Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
1) Ναι, σε όποιο δέχεται τους διακεκριμένους !
2) Φυσικα στην κατηγορία ναύλου που έχεις αγοράσει !

Alex0077

Member
καλησπέρα . Τον Μάιο του 2026 είναι η ανανέωση της gold βαθμίδας στο miles and bonus. Αν έχω πιάσει τα απαιτούμενα μίλια για την διατήρηση βαθμίδας μέχρι και τον Μάιο του 2026 από τώρα, στις νέες πτήσεις που κάνω θα προστεθούν για την επόμενη ανανέωση δηλαδή Μάιο 2027; Ή ξεκινάνε να μετράνε μετά τον Μάιο ;

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
καλησπέρα . Τον Μάιο του 2026 είναι η ανανέωση της gold βαθμίδας στο miles and bonus. Αν έχω πιάσει τα απαιτούμενα μίλια για την διατήρηση βαθμίδας μέχρι και τον Μάιο του 2026 από τώρα, στις νέες πτήσεις που κάνω θα προστεθούν για την επόμενη ανανέωση δηλαδή Μάιο 2027; Ή ξεκινάνε να μετράνε μετά τον Μάιο ;
Ξεκινάνε να μετράνε μετά τον Μάιο.

ShamrockD

New Member
Να κάνω μια ερώτηση.

Πετάω συχνά για Σκανδιναβία και παρατήρησα ότι πολλές φορές δεν μου πιστώνεται τα μίλια στο miles and bonus. Ο λόγος είναι ότι ενώ εγώ κλείνω από Aegean πολλές πτήσεις γίνονται operate από την SAS η οποία βγήκε από την star alliance. Έτσι είναι όντως;

Πήρα τηλέφωνο στην Aegean και από ότι κατάλαβα δεν γίνεται κάτι. Μπορώ να φτιάξω Eurobonus account αλλά ιδανικά ήθελα να τα έχω στη miles μόνο..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.145
Μέλη
39.898
Νεότερο μέλος
vanskg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom