• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

giannis228

Member
Στην περίπτωση που πάρεις εισιτήριο με τα μειωμένα μίλια και θέλεις να αλλάξεις μόνο το ένα σκέλος, σου ζητάνε και τα επιπλέον μίλια του άλλου.
δεν νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος για αυτο

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Είμαι σίγουρη, αγόρασα εισιτήριο με μειωμένα μίλια και μετά από 2 μήνες θέλησα να αλλάξω την ημερομηνία της επιστροφής. Δε γινόταν η αλλαγή online, πήρα τηλέφωνο (δε θυμάμαι αν ήταν δωρεάν) μου άλλαξαν την επιστροφή αλλά μου ζήτησαν και τα επιπλέον μίλια και για τις δύο διαδρομές.

pan82

Member
Για αυτο ειναι καλο να τα κλεινουμε ξεχωριστα μαλλον !
Εξαρτάται όλα είναι θέμα τύχης. Γιατί αν τελικά θες να το ακυρώσεις θα πρέπει να δώσεις 2*23€ για ακύρωση. Επίσης αν το μεταφέρεις στο μέλλον μπορεί να τύχει η μία πτήση να αλλάξει και να ακυρώσεις όλη τη κράτηση δωρεάν. Οπότε θεωρώ ότι με μίλια δεν αξίζουν οι ξεχωριστές κρατήσεις

paefstra

Member
Για αυτο ειναι καλο να τα κλεινουμε ξεχωριστα μαλλον !
Εξαρταται απο το ειδος του ταξιδιου. Αν πας σε συγγενη 3 φορες τον χρονο, αξιζει να κλεινεις χωριστα και να αλλαζεις. Αν πας τυχαιο ΠΣΚ, αλλαζεις εβδομαδα. Αλλα αν κλεινεις για προορισμο που θελει 10ημερο, δεν ειναι ευκολο να πετυχεις κι εσυ κι η παρεα σου αλλο 10ημερο με μιλια.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Μια που λέμε για μίλια, κοιτάζω προορισμούς για του χρόνου τον Οκτώβριο αλλά βλέπω ότι για αρκετές ημερομηνίες δεν υπάρχουν θέσεις με μίλια. Λογικά, όσο πλησιάζουμε προς εκείνη την ημερομηνία, θα αρχίσουν να εμφανίζονται πτήσεις;

paefstra

Member
Μια που λέμε για μίλια, κοιτάζω προορισμούς για του χρόνου τον Οκτώβριο αλλά βλέπω ότι για αρκετές ημερομηνίες δεν υπάρχουν θέσεις με μίλια. Λογικά, όσο πλησιάζουμε προς εκείνη την ημερομηνία, θα αρχίσουν να εμφανίζονται πτήσεις;
12 μηνες πριν δεν βγαζουν με μιλια. Το νωριτερο που εχω κλεισει ειναι 11 μηνες πριν και τελικα το προγραμμα αλλαξε και η πτηση ακυρωθηκε, πηρα refund.

pan82

Member
Για αρκετους προορισμούς δεν υπάρχουν άλλα και για αρκετές υπάρχουν. Τα μίλια βγαίνουν για 12 μήνες περίπου. Δηλαδή τώρα βγάζεις μέχρι τέλη Οκτωβρίου απλά είναι και η 28 και κόβει σε πολλούς. Πχ Μάλαγα, Νάπολη που κοίταζα κάτι έχει μέχρι 23-24/10 θέσεις κανονικά

paefstra

Member
Για αρκετους προορισμούς δεν υπάρχουν άλλα και για αρκετές υπάρχουν. Τα μίλια βγαίνουν για 12 μήνες περίπου. Δηλαδή τώρα βγάζεις μέχρι τέλη Οκτωβρίου απλά είναι και η 28 και κόβει σε πολλούς. Πχ Μάλαγα, Νάπολη που κοίταζα κάτι έχει μέχρι 23-24/10 θέσεις κανονικά
Για Ιταλια δεν θα εκαιγα μιλια Οκτωβρη τοσο καιρο πριν. Easyjet , ryanair, volοtea κι αγιος ο θεος, Οκτωβρη ειναι τζαμπα. Μονο για Αυγουστο η Πασχα θα τα εκαιγα για Ιταλια. Γνωμη μου.

pan82

Member
Για Ιταλια δεν θα εκαιγα μιλια Οκτωβρη τοσο καιρο πριν. Easyjet , ryanair, volitea κι αγιος ο θεος, Οκτωβρη ειναι τζαμπα. Μονο για Αυγουστο η Πασχα θα τα εκαιγα για Ιταλια. Γνωμη μου.
Αν έχεις περίσσευμα τα καις αλλά δε κοίταζα για μένα τώρα. Άλλωστε μόλις επιστρέψα από Νάπολη που τα είχα βγάλει πέρσι τον Οκτώβριο με τη περσινή πρόσφορα με μειωμένα μίλια για 28η φέτος σκέψου πού κανονικά και με low cost ήταν ψηλά λόγω αργίας άλλωστε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.248
Μέλη
39.949
Νεότερο μέλος
panoscy88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα