Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

paefstra

Member
Μετά το Cash or Trash ........ που ξέρεις ? :xalara:
Η Silver μου ηταν ηδη αδιαφορη. Ξερω. Παντως βλεποντας τη μεγαλη εικονα, εχουν σφιξει τα γαλατα με την επεκταση της Sky Express και με τις καλες της τιμες και πανε να φορεσουν ζορικο κουστουμακι πιστοτητας μη λακισουν εδω κι εκει οι gold.

Last edited:

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Η Silver μου ηταν ηδη αδιαφορη. Ξερω. Παντως βλεποντας τη μεγαλη εικονα, εχουν σφιξει τα γαλατα με την επεκταση της Sky Express και με τις καλες της τιμες και πανε να φορεσουν ζορικο κουστουμακι πιστοτητας μη λακισουν εδω κι εκει οι gold.
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Θυμάστε που σας ρωτούσα αν θα πάρω ή όχι την aegean πιστωτική για τα μίλια ώστε να έχω μία πιθανότητα να μείνω και φέτος gold; ε, λοιπόν την πήρα, πήρα τα 5.000 μίλια αλλά όταν ήρθε η ώρα να κλείσω τα δύο πρώτα ταξίδια για του χρόνου, με τη Sky έκλεισα. Κωνσταντινούπολη πήγαινε-έλα Πάσχα 65€.
Όπως πάμε, βλέπω να την αποχαιρετάω του χρόνου τη βαθμίδα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ανεβηκε στο app στους gold οτι θελουν 72 χιλιαδες μιλια και 32 πτησεις για αναβαθμιση. Μεχρι 5 νοεμβ 2026. Θα ανακοινωθει η βαθμιδα μεχρι τις 10 νοεμ 2025 λενε απο το τηλ κεντρο.
Σε ποιο σημείο του app ειναι αυτό;

nick07

Member
Νομιζω πως για το 90% των gold τα 70 χιλιαδες μιλια το χρονο ειναι αρκετα μακρινο ωστε να μη λακισουν μονο γι αυτο το λογο. Βεβαια, αν κρινω απο τα 72 χιλιαδες μιλια της Platinum προβλεπω πως θα αυξηθουν και τα ορια σε 36 χιλιαδες (απο 24 χιλιαδες που ειναι σημερα) για αναβαθμιση σε gold και 18 χιλιαδες (απο 12 χιλιαδες που ειναι σημερα) για ανανεωση της gold.

nick07

Member
Σε ποιο σημείο του app ειναι αυτό;
Στο android app my miles & bonus account κοντα στο section με τα κουπονια ηταν το απογευμα. Τωρα δεν μου φορτωνει καθολου η σελιδα. Νομιζω εκαναν "πατατα" απο το IT και το ανεβασαν πριν ανακοινωθει. Θα ανακοινωθει στις 10 Νοεμβριου οπως μου ειπαν απο το τηλ κεντρο.

nick07

Member
Επισης δεν ειναι μονο η διαφορα στην τιμη με τη sky και λοιπες αεροπορικες αλλα και η διαφορα στην τιμη μεταξυ light (που δινει ελαχιστα μιλια) και flex (που δινει αρκετα περισσοτερα μιλια) στους ναυλους της Aegean που ενω μεχρι πριν κανα χρονο ηταν γυρω στα 15 ευρω τωρα εχει εκτοξευτει στα 30-40 ευρω, τουλαχιστον για πτησεις εξωτερικου που παρακολουθω. Τα ωφελη που σου δινει η gold βαθμιδα πλεον τα χρυσοπληρωνεις κυριολεκτικα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Υπήρχε γκρίνια από πολλούς συχνοπεταχτούληδες για το πόσο εύκολα γίνεται κάποιος gold (αλήθεια είναι) και πόσο overcrowded ειναι τα lounges, οπότε σε συνδυασμό με τις μακρύτερες πτήσεις που θα βάλουν πια θέλουν
α) να ικανοποιήσουν τους συχνοπεταχτούληδες διαφοροποιώντας τους από τους πλεμπαίους που έχουμε γίνει gold για πλάκα
β) να πιέσουν τους πιο "σοβαρούς" gold να πάρουν μερικές πτήσεις παραπάνω για να γίνουν κι αυτοί συχνοπεταχτούληδες

Υποθέτω πως θα ως πλατινάς θα είναι πιο εύκολη η αναβάθμιση σε business, ειδικά εκεί που μετράει (δηλαδή στις μακρινές πτήσεις), θα τους κάνουν και καμιά αίθουσα της προκοπής, κανένα τράνσφερ με λιμουζίνα από το πάρκινγκ, τίποτε +50% στα μίλια που μαζεύουν κι άλλα τέτοια που προσωπικά δε με αφορούν καθόλου αλλά για άλλους μπορεί να είναι ένα συν. Το 32 πτήσεις (με Aegean υποθέτω) το ακούω υπερβολικό, τα 72.000 μίλια είναι πάρα πολλά, αλλά λιγότερο υπερβολικό (είναι περίπου ένα υπερατλαντικό το δίμηνο) αν εννοουν πτήσεις με οποιαδήποτε της συμμαχίας. Δεν έχω κι εμπειρία από το τι περιλαμβάνουν οι μίλιονερ κλπ τάξεις άλλων προγραμμάτων. Αυτό που αφορά τους περισσότερους είναι τι θα αλλάξει στις παροχές που ήδη έχουν οι 3 υπάρχουσες βαθμίδες. Καλά νέα δε νομίζω να είναι.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Επισης δεν ειναι μονο η διαφορα στην τιμη με τη sky και λοιπες αεροπορικες αλλα και η διαφορα στην τιμη μεταξυ light (που δινει ελαχιστα μιλια) και flex (που δινει αρκετα περισσοτερα μιλια) στους ναυλους της Aegean που ενω μεχρι πριν κανα χρονο ηταν γυρω στα 15 ευρω τωρα εχει εκτοξευτει στα 30-40 ευρω, τουλαχιστον για πτησεις εξωτερικου που παρακολουθω. Τα ωφελη που σου δινει η gold βαθμιδα πλεον τα χρυσοπληρωνεις κυριολεκτικα.
Αν γίνεσαι gold επειδή πετάς με aegean, ναι. Αν γίνεσαι επειδή με άλλες της συμμαχίας, όχι. Κακά τα ψέμματα, τα πολλά τα μίλια τα μαζεύεις με τα διηπειρωτικά, από τα μόλις 12.000 που θέλει η διατήρηση της gold παίρνεις περίπου 10.000 κάνοντας ένα διηπεριρωτικό το χρόνο κι αυτό όχι κανά μακρυνάρι για Αυστραλίες, πολύ πιο κοντινά πράγματα.

nick07

Member
Υπήρχε γκρίνια από πολλούς συχνοπεταχτούληδες για το πόσο εύκολα γίνεται κάποιος gold (αλήθεια είναι) και πόσο overcrowded ειναι τα lounges, οπότε σε συνδυασμό με τις μακρύτερες πτήσεις που θα βάλουν πια θέλουν
α) να ικανοποιήσουν τους συχνοπεταχτούληδες διαφοροποιώντας τους από τους πλεμπαίους που έχουμε γίνει gold για πλάκα
β) να πιέσουν τους πιο "σοβαρούς" gold να πάρουν μερικές πτήσεις παραπάνω για να γίνουν κι αυτοί συχνοπεταχτούληδες

Υποθέτω πως θα ως πλατινάς θα είναι πιο εύκολη η αναβάθμιση σε business, ειδικά εκεί που μετράει (δηλαδή στις μακρινές πτήσεις), θα τους κάνουν και καμιά αίθουσα της προκοπής, κανένα τράνσφερ με λιμουζίνα από το πάρκινγκ, τίποτε +50% στα μίλια που μαζεύουν κι άλλα τέτοια που προσωπικά δε με αφορούν καθόλου αλλά για άλλους μπορεί να είναι ένα συν. Το 32 πτήσεις (με Aegean υποθέτω) το ακούω υπερβολικό, τα 72.000 μίλια είναι πάρα πολλά, αλλά λιγότερο υπερβολικό (είναι περίπου ένα υπερατλαντικό το δίμηνο) αν εννοουν πτήσεις με οποιαδήποτε της συμμαχίας. Δεν έχω κι εμπειρία από το τι περιλαμβάνουν οι μίλιονερ κλπ τάξεις άλλων προγραμμάτων. Αυτό που αφορά τους περισσότερους είναι τι θα αλλάξει στις παροχές που ήδη έχουν οι 3 υπάρχουσες βαθμίδες. Καλά νέα δε νομίζω να είναι.
Δεν ειναι ξεκαθαρο αν τα 72000 μιλια αφορουν και πτησεις συμμαχιας αλλα θεωρω πως οχι καθως η βαθμιδα θα ειναι επιπλεον της ανωτερης βαθμιδας που προσφερει η συμμαχια. Οποτε δεν νομιζω να λαμβανονται υποψη οι αλλες πτησεις για τη συγκεκριμενη αναβαθμιση. Ισως κανω κ λαθος, θα δειξει.
Κατα τα λοιπα πιστευω θα αυξηθουν τα μιλια για silver και gold αλλα δεν νομιζω να δουμε ιδιαιτερο downgrade στα ωφελη καθως τα περισσοτερα ειναι back to back με τις βαθμιδες της συμμαχιας.
Και για την platinum δεν νομιζω πως θα προσφερουν τιποτα τρομερο για την ωρα. Ισως περισσοτερα κουπονια business upgrade, περισσοτερο bonus στα μιλια επιβραβευσης, δωρεαν θεση upfront/legroom και κανα κουπονι εκπτωσης ή 1+1 το χρονο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν ειναι ξεκαθαρο αν τα 72000 μιλια αφορουν και πτησεις συμμαχιας αλλα θεωρω πως οχι καθως η βαθμιδα θα ειναι επιπλεον της ανωτερης βαθμιδας που προσφερει η συμμαχια. Οποτε δεν νομιζω να λαμβανονται υποψη οι αλλες πτησεις για τη συγκεκριμενη αναβαθμιση. Ισως κανω κ λαθος, θα δειξει.
Κατα τα λοιπα πιστευω θα αυξηθουν τα μιλια για silver και gold αλλα δεν νομιζω να δουμε ιδιαιτερο downgrade στα ωφελη καθως τα περισσοτερα ειναι back to back με τις βαθμιδες της συμμαχιας.
Και για την platinum δεν νομιζω πως θα προσφερουν τιποτα τρομερο για την ωρα. Ισως περισσοτερα κουπονια business upgrade, περισσοτερο bonus στα μιλια επιβραβευσης, δωρεαν θεση upfront/legroom και κανα κουπονι εκπτωσης ή 1+1 το χρονο.
Σοφά μιλάς γέροντα. Ποντάρω πως για gold από τα τωρινά 12.000 θα πάμε τουλάχιστον στις 16.000. Από τα δε upgrades σε μπίζνα μάλλον θα εξαιρούνται κάτι Ινδίες, Μαλδίβες και λοιπές μακρινές δυνάμεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μονο ο @taver θα γινει platinum. Εχω αραξει στη μπλε μου βαθμιδα, τρωω σπορια και παρακολουθω.
Δε νομίζω, ακόμα και τις καλές χρονιές μαζέυω γύρω στα μισά από αυτά. Είναι ΠΟΛΥ ψηλά το όριο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.252
Μέλη
39.951
Νεότερο μέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΤΟ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom