• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Μη βιαζεστε..στο δικο μου καμμια αλλαγη.
View attachment 513470
αφού πάμε να κλείσουμε και ζητάει 50000 όταν πριν 15 μέρες ήθελε 35000;
Δεν μιλάμε υποθετικά, για Νέα Υόρκη όλες οι πτήσεις έχουν πάει 50000 (και μάλλον και για άλλες πόλεις). Εξαιρούνται Μαϊάμι και Σικάγο μάλλον

Αν είναι bug ας ενημερώσουν να το ξέρουμε.

Last edited:

giannis228

Member
αφού πάμε να κλείσουμε και ζητάει 50000 όταν πριν 15 μέρες ήθελε 35000;
Δεν μιλάμε υποθετικά, για Νέα Υόρκη όλες οι πτήσεις έχουν πάει 50000 (και μάλλον και για άλλες πόλεις). Εξαιρούνται Μαϊάμι και Σικάγο μάλλον

Αν είναι bug ας ενημερώσουν να το ξέρουμε.
Δεν μπορει να παρει καποιος να ρωτησει για τις ημερομηνιες που βλεπει 50000;

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
NY βρήκα για Αύγουστο και με 47500 αλλά και με 75000, Σικάγο, 35000.

gt13

Member
Επειδή έκλεισα πρόσφατα κ το έψαχνα καιρό... Είναι θέμα ζήτησης κ ημερομηνιών. Σε ημερομηνίες με ζήτηση ζητάει πάνω από 35.000. Σε άλλες ζητάει το κλασικό 35αρι

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Επειδή έκλεισα πρόσφατα κ το έψαχνα καιρό... Είναι θέμα ζήτησης κ ημερομηνιών. Σε ημερομηνίες με ζήτηση ζητάει πάνω από 35.000. Σε άλλες ζητάει το κλασικό 35αρι
Δεν έχει καμία σχέση η ζήτηση με το πόσα μίλια κοστολογει μια εταιρεία μια διαδρομή. Δηλαδή η United δίνει σε μια πτήση 2 εισιτήρια με 35000 το καθενα, αν αυτά δοθούν δόθηκαν, δεν θα αυξήσει τα μιλια στην ίδια πτήση, λόγω ζήτησης. Αν υπήρχε ζήτηση, απλά δεν θα βρίσκαμε εισιτήρια.

Εμείς μιλάμε για συγκεκριμένες πτήσεις που πριν 15 μέρες τις ίδιες ημερομηνίες είχαν 35000 μίλια και πλεόν έχουν 50000 (οι ίδιες ακριβώς πτήσεις για όλες τις μέρες).

Το πιο πιθανό είναι οτι προκειται για bug, θα δουμε

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Και σε εμένα και West Coast και NY τα δείχνει 50k. :cry::cry::cry:

Τα υπόλοιπα που κοίταξα φαίνονται αμετάβλητα για την ώρα (South America, Southeast Asia, Pacific).

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπερα σε όλους. Πετάω από CDG για Αθήνα κ το lounge finder της Aegean μου λέει ότι έχω access σε τέσσερα lounge. Ξέρει κάποιος αν ισχύει; Εγώ ήξερα μόνο για αυτό που υπάρχει στο terminal 1 που είναι εκτός Schengen. Τώρα μου δίνει επιλογή κ για terminal 2d, έχει πάει κανένας;
To Terminal 1 και το Terminal 2D είναι μισή ώρα δρόμος τουλάχιστον από το ένα στο άλλο (και airside - τους ελέγχους θα τους περάσεις μετά). Ούτε συζήτηση να πας για lounge σε κάποιο άλλο terminal από αυτό από το οποίο φεύγει η πτήση σου. Η Aegean φεύγει από το 2D. Προ Covid (και για ένα μικρό διάστημα μετά) έφευγε από το T1 με το Lounge που ήταν εκτός Σέγκεν. Ξέχνα το αυτό.

Andreas K

Member
Διορθώθηκε το θέμα με τα μίλια για ΗΠΑ. Έψαξα 3 πόλεις και είναι στα 35000 το one way. Όλα καλά.
Τώρα που έψαξα και για διαφορετικές ημερομηνίες για το ίδιο αεροδρόμιο (EWR), σε κάποιους μήνες βγάζει 50000 και σε άλλους το γνωστό των 35000 μιλίων ενώ το πρωί έβγαζε μόνο τα πενηντάρια. Πιστεύω το στρώνουν σιγά σιγά το θέμα.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.239
Μέλη
39.943
Νεότερο μέλος
Elena Kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα