gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Τελικά
τρέχει προσφορά award με μειωμένα μίλια ή όχι ακόμα ? 

Οχι καλε. Τελευταια φορα ηταν τον Οκτωβριο 2024. Απλα ελπιζουμε να γινει παλι καπου τωρα...Τελικάτρέχει προσφορά award με μειωμένα μίλια ή όχι ακόμα ?
![]()
Tώρα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα και παίζουν κανονικά τα business με τις αναλογίες μιλίων της aegeanΠαιδιά είπα να ρίξω μια ματιά στην εξαργύρωση μιλίων στο σαιτ aegean (απο κινητό) κ έμεινα λίγο με το στόμα ανοιχτό όταν διαπίστωσα ότι μόνο τα μίλια που εξαργυρώνουμε για πτήσεις economy της aegean έχουν μείνει τα γνωστά, δηλ. με αυτά που ζητάει η Aegean συνήθως, ενώ τα business έχουν πάει όλα για τα εντός Ευρώπης 25.000 μίλια!! Ακόμα κ τα κοντινά. Δηλ. όσο αυτά της συμμαχίας, αν πχ εκλεινες με λουφτχανσα. Τιναι αυτό πάλι το καινούργιο. Θυμάμαι πολύ καλά οτι η aegean ειχε δικές της αξίες εξαργύρωσης.
Αν είναι έτσι, εμείς που το ρίχνουμε έξω που κ που να κλείνουμε μέσω alpha bank μη χάνουμε κ τα μίλια (αν κ κει μου έχουν βγάλει τη πίστη, τρομάζω να συνδεθώ). Ελπιζω να είναι bug
NaiΚαλησπέρα σας! Όντας καινούργιος στο άθλημα έχω μία ερώτηση.
Οι πόντοι που δίνει η παρακάτω ενέργεια (70.000 πόντοι με αγορά λάπτοπ) είναι μετατρέψιμοι σε μίλια, αν η αγορά γίνει με alphabank bonus premium visa?
https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/Lenovo-Laptops-Sept-25
Τους φόρους τους παίρνεις σίγουρα πίσω.Ερωτηση κρισεως..εχουμε 2 ναυλους φλεξ και δε μας βολευει να τους κανουμε αλλαγη σε καμια αλλη ημερομηνια κ απο το τηλεφωνικο κεντρο της ετζιαν μας ειπαν οτι οπεν δεν γινονται...αν δεν ακυρωσω το εισιτηριο κ απλα δε πεταξω εκεινη την ημερα,τους φορους αεροδρομιου τους παιρνω πισω ή τους χανω κ αυτους?
Ναι δε θελω να κανω κ εγω ακυρωση γιατι θα παει μια η αλλη με την χρεωση των 23ε..γι αυτο σκεφτηκα να κανω no show μπας κ παρω ακεραιο το ποσο των φορων,μιας κ η αξια του ναυλου ηταν ακριβως οσο το 20ε κουπονι της ετζιαν οποτε δε χανω κ τιποτα απο κει..Τους φόρους τους παίρνεις σίγουρα πίσω.
Εγώ σε νάυλο light τους πήρα πίσω μείον τα 23€ για την ακύρωση που έκανα.
Δεν θα παρεις τιποτε απο το nο show. Το εκανα για δυο εισιτηρια, και τις δυο φορες οι τηλεφωνητριες μου ειπαν οτι το 20ευρο κουπονι ρεφαρει την επιστροφη φορων. Αφου ειναι flex κανε την αλλαγη μην παει χαμενο το ποσο. Τα δικα μου ηταν light και δεν ειχα επιλογη.Ναι δε θελω να κανω κ εγω ακυρωση γιατι θα παει μια η αλλη με την χρεωση των 23ε..γι αυτο σκεφτηκα να κανω no show μπας κ παρω ακεραιο το ποσο των φορων,μιας κ η αξια του ναυλου ηταν ακριβως οσο το 20ε κουπονι της ετζιαν οποτε δε χανω κ τιποτα απο κει..