depy!!!
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περού - Βολιβια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Με βανάκι στη Νορβηγία
Μήπως θυμάσαι και πότε είχε εξαργύρωση με τους μισούς πόντους;10/2024
Μήπως θυμάσαι και πότε είχε εξαργύρωση με τους μισούς πόντους;10/2024
Εκλεισα τον Μαιο με μισους ποντους.Μήπως θυμάσαι και πότε είχε εξαργύρωση με τους μισούς πόντους;
Ετσι κ αλλιως δεν αλλαζονται αυτα τα εισιτηρια! Οποτε τα ακυρωνεις πληρωνεις 23 ευρω παιρνεις πισω τους ποντους και τους φορους και ξανακλεινεις αν θες στην περιοδο της προσφορας!ξερει κανεις αν ισχυει το ιδιο και για εισητηρια με alpha bonus? δηλαδη να τα κλεισουμε τωρα και οταν τα βγαλει με μισους ποντους να κανουμε αλλαγη και να παρουμε πισω τους αλλους μισους?
Εννοειται ! Μπορεις να κλεισεις για οποιον θελεις !Να ρωτήσω κάτι κι εγώ η άσχετη.
Μπορώ να κλείσω εισιτήριο με μίλια για τον σύζυγό μου χωρίς να ταξιδεύω κι εγώ στην πτήση;
..... η ακύρωση του award εισιτηρίου δεν είναι δωρεάν ?Δεν ειναι τσαμπα η ακύρωση παντως αλλά δεν είναι αυτο το θεμα. Το ζητημα είναι να βρω μετα...
Αρα δεν θα βαλει ξανά τώρα κοντά.Εκλεισα τον Μαιο με μισους ποντους.
Δεν είναι δωρεάν η ακύρωση. Η μετακίνηση σε άλλες ημερομηνίες είναι δωρεάν, αν το κάνεις από την εφαρμογή. Στην περίπτωση που υπάρχει διαφορά στα μίλια, ακόμα και η μετακίνηση γίνεται τηλεφωνικά, χωρίς όμως να σε χρεώσουν...... η ακύρωση του award εισιτηρίου δεν είναι δωρεάν ?
ο adiaforos έγραψε ... Βασικά, θα πρέπει να κλείσεις άλλες πτήσεις που έχουν διαθέσιμα εισιτήρια, αυτό συνήθως γίνεται μέσω κέντρου, με όλες τις συνέπειες (να πέσεις σε ενημερωμένο υπάλληλο που δεν θα σου πει για χρέωση αλλαγής 23€).
Λαθος γινεται κανονικα η αλλαγη απο την εφαρμογη και επιστρεφονται πισω το 30% των μιλιων αν τρεχει αντιστοιχη προσφοραΔεν είναι δωρεάν η ακύρωση. Η μετακίνηση σε άλλες ημερομηνίες είναι δωρεάν, αν το κάνεις από την εφαρμογή. Στην περίπτωση που υπάρχει διαφορά στα μίλια, ακόμα και η μετακίνηση γίνεται τηλεφωνικά, χωρίς όμως να σε χρεώσουν.
Ποτε την περιοδο που εχει προσφορα.Μπλοκαρουν τις αλλαγες και πρεπει να παρεις τηλ. χωρις χρεωση.Λαθος γινεται κανονικα η αλλαγη απο την εφαρμογη και επιστρεφονται πισω το 30% των μιλιων αν τρεχει αντιστοιχη προσφορα
Μα εγω καθε φορα μεσα στη προφορα κανω αλλαγη και παιρνω τη διαφορα των μιλιων ! Το εχω κανει τουλαχιστον τρεις φορες στις τελευταιες προσφορες. Καποιες μερες ειχε μπλοκαρει το συστημα αλλα μετα γινοταν κανονικαΠοτε την περιοδο που εχει προσφορα.Μπλοκαρουν τις αλλαγες και πρεπει να παρεις τηλ. χωρις χρεωση.
Αλλαγη γινεται δωρεαν (τηλ ή συστημικα). Ακυρωση δωρεαν δεν γινεται!Λαθος γινεται κανονικα η αλλαγη απο την εφαρμογη και επιστρεφονται πισω το 30% των μιλιων αν τρεχει αντιστοιχη προσφορα
δεν έχει κάποιο κανόνα σε αυτό, πέρσι είχε βάλει αρκετά κοντά την αντίΑρα δεν θα βαλει ξανά τώρα κοντά.
Eίσαι σίγουρος; Ποτέ δεν έχει γίνει και μένα online σε πετάει στο τελος και πάντα μιλάω με aegean που σου λένε οτι λόγω της προσφοράς δε γίνεται και τσακώνομαι συνήθως και μου το κάνουν αυτοί. Αλλά να μου κάνουν την αλλαγή τότε μπορώ να κάνω όποια αλλαγή θέλω κατά τη διαρκεια της προσφοράςΜα εγω καθε φορα μεσα στη προφορα κανω αλλαγη και παιρνω τη διαφορα των μιλιων ! Το εχω κανει τουλαχιστον τρεις φορες στις τελευταιες προσφορες. Καποιες μερες ειχε μπλοκαρει το συστημα αλλα μετα γινοταν κανονικα