Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Η Ethiopian, σε award εισιτήριο, μου άλλαξε την ώρα επιστροφής από την Addis Ababa προς την Αθήνα (Θα έχουμε ξεκινήσεις από Buenos Aires) κι έτσι αντί για 5 ώρες θα έχουμε 13,5 ώρες layover. Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει κάπου μέσα στο φόρουμ πως οι Αιθίοπες δίνουν δωρεάν ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο (ίσως και φαγητό;;;). Στο email που μου έστειλε η Ethiopian δεν λέει κάτι σχετικό. Ούτε και στο αντίστοιχο της Aegean.

Αν όντως ισχύει ξέρει κανείς πως μπορώ να το εξασφαλίσω αυτό;

Αλλιώς να φροντίσω να κλείσω ξενοδοχείο μόνος μου καθώς το layover είναι νύχτα μεταξύ 19:30 και 08:55)

Last edited:

tatooine

Member
Η Ethiopian, σε award εισιτήριο, μου άλλαξε την ώρα επιστροφής από την Addis Ababa προς την Αθήνα (Θα έχουμε ξεκινήσεις από Buenos Aires) κι έτσι αντί για 5 ώρες θα έχουμε 13,5 ώρες layover. Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει κάπου μέσα στο φόρουμ πως οι Αιθίοπες δίνουν δωρεάν ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο (ίσως και φαγητό;;;). Στο email που μου έστειλε η Ethiopian δεν λέει κάτι σχετικό. Ούτε και στο αντίστοιχο της Aegean.

Αλλιώς να φροντίσω να κλείσω ξενοδοχείο μόνος μου καθώς το layover είναι νύχτα μεταξύ 19:30 και 08:55)
Στο γκισέ στο Μπουενος θα σου δώσουν τα βαουτσερ για δωρεάν διαμονή και δωρεάν βίζα.
Το φαγητό είναι επίσης δωρεάν.
Θα επιλέξεις να μείνεις στο δικό τους ξενοδοχείο εξώ από το αεροδρόμιο η σε αυτό που παρέχουν μέσα στο τέρμιναλ.
Είναι ευκαιρία να δεις και την πόλη.
Η @evaT μπορεί να σου δώσει πληροφορείες γιατί πήγε πρόσφατα.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο γκισέ στο Μπουενος θα σου δώσουν τα βαουτσερ για δωρεάν διαμονή και δωρεάν βίζα.
Το φαγητό είναι επίσης δωρεάν.
Θα επιλέξεις να μείνεις στο δικό τους ξενοδοχείο εξώ από το αεροδρόμιο η σε αυτό που παρέχουν μέσα στο τέρμιναλ.
Είναι ευκαιρία να δεις και την πόλη.
Η @evaT μπορεί να σου δώσει πληροφορείες γιατί πήγε πρόσφατα.
Ευχαριστώ πολύ!!!
Στο γκισέ της εταιρίας εννοείς ή στους γκισέδες του checkin - παράδοσης των αποσκευών;

Και κάτι ακόμη καθώς φαίνεται να ξέρεις. Δεν έχω καταλάβει καλά μου φαίνεται. Η Ethiopian δίνει εκτός από 7κίλη χειραποσκευή και προσ. αντικείμενο επιπλέον 2 βαλίτσες προς παράδοση στα απλά award εισιτήρια;

tatooine

Member
Ευχαριστώ πολύ!!!
Στο γκισέ της εταιρίας εννοείς ή στους γκισέδες του checkin - παράδοσης των αποσκευών;

Και κάτι ακόμη καθώς φαίνεται να ξέρεις. Δεν έχω καταλάβει καλά μου φαίνεται. Η Ethiopian δίνει εκτός από 7κίλη χειραποσκευή και προσ. αντικείμενο επιπλέον 2 βαλίτσες προς παράδοση στα απλά award εισιτήρια;
Ναι στο γκισέ κάνοντας τσεκ ιν.

Το εισιτήριο σου γράφει ακριβώς τι δικαιούσαι, αν όχι πάρε τηλέφωνο την αιγαίου να σου στείλει την απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου. Έρχεται από Res office.
Eκεί αναγράφονται τα πάντα με μικρά γράμματα.
Εάν όχι πάρε τους Αιθίοπες στην Αθήνα να σου πουν με σιγουριά. Το βρίσκεις στο ίντερνετ. Είναι πολύ εξυπηρετικοί.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Ναι στο γκισέ κάνοντας τσεκ ιν.

Το εισιτήριο σου γράφει ακριβώς τι δικαιούσαι, αν όχι πάρε τηλέφωνο την αιγαίου να σου στείλει την απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου. Έρχεται από Res office.
Eκεί αναγράφονται τα πάντα με μικρά γράμματα.
Εάν όχι πάρε τους Αιθίοπες στην Αθήνα να σου πουν με σιγουριά. Το βρίσκεις στο ίντερνετ. Είναι πολύ εξυπηρετικοί.
OK θα το κοιτάξω, αν και δεν βλέπω κάτι στο εισιτήριο που μου έχουν στείλει.
Ευχαριστώ και πάλι πάντως

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μίλα με τα γραφεία της Ethiopian στην Αθήνα. Εμείς ζήσαμε τρελό τζέρτζελο ενώ είχαμε συμφωνήσει, ξενοδοχείο, 24ωρη βίζα και φαγητό, στο αεροδρόμιο δεν υπήρχαν ούτε βάουτσερ ούτε τίποτα. Μετά από μία ώρα όπου είχαμε σηκώσει τον τόπο στο πόδι, τα βρήκαν όλα και στρόφαρε η κατάσταση. Μου είπαν ότι μετά τη δική μας περίπτωση το άλλαξαν το σύστημα κ πλέον τα δίνουν προκαταβολικά. Μίλα κ ενημέρωσέ μας αν θέλεις!

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Μίλα με τα γραφεία της Ethiopian στην Αθήνα. Εμείς ζήσαμε τρελό τζέρτζελο ενώ είχαμε συμφωνήσει, ξενοδοχείο, 24ωρη βίζα και φαγητό, στο αεροδρόμιο δεν υπήρχαν ούτε βάουτσερ ούτε τίποτα. Μετά από μία ώρα όπου είχαμε σηκώσει τον τόπο στο πόδι, τα βρήκαν όλα και στρόφαρε η κατάσταση. Μου είπαν ότι μετά τη δική μας περίπτωση το άλλαξαν το σύστημα κ πλέον τα δίνουν προκαταβολικά. Μίλα κ ενημέρωσέ μας αν θέλεις!
ΟΚ Μόλις βρω άκρη θα ενημερώσω

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Το στοποβερ ειναι νυχτα οποτε μπαι για τουρ πολης. Υποψη η επιλογη γινεται μονο σε business η οποια εχει απολυτη προτεραιοτητα στο ιν τερμιναλ ξενοδοχειο. Βολικοτατο, δεν περνας immigration, αλλα θλιβερο παροτι 5*, σκοτεινο, χωρις φυσικο αερισμο και με δωματια (ιδιως τα κατω) ιδιαιτερα θορυβωδη.
Θα προτιμούσα το απεξω χοτελ παροτι υπαρχουν ουρες κ αναμονη παντου. Ο καθαρος αερας ειναι ασυγκριτος.
Το στοποβερ των αιθιοπων ειναι το πιο λαρτζ. Κ τιποτε να μην εχεις παρουσιαζεσαι στον παγκο στην Αντις κ σου δινουν το βαουτσερ ανετα. Τα τελευταια χρονια το παιρνεις στο τσεκ ιν της αναχωρησης, 2-3 φορες που δεν το πηρα ηταν παιχνιδακι να το παρω στην Αντις.

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Καλησπέρα, από ότι θυμάμαι η Ethiopian airlines δίνει δύο βαλίτσες 23 κιλών παραδοτέες, χειραποσκευη 7 κιλών καθώς και ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
ΟΚ Μόλις βρω άκρη θα ενημερώσω
Ισχύει πλέον δεν λες τίποτα σου λένε αυτοί "μισό λεπτό πάω να φέρω τα voucher"...Μόνο αν δεν στα δώσει κάποιος ανιωθος υπάλληλος θα χρειαστεί να παρέμβεις...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.158
Μέλη
39.902
Νεότερο μέλος
panoscupra

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom