giannis228
Member
δεν νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος για αυτοΣτην περίπτωση που πάρεις εισιτήριο με τα μειωμένα μίλια και θέλεις να αλλάξεις μόνο το ένα σκέλος, σου ζητάνε και τα επιπλέον μίλια του άλλου.
δεν νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος για αυτοΣτην περίπτωση που πάρεις εισιτήριο με τα μειωμένα μίλια και θέλεις να αλλάξεις μόνο το ένα σκέλος, σου ζητάνε και τα επιπλέον μίλια του άλλου.
Ειναι σιγουρο, το εχω παθει.δεν νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος για αυτο
100% ναι όπως και τώρα στην αλλαγή, έκανα αλλαγή κατά δύο μέρες μόνο το ένα σκέλος του ταξιδιού και πήρα φυσικά επιστροφή και για τα δύο σκέληΕιναι σιγουρο, το εχω παθει.
Για αυτο ειναι καλο να τα κλεινουμε ξεχωριστα μαλλον !Ειναι σιγουρο, το εχω παθει.
Εξαρτάται όλα είναι θέμα τύχης. Γιατί αν τελικά θες να το ακυρώσεις θα πρέπει να δώσεις 2*23€ για ακύρωση. Επίσης αν το μεταφέρεις στο μέλλον μπορεί να τύχει η μία πτήση να αλλάξει και να ακυρώσεις όλη τη κράτηση δωρεάν. Οπότε θεωρώ ότι με μίλια δεν αξίζουν οι ξεχωριστές κρατήσειςΓια αυτο ειναι καλο να τα κλεινουμε ξεχωριστα μαλλον !
Εξαρταται απο το ειδος του ταξιδιου. Αν πας σε συγγενη 3 φορες τον χρονο, αξιζει να κλεινεις χωριστα και να αλλαζεις. Αν πας τυχαιο ΠΣΚ, αλλαζεις εβδομαδα. Αλλα αν κλεινεις για προορισμο που θελει 10ημερο, δεν ειναι ευκολο να πετυχεις κι εσυ κι η παρεα σου αλλο 10ημερο με μιλια.Για αυτο ειναι καλο να τα κλεινουμε ξεχωριστα μαλλον !
12 μηνες πριν δεν βγαζουν με μιλια. Το νωριτερο που εχω κλεισει ειναι 11 μηνες πριν και τελικα το προγραμμα αλλαξε και η πτηση ακυρωθηκε, πηρα refund.Μια που λέμε για μίλια, κοιτάζω προορισμούς για του χρόνου τον Οκτώβριο αλλά βλέπω ότι για αρκετές ημερομηνίες δεν υπάρχουν θέσεις με μίλια. Λογικά, όσο πλησιάζουμε προς εκείνη την ημερομηνία, θα αρχίσουν να εμφανίζονται πτήσεις;
Για αρκετους προορισμούς δεν υπάρχουν άλλα και για αρκετές υπάρχουν. Τα μίλια βγαίνουν για 12 μήνες περίπου. Δηλαδή τώρα βγάζεις μέχρι τέλη Οκτωβρίου απλά είναι και η 28 και κόβει σε πολλούς. Πχ Μάλαγα, Νάπολη που κοίταζα κάτι έχει μέχρι 23-24/10 θέσεις κανονικάΜια που λέμε για μίλια, κοιτάζω προορισμούς για του χρόνου τον Οκτώβριο αλλά βλέπω ότι για αρκετές ημερομηνίες δεν υπάρχουν θέσεις με μίλια. Λογικά, όσο πλησιάζουμε προς εκείνη την ημερομηνία, θα αρχίσουν να εμφανίζονται πτήσεις;
Για Ιταλια δεν θα εκαιγα μιλια Οκτωβρη τοσο καιρο πριν. Easyjet , ryanair, volοtea κι αγιος ο θεος, Οκτωβρη ειναι τζαμπα. Μονο για Αυγουστο η Πασχα θα τα εκαιγα για Ιταλια. Γνωμη μου.Για αρκετους προορισμούς δεν υπάρχουν άλλα και για αρκετές υπάρχουν. Τα μίλια βγαίνουν για 12 μήνες περίπου. Δηλαδή τώρα βγάζεις μέχρι τέλη Οκτωβρίου απλά είναι και η 28 και κόβει σε πολλούς. Πχ Μάλαγα, Νάπολη που κοίταζα κάτι έχει μέχρι 23-24/10 θέσεις κανονικά
Αν έχεις περίσσευμα τα καις αλλά δε κοίταζα για μένα τώρα. Άλλωστε μόλις επιστρέψα από Νάπολη που τα είχα βγάλει πέρσι τον Οκτώβριο με τη περσινή πρόσφορα με μειωμένα μίλια για 28η φέτος σκέψου πού κανονικά και με low cost ήταν ψηλά λόγω αργίας άλλωστεΓια Ιταλια δεν θα εκαιγα μιλια Οκτωβρη τοσο καιρο πριν. Easyjet , ryanair, volitea κι αγιος ο θεος, Οκτωβρη ειναι τζαμπα. Μονο για Αυγουστο η Πασχα θα τα εκαιγα για Ιταλια. Γνωμη μου.