Εγω παντως για πτηση λιγο πριν η μετα απο αδειες που παιρνουν ολοι οι ιδιωτικοι και δημοσιοι υπαλληλοι κλεινω 6-7 μηνες πριν. Ενα μηνα πριν τι να βρεις μετα την αργια?Στο τηλεφωνικό κέντρο λένε πως δεν έχει διαθεσιμότητα.
Ειναι bug; Αποκλείεται να μην έχει εισιτήρια στις 30/10 με 3 αεροπλάνα την ημέρα.
Το θεωρώ απίθανο και να είχε 2 μέρες μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου. Μια χαρά τετραήμερο θα κάνουν κάποιοι στη Μύκονο.Στο τηλεφωνικό κέντρο λένε πως δεν έχει διαθεσιμότητα.
Ειναι bug; Αποκλείεται να μην έχει εισιτήρια στις 30/10 με 3 αεροπλάνα την ημέρα.
Σωστή είσαι, και έχω παρατηρήσει πολλές φορές επειδή ανοίγει το πρόγραμμα σχεδόν ένα έτος πίσω αν μπω τη μέρα που ανοίγει πολλές φορές δείχνει εισιτήρια με μίλια και μετά από 1-2 μέρες να μην υπάρχει τίποτα σε άνοιγμα +/-5 μέρες από την αργία. Οπότε δε ξέρω αν τα κλείνουν η απλά τα αποσύρει. Στους όρους σίγουρα λέει ότι είναι black period μόνο 2-3 μέρεςΝομίζω ότι κάποιες ημερομηνίες που πέφτουν κοντά σε αργίες είναι "μπλοκαρισμένες", δηλ. δε δίνουν διαθεσιμότητα έτσι κ αλλιώς. Το έχω προσέξει σε άλλες πτήσεις, και εντός Ελλάδος, τώρα για Μύκονο δε ξέρω
Που να ήξερα 7 μήνες πριν ότι θα παντρευτούν στην Κρήτη;Εγω παντως για πτηση λιγο πριν η μετα απο αδειες που παιρνουν ολοι οι ιδιωτικοι και δημοσιοι υπαλληλοι κλεινω 6-7 μηνες πριν. Ενα μηνα πριν τι να βρεις μετα την αργια?
Σε ευχαριστώ πολύ!Μάλλον κλείστηκαν τα economy και εμφανίστηκε διαθεσιμότητα για άλλα δύο business
Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν πάλι δύο economy, αλλά δεν μπορεί να το εγγυηθεί κανείς