Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Τελικά :rolleyes: τρέχει προσφορά award με μειωμένα μίλια ή όχι ακόμα ? :bash:

pan82

Member
Παιδιά είπα να ρίξω μια ματιά στην εξαργύρωση μιλίων στο σαιτ aegean (απο κινητό) κ έμεινα λίγο με το στόμα ανοιχτό όταν διαπίστωσα ότι μόνο τα μίλια που εξαργυρώνουμε για πτήσεις economy της aegean έχουν μείνει τα γνωστά, δηλ. με αυτά που ζητάει η Aegean συνήθως, ενώ τα business έχουν πάει όλα για τα εντός Ευρώπης 25.000 μίλια!! Ακόμα κ τα κοντινά. Δηλ. όσο αυτά της συμμαχίας, αν πχ εκλεινες με λουφτχανσα. Τιναι αυτό πάλι το καινούργιο. Θυμάμαι πολύ καλά οτι η aegean ειχε δικές της αξίες εξαργύρωσης.

Αν είναι έτσι, εμείς που το ρίχνουμε έξω που κ που να κλείνουμε μέσω alpha bank μη χάνουμε κ τα μίλια (αν κ κει μου έχουν βγάλει τη πίστη, τρομάζω να συνδεθώ). Ελπιζω να είναι bug
Tώρα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα και παίζουν κανονικά τα business με τις αναλογίες μιλίων της aegean

elentriel

New Member
Καλησπέρα σας! Όντας καινούργιος στο άθλημα έχω μία ερώτηση.

Οι πόντοι που δίνει η παρακάτω ενέργεια (70.000 πόντοι με αγορά λάπτοπ) είναι μετατρέψιμοι σε μίλια, αν η αγορά γίνει με alphabank bonus premium visa?

https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/Lenovo-Laptops-Sept-25

Яна

Member

maria91

Member
Ερωτηση κρισεως..εχουμε 2 ναυλους φλεξ και δε μας βολευει να τους κανουμε αλλαγη σε καμια αλλη ημερομηνια κ απο το τηλεφωνικο κεντρο της ετζιαν μας ειπαν οτι οπεν δεν γινονται...αν δεν ακυρωσω το εισιτηριο κ απλα δε πεταξω εκεινη την ημερα,τους φορους αεροδρομιου τους παιρνω πισω ή τους χανω κ αυτους?

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ερωτηση κρισεως..εχουμε 2 ναυλους φλεξ και δε μας βολευει να τους κανουμε αλλαγη σε καμια αλλη ημερομηνια κ απο το τηλεφωνικο κεντρο της ετζιαν μας ειπαν οτι οπεν δεν γινονται...αν δεν ακυρωσω το εισιτηριο κ απλα δε πεταξω εκεινη την ημερα,τους φορους αεροδρομιου τους παιρνω πισω ή τους χανω κ αυτους?
Τους φόρους τους παίρνεις σίγουρα πίσω.
Εγώ σε νάυλο light τους πήρα πίσω μείον τα 23€ για την ακύρωση που έκανα.

maria91

Member
Τους φόρους τους παίρνεις σίγουρα πίσω.
Εγώ σε νάυλο light τους πήρα πίσω μείον τα 23€ για την ακύρωση που έκανα.
Ναι δε θελω να κανω κ εγω ακυρωση γιατι θα παει μια η αλλη με την χρεωση των 23ε..γι αυτο σκεφτηκα να κανω no show μπας κ παρω ακεραιο το ποσο των φορων,μιας κ η αξια του ναυλου ηταν ακριβως οσο το 20ε κουπονι της ετζιαν οποτε δε χανω κ τιποτα απο κει..

paefstra

Member
Ναι δε θελω να κανω κ εγω ακυρωση γιατι θα παει μια η αλλη με την χρεωση των 23ε..γι αυτο σκεφτηκα να κανω no show μπας κ παρω ακεραιο το ποσο των φορων,μιας κ η αξια του ναυλου ηταν ακριβως οσο το 20ε κουπονι της ετζιαν οποτε δε χανω κ τιποτα απο κει..
Δεν θα παρεις τιποτε απο το nο show. Το εκανα για δυο εισιτηρια, και τις δυο φορες οι τηλεφωνητριες μου ειπαν οτι το 20ευρο κουπονι ρεφαρει την επιστροφη φορων. Αφου ειναι flex κανε την αλλαγη μην παει χαμενο το ποσο. Τα δικα μου ηταν light και δεν ειχα επιλογη.
Αρχικα μου φανηκε αδικο αφου βλεπουμε με τα ματια μας οτι το 20ρικο αφαιρεθηκε απο τον ναυλο. Μετα θυμηθηκα ενα σκηνικο με ακυρωση αγορας με κουπονι alpha στο ΙΚΕΑ
που εκανα χαμο γιατι επεστρεφαν το ποσο μειον το κουπονι, κατι που αναγραφεται στους ορους. Στη δια ζωσης ακυρωση στο ΙΚΕΑ καταφερα να κανω την επιστροφη και να παρω το ποσο και το κουπονι πισω γιατι προηγηθηκε λαθος τιμολογηση και ειχα "πατημα". Απο το τηλ στην Aegean δεν γινεται αφου δεν υπαρχει καποια λαθος τιμολογηση.

Last edited:

maria91

Member
Δεν θα παρεις τιποτε απο το nο show. Το εκανα για δυο εισιτηρια, και τις δυο φορες οι τηλεφωνητριες μου ειπαν οτι το 20ευρο κουπονι ρεφαρει την επιστροφη φορων. Αφου ειναι flex κανε την αλλαγη μην παει χαμενο το ποσο. Τα δικα μου ηταν light και δεν ειχα επιλογη.
Αρχικα μου φανηκε αδικο αφου βλεπουμε με τα ματια μας οτι το 20ρικο αφαιρεθηκε απο τον ναυλο. Μετα θυμηθηκα ενα σκηνικο με ακυρωση αγορας με κουπονι alpha στο ΙΚΕΑ
που εκανα χαμο γιατι επεστρεφαν το ποσο μειον το κουπονι, κατι που αναγραφεται στους ορους. Στη δια ζωσης ακυρωση στο ΙΚΕΑ καταφερα να κανω την επιστροφη και να παρω το ποσο και το κουπονι πισω γιατι προηγηθηκε λαθος τιμολογηση και ειχα "πατημα". Απο το τηλ στην Aegean δεν γινεται αφου δεν υπαρχει καποια λαθος τιμολογηση.
Ναι το σκεφτηκα οτι για ακυρωση θα ζητησουν 23ε οποτε θα τα παρουν απο τους φορους κ εγω πισω θα παρω κανα 10ε οποτε τσαμπα ο κοπος...πιστευα αν εκανα no show οτι τους φορους τους δινει πισω κανονικα οπως λεει οτι κανει η sky...ελεγα για αλλαγη για του χρονου μπας κ πεσει τοτε ακυρωση αλλα ειναι δρομολογιο που δυσκολα θα ακυρωθει...θα δω πως θα το κανω να χω την λιγοτερη χασουρα,ευχαριστω παντως!

Яна

Member
Αφού είναι flex, μεταφέρεις το ταξίδι για όσο πιο μακριά γίνεται. Με τις αναπροσαρμογες που κάνει η εταιρία στα δρομολόγια της μήνες πριν έχεις μεγάλες πιθανότητες να αλλάξει η ώρα έστω και 5-10 λεπτά. Τότε απλά λες ότι δεν δέχεσαι την αλλαγή και παίρνεις πίσω τα χρήματα. Δοκιμασμένο 3 φορές.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Αφού είναι flex, μεταφέρεις το ταξίδι για όσο πιο μακριά γίνεται. Με τις αναπροσαρμογες που κάνει η εταιρία στα δρομολόγια της μήνες πριν έχεις μεγάλες πιθανότητες να αλλάξει η ώρα έστω και 5-10 λεπτά. Τότε απλά λες ότι δεν δέχεσαι την αλλαγή και παίρνεις πίσω τα χρήματα. Δοκιμασμένο 3 φορές.
Σε όσες φορές μου έγινε αλλαγή ωραρίου για λιγότερο από 60 λεπτά η Aegean απλά με ενημέρωσε γι'αυτό. Για όταν η αλλαγή ήταν πάνω από μία ώρα, τότε υπήρχε μόνο η δυνατότητα στο email να δεχθώ ή να αρνηθώ την αλλαγή. Κάλεσα μάλιστα στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean και μου είπαν ότι αν η αλλαγή είναι μικρότερη από 60 λεπτά τότε δεν δίνεται η δυνατότητα άρνησης. Εσύ πως τα κατάφερες, 3 φορές κιόλας; Ήταν με άλλη εταιρία; Έκανες κάτι άλλο;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.225
Μέλη
39.931
Νεότερο μέλος
elentriel

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα