giannis228
Member
Στο γκισέ στο Μπουενος θα σου δώσουν τα βαουτσερ για δωρεάν διαμονή και δωρεάν βίζα.Η Ethiopian, σε award εισιτήριο, μου άλλαξε την ώρα επιστροφής από την Addis Ababa προς την Αθήνα (Θα έχουμε ξεκινήσεις από Buenos Aires) κι έτσι αντί για 5 ώρες θα έχουμε 13,5 ώρες layover. Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει κάπου μέσα στο φόρουμ πως οι Αιθίοπες δίνουν δωρεάν ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο (ίσως και φαγητό;;. Στο email που μου έστειλε η Ethiopian δεν λέει κάτι σχετικό. Ούτε και στο αντίστοιχο της Aegean.
Αν όντως ισχύει ξέρει κανείς πως μπορώ να το εξασφαλίσω αυτό;
Αλλιώς να φροντίσω να κλείσω ξενοδοχείο μόνος μου καθώς το layover είναι νύχτα μεταξύ 19:30 και 08:55)
Ευχαριστώ πολύ!!!Στο γκισέ στο Μπουενος θα σου δώσουν τα βαουτσερ για δωρεάν διαμονή και δωρεάν βίζα.
Το φαγητό είναι επίσης δωρεάν.
Θα επιλέξεις να μείνεις στο δικό τους ξενοδοχείο εξώ από το αεροδρόμιο η σε αυτό που παρέχουν μέσα στο τέρμιναλ.
Είναι ευκαιρία να δεις και την πόλη.
Η @evaT μπορεί να σου δώσει πληροφορείες γιατί πήγε πρόσφατα.
Ναι στο γκισέ κάνοντας τσεκ ιν.Ευχαριστώ πολύ!!!
Στο γκισέ της εταιρίας εννοείς ή στους γκισέδες του checkin - παράδοσης των αποσκευών;
Και κάτι ακόμη καθώς φαίνεται να ξέρεις. Δεν έχω καταλάβει καλά μου φαίνεται. Η Ethiopian δίνει εκτός από 7κίλη χειραποσκευή και προσ. αντικείμενο επιπλέον 2 βαλίτσες προς παράδοση στα απλά award εισιτήρια;
OK θα το κοιτάξω, αν και δεν βλέπω κάτι στο εισιτήριο που μου έχουν στείλει.Ναι στο γκισέ κάνοντας τσεκ ιν.
Το εισιτήριο σου γράφει ακριβώς τι δικαιούσαι, αν όχι πάρε τηλέφωνο την αιγαίου να σου στείλει την απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου. Έρχεται από Res office.
Eκεί αναγράφονται τα πάντα με μικρά γράμματα.
Εάν όχι πάρε τους Αιθίοπες στην Αθήνα να σου πουν με σιγουριά. Το βρίσκεις στο ίντερνετ. Είναι πολύ εξυπηρετικοί.
Μίλα με τα γραφεία της Ethiopian στην Αθήνα. Εμείς ζήσαμε τρελό τζέρτζελο ενώ είχαμε συμφωνήσει, ξενοδοχείο, 24ωρη βίζα και φαγητό, στο αεροδρόμιο δεν υπήρχαν ούτε βάουτσερ ούτε τίποτα. Μετά από μία ώρα όπου είχαμε σηκώσει τον τόπο στο πόδι, τα βρήκαν όλα και στρόφαρε η κατάσταση. Μου είπαν ότι μετά τη δική μας περίπτωση το άλλαξαν το σύστημα κ πλέον τα δίνουν προκαταβολικά. Μίλα κ ενημέρωσέ μας αν θέλεις!Αν όντως ισχύει ξέρει κανείς πως μπορώ να το εξασφαλίσω αυτό;
ΟΚ Μόλις βρω άκρη θα ενημερώσωΜίλα με τα γραφεία της Ethiopian στην Αθήνα. Εμείς ζήσαμε τρελό τζέρτζελο ενώ είχαμε συμφωνήσει, ξενοδοχείο, 24ωρη βίζα και φαγητό, στο αεροδρόμιο δεν υπήρχαν ούτε βάουτσερ ούτε τίποτα. Μετά από μία ώρα όπου είχαμε σηκώσει τον τόπο στο πόδι, τα βρήκαν όλα και στρόφαρε η κατάσταση. Μου είπαν ότι μετά τη δική μας περίπτωση το άλλαξαν το σύστημα κ πλέον τα δίνουν προκαταβολικά. Μίλα κ ενημέρωσέ μας αν θέλεις!
Το στοποβερ ειναι νυχτα οποτε μπαι για τουρ πολης. Υποψη η επιλογη γινεται μονο σε business η οποια εχει απολυτη προτεραιοτητα στο ιν τερμιναλ ξενοδοχειο. Βολικοτατο, δεν περνας immigration, αλλα θλιβερο παροτι 5*, σκοτεινο, χωρις φυσικο αερισμο και με δωματια (ιδιως τα κατω) ιδιαιτερα θορυβωδη.Θα επιλέξεις να μείνεις στο δικό τους ξενοδοχείο εξώ από το αεροδρόμιο η σε αυτό που παρέχουν μέσα στο τέρμιναλ.