Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έχει παρατηρήσει κανείς ότι στην ίδια πτήση ένα χρυσό μέλος λαμβάνει περισσότερα μίλια σε σχέση με τις υπόλοιπες κατηγορίες μελών; Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Το είδα προχθες κατά τύχη.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχει παρατηρήσει κανείς ότι στην ίδια πτήση ένα χρυσό μέλος λαμβάνει περισσότερα μίλια σε σχέση με τις υπόλοιπες κατηγορίες μελών; Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Το είδα προχθες κατά τύχη.
20% παραπάνω οι gold
10% οι silver

Είναι στα βασικά τους προνόμια. Δεν υπολογίζονται όμως σαν μίλια αναβάθμισης, μόνο εξαργύρωσης.

tdoumos

Member
Καλησπερα σε ολους, μολις εκλεισα τεσσερα εισιτηρια για Ντουμπαι μετ επιστροφης, αλλα μονο εγω εχω λογαριασμο miles and bonus.
Οποτε εβαζα τον αριθμο στα αλλα τρια ατομα, δεν με αφηνω να προχωρησω και αναγκαστικα ρβαζα no frequent flyer program.
Υπαρχει καποιος τροπος να παρω τα μιλια απο τα αλλα τρια εισιτηρια?
Η αναγκαστικα πρεπει να φτιαξω τρεις ξεχωριστιυς λογαριασμους με τα ονοματα των ατομων αυτων και να τα αντιστοιχησω;

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλησπερα σε ολους, μολις εκλεισα τεσσερα εισιτηρια για Ντουμπαι μετ επιστροφης, αλλα μονο εγω εχω λογαριασμο miles and bonus.
Οποτε εβαζα τον αριθμο στα αλλα τρια ατομα, δεν με αφηνω να προχωρησω και αναγκαστικα ρβαζα no frequent flyer program.
Υπαρχει καποιος τροπος να παρω τα μιλια απο τα αλλα τρια εισιτηρια?
Η αναγκαστικα πρεπει να φτιαξω τρεις ξεχωριστιυς λογαριασμους με τα ονοματα των ατομων αυτων και να τα αντιστοιχησω;
Για να μπουν μίλια και στους υπόλοιπους, θέλει είτε από ενα λογαριασμό στον καθένα, όπως λες και εσύ, είτε να τους συμπεριλάβεις σε ένα "κοινό" λογαριασμό together.

tdoumos

Member
Για να μπουν μίλια και στους υπόλοιπους, θέλει είτε από ενα λογαριασμό στον καθένα, όπως λες και εσύ, είτε να τους συμπεριλάβεις σε ένα "κοινό" λογαριασμό together.
Οποτε πρεπει να φτιαξω λογαριασμους για τα τρια μελη και να συνδεσω τα μιλια τους με τις κρατησεις που εκανα, και μετα μεσω του together να τα προσθεσω στο κοινο λογαριασμο

diakopakias

Member
Οποτε πρεπει να φτιαξω λογαριασμους για τα τρια μελη και να συνδεσω τα μιλια τους με τις κρατησεις που εκανα, και μετα μεσω του together να τα προσθεσω στο κοινο λογαριασμο
Θα τους φτιάξεις λογαρισμούς και μετά θα τους προσθέσεις στον together σου. Όσο είναι εκεί, εσύ θα παίρνεις τα reward μίλια από τις πτήσεις τους. Υπόψην μιλάμε για reward μίλια, τα flight miles θα τα πάρει ο καθένας για τον ευατό του.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.150
Μέλη
39.900
Νεότερο μέλος
ankara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom