Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

psilosgeo

Member
Μέχρι πρότινος, σε μια πτήση που έκανα πέρυσι Αθήνα Νέα Υόρκη, ενώ την είχα δηλώσει στα στοιχεία μου ως κάρτα συμμαχίας, δεν πήρα μίλια. Έκανα αίτημα στο helpdesk τους για εξήγηση και μου είχε απαντήσει τότε η Emirates πως κάποιες πτήσεις της, όπως υπεραντλατικά κτλ δεν αποδίδουν μίλια σε συμμαχίες παρά μόνο στην δική τους κάρτα.

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Αυτό από 21.05.25 δεν έχει αλλάξει?
Κανονικά πρέπει να παίρνεις μίλια @Yorgos
Tα Miles+Bonus μέλη πλέον έχουν την δυνατότητα:
  • Να συγκεντρώνουν μίλια εξαργύρωσης σε όλες τις πτήσεις που εκτελούνται από την Emirates ανάλογα με την κατηγορία ναύλου

https://el.aegeanair.com/milesandbo...MImamYoIe3jwMVupmDBx1x_xGcEAAYASAAEgKuIfD_BwE

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Εσείς που τα γνωρίζετε καλά πείτε μου σας παρακαλώ.
Το 2018 εβγαλα την κάρτα miles and bonus. Περνούσα τα μιλια οταν ταξιδευα με τις εταιρείες της συμμαχίας ,δεν ασχολήθηκα με το θέμα μεχρι που περυσι σε εναν φίλο που ηθελε να αποκτησει τη χρυση καρτα του είπα να του χαρίσω τα δικά μου αν γίνεται.
Πηρα τηλέφωνο ,μου είπαν βεβαιως γινεται και μετά μου ζητησαν 150 ευρώ για την "εξυπηρέτηση" . Φυσικά ειπα οχι.
Προχθές έτυχε να βγάλω ενα αεροπορικό με την εταιρεία και καπου είδα στην πορεία της κράτησης ότι μπορώ να εξαργυρωσω τα μίλια εναντι εκπτωσης.
Ευκαιρια να τα ξεφορτωθώ σκέφθηκα αφου τα τελευταια χρονια δεν ειμαι ευχαριστημενη σε διάφορα θέματα με την AEGEAN και αποφεύγω να πετάω μαζι τους.
Στα 12414 μιλια που είχα η εκπτωση ηταν 41.40 ευρώ.
Λιγα μου φάνηκαν αλλά δεν εχω ιδέα επι του θέματος.
Εσείς τι λέτε ;
Όχι όχι μη... Βγαίνει ένα πηγαινελα εντός Ελλάδας με αυτά τα μίλια, κρίμα είναι να φύγουν στο miles&cash.

gt13

Member
Μια ερώτηση στο ίδιο θέμα. Αν κλείσω πτήση για ΗΠΑ με lufthansa, παίρνω μίλια miles and bonus? Πρέπει να βάλω κάπου τόν κωδικό της aegean για να γίνει αυτό;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μια ερώτηση στο ίδιο θέμα. Αν κλείσω πτήση για ΗΠΑ με lufthansa, παίρνω μίλια miles and bonus? Πρέπει να βάλω κάπου τόν κωδικό της aegean για να γίνει αυτό;
https://en.aegeanair.com/milesandbonus/partners/airlines/lufthansa/

Ναι, κατα την κράτηση θα πρέπει να διαλέξεις πρόγραμμα επιβράβευσης και να βάλεις το κωδικό miles & bonus που έχεις. Δες όμως πρώτα ποιοι ναύλοι δίνουν μίλια στις διαθνείς πτήσεις στο λινκ που μόλις εβαλα

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Όχι όχι μη... Βγαίνει ένα πηγαινελα εντός Ελλάδας με αυτά τα μίλια, κρίμα είναι να φύγουν στο miles&cash.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Πολύ αργά ,εδω πάει το "δεν ήξερες δεν ρώταγες;"
Το πήρα το μάθημα!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Δεν συμφέρει το "miles and cash" δηλαδή η έκπτωση που σας κάνουν στην τελική τιμή. Με 12.000 μίλια πετάτε μόνο με φόρους στα περισσότερα μέρη της Ευρώπης. Επομένως, έπρεπε να επιλέξετε από τον λογαριασμό σας, εξαργύρωση μιλίων σε αεροπορικό εισιτήριο.
Σε ευχαριστώ πολύ. Μαθαίνω.....

annoula

Member
Για να καταλάβω στα γρήγορα, αν πετάω με Emirates σε πτήση που δεν έχει καμία σχέση εσύ με την Aegean μπορω να προσμετρήσω μιλια στη miles and bonus;
Αν καταλαβαίνω σωστά τι ρωτάς, ναι μπορείς. Εγώ αυτό έκανα το καλοκαίρι. Νομίζω ισχύει από τότε που συνεργάστηκαν. Ελπίζω να μην σε μπερδεύω γιατί εγω με το θέμα μίλια δεν ασχολούμαι πολύ σοβαρά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.209
Μέλη
39.925
Νεότερο μέλος
Stellapap99

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom