Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δεν μπορώ να βρώ πουθένα αν. το status που έχω ήδη κατοχυρώσειμέσα στο 2025 και ισχύει έως 26/11/2026, ναι 11/2026, το έχω ή με πετάει εκτός ? :rolleyes:

fotast

Member
Δεν μπορώ να βρώ πουθένα αν. το status που έχω ήδη κατοχυρώσειμέσα στο 2025 και ισχύει έως 26/11/2026, ναι 11/2026, το έχω ή με πετάει εκτός ? :rolleyes:
Αυτό καλύπτει ή όχι;

Οι νέοι κανόνες διατήρησης των βαθμίδων θα ισχύουν ξεχωριστά για κάθε μέλος, μετά την επόμενη ημερομηνία λήξης/ ανανέωσης της βαθμίδας του.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Αυτό καλύπτει ή όχι;

Οι νέοι κανόνες διατήρησης των βαθμίδων θα ισχύουν ξεχωριστά για κάθε μέλος, μετά την επόμενη ημερομηνία λήξης/ ανανέωσης της βαθμίδας του.
Αν το κατάλαβα σωστά, μετά την 26/11/2026 ? Σωστά ?

adiaforos

Member
Ποντάρω πως για gold από τα τωρινά 12.000 θα πάμε τουλάχιστον στις 16.000. Από τα δε upgrades σε μπίζνα μάλλον θα εξαιρούνται κάτι Ινδίες, Μαλδίβες και λοιπές μακρινές δυνάμεις.
Αν είναι 72.000 η platinum, κάποια μαθηματικά φέρνουν στις 36.000 την Gold και στις 18.000 τη διατήρηση στη Gold. (Αυτό έγραφα χθες βράδυ ως απάντηση που δεν δημοσίευσα)
Και όντως:
Για τη διατήρηση της Gold βαθμίδας θα χρειαστείτε:
  • 32 πτήσεις αποκλειστικά με την AEGEAN ή/και την Olympic Air ή
  • 18.000 μίλια αναβάθμισης και τουλάχιστον 12 πτήσεις με την AEGEAN ή/και την Olympic Air ή
  • 72.000 μίλια αναβάθμισης
Ευτυχώς για την αναβάθμιση σε Gold δεν βλέπω να έχουν αλλάξει τα 24.000 μίλια, αλλά απαιτούνται πλέον 12 πτήσεις με Aegean.

Απ' όσο καταλαβαίνω, οι μεγάλοι χαμένοι είναι όσοι χρησιμοποιούσαν το πρόγραμμα της Aegean για να πάρουν Gold status στη Star Alliance, χωρίς να είναι τακτικοί ταξιδιώτες της Aegean. Νομίζω ότι ο τρέχων προσανατολισμός της Aegean είναι πιο σωστός (και σίγουρα πιο βολικός για τους Έλληνες). Αλλά στα διεθνή φόρα θα ακούσει τα εξ αμάξης.

Last edited:

pan82

Member
Πάντως βλέποντας τα προνόμια κάθε βαθμίδας δε φαίνεται να χάνεται κάτι από τη blue βαθμίδα και παρατήρησα και μερικές ευχάριστες προσθήκες στη silver κατηγορία.

NEW: Δωρεάν επιλογή Standard θέσης
NEW: 30% έκπτωση στις Up Front θέσεις

εδώ αναλυτικά όλα τα προνόμια
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/what-is-changing/mb_benefits/

έχω τη περιέργεια σαν silver μέλος αν θα μπορώ άραγε να διαλέγω πλέον θέση και στα εισιτήρια με bonus...

Mary Stardust

Member
Ποιος/α θέλει να γίνω το πουταν... εεεεεε το μέλος που θα γίνει gold μετά την μεγαλοψυχία του;

Δεκτές προτάσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σας υπόσχομαι ξέφρενες νύκτες. View attachment 514591
Που ήταν αυτό;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αν είναι 72.000 η platinum, κάποια μαθηματικά φέρνουν στις 36.000 την Gold και στις 18.000 τη διατήρηση στη Gold. (Αυτό έγραφα χθες βράδυ ως απάντηση που δεν δημοσίευσα)
Και όντως:
Για τη διατήρηση της Gold βαθμίδας θα χρειαστείτε:
  • 32 πτήσεις αποκλειστικά με την AEGEAN ή/και την Olympic Air ή
  • 18.000 μίλια αναβάθμισης και τουλάχιστον 12 πτήσεις με την AEGEAN ή/και την Olympic Air ή
  • 72.000 μίλια αναβάθμισης
Ευτυχώς για την αναβάθμιση σε Gold δεν βλέπω να έχουν αλλάξει τα 24.000 μίλια, αλλά απαιτούνται πλέον 12 πτήσεις με Aegean.

Απ' όσο καταλαβαίνω, οι μεγάλοι χαμένοι είναι όσοι χρησιμοποιούσαν το πρόγραμμα της Aegean για να πάρουν Gold status στη Star Alliance, χωρίς να είναι τακτικοί ταξιδιώτες της Aegean. Νομίζω ότι ο τρέχων προσανατολισμός της Aegean είναι πιο σωστός (και σίγουρα πιο βολικός για τους Έλληνες). Αλλά στα διεθνή φόρα θα ακούσει τα εξ αμάξης.
η τελευταία παράγραφος ειναι όλο το ζουμί. Εγώ είμαι στους χαμένους που με ένα υπερατλαντικο καθάριζα και με το ζόρι συμπληρωνα τις 4 πτήσεις που έπρεπε με την Aegean. Τωρα θα δω αν για τη συντήρηση της βαθμίδας πια με συμφέρει να μετακομίσω στην Turkish.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.253
Μέλη
39.951
Νεότερο μέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΤΟ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom