Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Στο τηλεφωνικό κέντρο λένε πως δεν έχει διαθεσιμότητα.
Ειναι bug; Αποκλείεται να μην έχει εισιτήρια στις 30/10 με 3 αεροπλάνα την ημέρα.

Last edited:

Zorz59

Member
για εμας που δε παιρνουμε χαμπαρι πωσ δου λευει η φαση με τα μιλια... κανα τουτοριαλ υπαρχει? :p

paefstra

Member
Ειναι bug; Αποκλείεται να μην έχει εισιτήρια στις 30/10 με 3 αεροπλάνα την ημέρα.
Εγω παντως για πτηση λιγο πριν η μετα απο αδειες που παιρνουν ολοι οι ιδιωτικοι και δημοσιοι υπαλληλοι κλεινω 6-7 μηνες πριν. Ενα μηνα πριν τι να βρεις μετα την αργια?

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Το θεωρώ απίθανο και να είχε 2 μέρες μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου. Μια χαρά τετραήμερο θα κάνουν κάποιοι στη Μύκονο.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Νομίζω ότι κάποιες ημερομηνίες που πέφτουν κοντά σε αργίες είναι "μπλοκαρισμένες", δηλ. δε δίνουν διαθεσιμότητα έτσι κ αλλιώς. Το έχω προσέξει σε άλλες πτήσεις, και εντός Ελλάδος, τώρα για Μύκονο δε ξέρω

pan82

Member
Νομίζω ότι κάποιες ημερομηνίες που πέφτουν κοντά σε αργίες είναι "μπλοκαρισμένες", δηλ. δε δίνουν διαθεσιμότητα έτσι κ αλλιώς. Το έχω προσέξει σε άλλες πτήσεις, και εντός Ελλάδος, τώρα για Μύκονο δε ξέρω
Σωστή είσαι, και έχω παρατηρήσει πολλές φορές επειδή ανοίγει το πρόγραμμα σχεδόν ένα έτος πίσω αν μπω τη μέρα που ανοίγει πολλές φορές δείχνει εισιτήρια με μίλια και μετά από 1-2 μέρες να μην υπάρχει τίποτα σε άνοιγμα +/-5 μέρες από την αργία. Οπότε δε ξέρω αν τα κλείνουν η απλά τα αποσύρει. Στους όρους σίγουρα λέει ότι είναι black period μόνο 2-3 μέρες
  1. Τα εισιτήρια δεν μπορούν να εκδοθούν για τις παρακάτω χρονικές περιόδους (black-out periods): από 1/1 έως και 8/1 έκαστου έτους, την περίοδο της Καθαράς Δευτέρας κάθε έτους, την Μεγάλη Εβδομάδα του Ορθόδοξου και Καθολικού Πάσχα έκαστου έτους, την περίοδο της 1η Μαΐου εκάστου έτους, την περίοδο του Αγίου Πνεύματος, από 12/8 έως και 18/8 έκαστου έτους, από 25/10 έως και 28/10 έκαστου έτους, την περίοδο της 25ης Μαρτίου και από 23/12 έως και 31/12 έκαστου έτους.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Εγω παντως για πτηση λιγο πριν η μετα απο αδειες που παιρνουν ολοι οι ιδιωτικοι και δημοσιοι υπαλληλοι κλεινω 6-7 μηνες πριν. Ενα μηνα πριν τι να βρεις μετα την αργια?
Που να ήξερα 7 μήνες πριν ότι θα παντρευτούν στην Κρήτη; 🤪 Εμείς από Μύκονο, θέλουμε να πάρουμε το αεροπλάνο για Αθήνα και εκεί για Ηράκλειο μετά.

katerina**

Member
Ερώτηση για τους έχοντες τη σχετική εμπειρία: Είχα δει διαθεσιμότητα για δύο award εισιτήρια σε πτήση που με ενδιέφερε. Πήγα να τα κλείσω δύο μέρες μετά (λάθος μου ...) και τα δύο εξακολουθούν να υπάρχουν αλλά έχουν μετατραπεί σε business. Τι θεωρείτε ότι έχετε συμβεί; Έγινε κράτηση για τα economy και άνοιξαν δύο ακόμη σε business? Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν ξανά ως εκ θαύματος τα economy? Ή ματαίως ελπίζω?

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Μάλλον κλείστηκαν τα economy και εμφανίστηκε διαθεσιμότητα για άλλα δύο business
Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν πάλι δύο economy, αλλά δεν μπορεί να το εγγυηθεί κανείς

paefstra

Member
Που να ήξερα 7 μήνες πριν ότι θα παντρευτούν στην Κρήτη; 🤪 Εμείς από Μύκονο, θέλουμε να πάρουμε το αεροπλάνο για Αθήνα και εκεί για Ηράκλειο μετά.
Δηλαδη θελετε 2 award και με 2 σκελη το καθενα? Ουτε μια στο εκατομμυριο εναν μηνα πριν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.189
Μέλη
39.910
Νεότερο μέλος
chaly50evi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom