Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

giannis228

Member
ξερει κανεις αν ισχυει το ιδιο και για εισητηρια με alpha bonus? δηλαδη να τα κλεισουμε τωρα και οταν τα βγαλει με μισους ποντους να κανουμε αλλαγη και να παρουμε πισω τους αλλους μισους?
Ετσι κ αλλιως δεν αλλαζονται αυτα τα εισιτηρια! Οποτε τα ακυρωνεις πληρωνεις 23 ευρω παιρνεις πισω τους ποντους και τους φορους και ξανακλεινεις αν θες στην περιοδο της προσφορας!

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν ειναι τσαμπα η ακύρωση παντως αλλά δεν είναι αυτο το θεμα. Το ζητημα είναι να βρω μετα...
..... η ακύρωση του award εισιτηρίου δεν είναι δωρεάν ?

ο adiaforos έγραψε ... Βασικά, θα πρέπει να κλείσεις άλλες πτήσεις που έχουν διαθέσιμα εισιτήρια, αυτό συνήθως γίνεται μέσω κέντρου, με όλες τις συνέπειες (να πέσεις σε ενημερωμένο υπάλληλο που δεν θα σου πει για χρέωση αλλαγής 23€).

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
..... η ακύρωση του award εισιτηρίου δεν είναι δωρεάν ?

ο adiaforos έγραψε ... Βασικά, θα πρέπει να κλείσεις άλλες πτήσεις που έχουν διαθέσιμα εισιτήρια, αυτό συνήθως γίνεται μέσω κέντρου, με όλες τις συνέπειες (να πέσεις σε ενημερωμένο υπάλληλο που δεν θα σου πει για χρέωση αλλαγής 23€).
Δεν είναι δωρεάν η ακύρωση. Η μετακίνηση σε άλλες ημερομηνίες είναι δωρεάν, αν το κάνεις από την εφαρμογή. Στην περίπτωση που υπάρχει διαφορά στα μίλια, ακόμα και η μετακίνηση γίνεται τηλεφωνικά, χωρίς όμως να σε χρεώσουν.

giannis228

Member
Δεν είναι δωρεάν η ακύρωση. Η μετακίνηση σε άλλες ημερομηνίες είναι δωρεάν, αν το κάνεις από την εφαρμογή. Στην περίπτωση που υπάρχει διαφορά στα μίλια, ακόμα και η μετακίνηση γίνεται τηλεφωνικά, χωρίς όμως να σε χρεώσουν.
Λαθος γινεται κανονικα η αλλαγη απο την εφαρμογη και επιστρεφονται πισω το 30% των μιλιων αν τρεχει αντιστοιχη προσφορα

paefstra

Member
Λαθος γινεται κανονικα η αλλαγη απο την εφαρμογη και επιστρεφονται πισω το 30% των μιλιων αν τρεχει αντιστοιχη προσφορα
Ποτε την περιοδο που εχει προσφορα.Μπλοκαρουν τις αλλαγες και πρεπει να παρεις τηλ. χωρις χρεωση.

giannis228

Member
Ποτε την περιοδο που εχει προσφορα.Μπλοκαρουν τις αλλαγες και πρεπει να παρεις τηλ. χωρις χρεωση.
Μα εγω καθε φορα μεσα στη προφορα κανω αλλαγη και παιρνω τη διαφορα των μιλιων ! Το εχω κανει τουλαχιστον τρεις φορες στις τελευταιες προσφορες. Καποιες μερες ειχε μπλοκαρει το συστημα αλλα μετα γινοταν κανονικα

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Αλλαγη γινεται δωρεαν (τηλ ή συστημικα). Ακυρωση δωρεαν δεν γινεται!

pan82

Member
Αρα δεν θα βαλει ξανά τώρα κοντά.
δεν έχει κάποιο κανόνα σε αυτό, πέρσι είχε βάλει αρκετά κοντά την αντί
Μα εγω καθε φορα μεσα στη προφορα κανω αλλαγη και παιρνω τη διαφορα των μιλιων ! Το εχω κανει τουλαχιστον τρεις φορες στις τελευταιες προσφορες. Καποιες μερες ειχε μπλοκαρει το συστημα αλλα μετα γινοταν κανονικα
Eίσαι σίγουρος; Ποτέ δεν έχει γίνει και μένα online σε πετάει στο τελος και πάντα μιλάω με aegean που σου λένε οτι λόγω της προσφοράς δε γίνεται και τσακώνομαι συνήθως και μου το κάνουν αυτοί. Αλλά να μου κάνουν την αλλαγή τότε μπορώ να κάνω όποια αλλαγή θέλω κατά τη διαρκεια της προσφοράς

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.218
Μέλη
39.928
Νεότερο μέλος
Nik Marg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom