι που πλήρωσα ήταν 10 ευρώ.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Η δωρεάν αλλαγή σημαίνει αλλαγή ημερομηνιών και μόνο. Ούτε προορισμό, ούτε βέβαια αεροπορική.
Το ερώτημα μου εμένα είναι άλλο. Γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά στους φόρους. Ήρθε προχθές με air canada από Σαν Φρανσίσκο Αθήνα, μέσω Τορόντο. Οι φόροι που πλήρωσα ήταν 10 ευρώ.
Σε ευχαριστώ.
Ναι, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο πολλοί οι φόροι. Επειδή κοιτάζουμε κι εμείς την ίδια πτήση (SF-ATH, 10€), πόσον καιρό πριν την έκλεισες; Μείνατε ευχαριστημένοι;

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό-Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Σε ευχαριστώ.
Ναι, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο πολλοί οι φόροι. Επειδή κοιτάζουμε κι εμείς την ίδια πτήση (SF-ATH, 10€), πόσον καιρό πριν την έκλεισες; Μείνατε ευχαριστημένοι;
2-3 μήνες πριν το είχα κλείσει. Καλά ήταν, απλά κουραστικα. Στην πρώτη πτήση βέβαια που κράτησε 4-5 ώρες και ήταν και πρωινή, η air canada μας έδωσε μόνο μια μπάρα, κι από τις μικρές😂😂
Στο επόμενο σκέλος ήταν οκ.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
2-3 μήνες πριν το είχα κλείσει. Καλά ήταν, απλά κουραστικα. Στην πρώτη πτήση βέβαια που κράτησε 4-5 ώρες και ήταν και πρωινή, η air canada μας έδωσε μόνο μια μπάρα, κι από τις μικρές😂😂
Στο επόμενο σκέλος ήταν οκ.
Καταξοδεύτηκαν 😂😂
2-3 μήνες ε; Μπράβο! Και βρήκες;
Εγώ κοιτάζω από τώρα για του χρόνου τον Οκτώβριο και αγχώνομαι μήπως δεν βρω… 🙄

Ppetran

Member
Καλησπέρα. Ερώτηση. Σε μια πτήση πετάω μαζί με δύο μέλη της οικογένειας μου αλλά τα εισιτήρια αγοράστηκαν μεμονωμένα από το καθένα λόγω ατομικών προσφορών. Εγώ είμαι gold member και έχω αναβαθμίσεις σε business. Το κέντρο μου είπε ότι δεν μπορώ να δώσω αναβάθμιση στους άλλους γιατί δεν κλείστηκαν τα εισιτήρια μαζί. Επίσης είσοδο σε lounge και οι τρεις δεν ξέρω αν είναι εφικτό και με ποιον συνδιυασμό. Λογικά θα κάνω αναβάθμιση μόνο εγώ και για ις δύο πτήσεις. Καμία ιδέα; Τι άλλο μπορώ να κάνω;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Εγώ είμαι gold member και έχω αναβαθμίσεις σε business. Το κέντρο μου είπε ότι δεν μπορώ να δώσω αναβάθμιση στους άλλους γιατί δεν κλείστηκαν τα εισιτήρια μαζί.
Πολύ σωστά, πρέπει πλέον να είναι στην ίδια κράτηση, αλλιώς δε γίνεται.
Επίσης είσοδο σε lounge και οι τρεις δεν ξέρω αν είναι εφικτό και με ποιον συνδιυασμό.
Δεν είναι εφικτό αν μιλάμε για το lounge της Αθήνας, δε ξέρω βέβαια τι προβλέπεται σε οικογένειες, αλλά όπως και να έχει δε μπορούν να μπουν παραπάνω από ένα άτομα. Παίρνεις κουπόνι για το διπλανό της goldair.

Ppetran

Member
Οταν έχεις business εισιτήριο μπορεί να μπει μαζί σου ένα επιπλέον άτομο στην ίδια πτήση στο lounge? (Όπως όταν είσαι gold δηλ)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Οταν έχεις business εισιτήριο μπορεί να μπει μαζί σου ένα επιπλέον άτομο στην ίδια πτήση στο lounge? (Όπως όταν είσαι gold δηλ)
Όχι, το Business αφορά τον κάτοχο του εισιτηρίου και μόνο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.280
Μέλη
39.961
Νεότερο μέλος
bigtraveller1992

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom