Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το άλλο ερώτημα είναι... σε λίγο που η Aegean θα πετάει πιο μακριά (και πιο ακριβά) το 1+1 της πιστωτικής κάρτας θα ισχύει και για Μαλδίβες/Bangalore/παμεγιατρέλεςστιςΣεϋχέλλες; Χλωμό το βλέπω.

adiaforos

Member
Το άλλο ερώτημα είναι... σε λίγο που η Aegean θα πετάει πιο μακριά (και πιο ακριβά) το 1+1 της πιστωτικής κάρτας θα ισχύει και για Μαλδίβες/Bangalore/παμεγιατρέλεςστιςΣεϋχέλλες; Χλωμό το βλέπω.
Μια χαρά θα ισχύει πιστεύω, ως προνόμιο τραπεζικής κάρτας, είναι πιο δύσκολο να αλλάξει. Εξάλλου δεν τέθηκε ποτέ κόφτης, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πανάκριβα μπίζνες που δίνουν και τρελά μίλια, αν είσαι κυνηγός.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Δηλαδή αν κάνεις 4 πτήσεις και 12000 μίλια ως τότε ανανεώνεις το χρυσό επίπεδο ? Ή το ασημένιο αντίστοιχα ?

"You can upgrade from Silver tier to Gold, with the existing rules policy until 04/11/2026." - So I should be good to go with another 24k + 4 segments after april to get to gold

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δηλαδή αν κάνεις 4 πτήσεις και 12000 μίλια ως τότε ανανεώνεις το χρυσό επίπεδο ? Ή το ασημένιο αντίστοιχα ?

"You can upgrade from Silver tier to Gold, with the existing rules policy until 04/11/2026." - So I should be good to go with another 24k + 4 segments after april to get to gold
Εγώ ήδη τα έπιασα και ναι με ανανέωσαν.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Για τους γνωστες υπαρχει καποια αλλη επιλογη για Gold σε SA? Με TK ειναι πλεον πιο ευκολο απο A3?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Για τους γνωστες υπαρχει καποια αλλη επιλογη για Gold σε SA? Με TK ειναι πλεον πιο ευκολο απο A3?
Εξαρτάται ποσα υπερατλαντικα κανεις, για μενα ειναι.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Για την Gold αναμενόμενες και λογικές οι αλλαγές. Και τα προνόμια της Platinum επίσης μου ακούγονται λογικά, με 2 βαλίτσες αντί για 1, free θέσεις, +1 gold μέλος, κλπ.

Δε μπορώ να καταλάβω την εμμονή τους στο 12 και το 6 και στα πολλαπλάσια του (εκτός του 32).

Ξέρεις ότι υπάρχουν ξένοι που έχουν γίνει κάτοχοι Gold γιατί τους δίνεις την δυνατότητα μιας εύκολης διατήρησης με 12000 μίλια. Πολύ λογικό το 18000 μίλια, αλλά γιατί 12 πτήσεις το χρόνο; Ειλικρινά, πόσους ξένους που έκαναν μέχρι πρότινος 4 πτήσεις το χρόνο (και δεν επιβάρυναν τρελά τα lounges σου) περιμένει ότι θα κρατήσει; Κάνε τις 6 τις πτήσεις, κάνε τις 8, το 12 είναι απαγορευτικό νούμερο για αυτούς.

Αντίστοιχα και για το Platinum. Πόσοι και πόσοι Έλληνες ταξιδεύουν εκτός Ευρώπης και ενδεχομένως να τα πιάνουν και να τα ξεπερνάνε τα 72000 μίλια το χρόνο, γιατί να τους σπρώξεις προς τα προνόμια άλλων μεγάλων που έχουν και υπερπόντιες πτήσεις, με το εξουθενωτικό 32 πτήσεις που βάζεις σαν απαραίτητο κριτήριο από τη στιγμή που δεν έχεις δίκτυο πτήσεων σε παγκόσμιους προορισμούς;;

Ξέρω τόσο κόσμο τις Ελληνικής ναυτιλίας που ταξιδεύουν Σιγκαπούρη, Νέα Υόρκη, σε ναυπηγεία σε Κίνα/Ιαπωνία/Κορέα, Λονδίνο, το 32 πτήσεις το χρόνο με Aegean είναι άφταστο νούμερο. Θα υπάρχουν περιπτώσεις να έχουν 80-100k σε μίλια και 15 πτήσεις με Aegean και να μη γίνονται Platinum.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ξέρεις ότι υπάρχουν ξένοι που έχουν γίνει κάτοχοι Gold γιατί τους δίνεις την δυνατότητα μιας εύκολης διατήρησης με 12000 μίλια. Πολύ λογικό το 18000 μίλια, αλλά γιατί 12 πτήσεις το χρόνο; Ειλικρινά, πόσους ξένους που έκαναν μέχρι πρότινος 4 πτήσεις το χρόνο
Δεν ξερω γιατί μιλάμε για ξένους. Όσους gold ξέρω πλην νεός που έχει αγοράσει το στάνταρ πακέτο των 10 πτήσεων επειδή μένει Κρήτη, είναι Έλληνες που κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι το χρόνο με Turkish κι έτσι παραμένουν gold. Είτε ταξιδιάρηδες, είτε επαγγελματίες ή -πιο συχνά- κόσμο που έχει σπίτι/οικογένεια σε Αμερική/Αυστραλία/αλλού κι επιλέγει να το κάνει με κάποια της συμμαχίας κι ότνα έρχονται Ελλάδα κάνουν και 2 μετ' επιστροφής εντός της χώρας για να έχουν το gold, που τους βοηθά κυρίως στις βαλίτσες και στο 1+1 για την οικογένεια. Αυτούς θα τους χάσει, θα προτιμήσουν (όπως κι εγώ) τα μίλια τους να τα βάζουν στην διηπειρωτική εταιρεία και αν έχουν κάποια εσωτερική πτήση θα την κάνουν με τη φτηνότερη δυνατή, κι όχι απαραίτητα με την Aegean. Έχω φίλο που πάει κάθε χρόνο νότια Αμερική, ξέρω πολλούς που πάνε Αμερική, για Αυστραλία δεν το συζητάμε καν, άλλος που πάει Σιγκαπούρη για δουλειές κλπ κλπ Έλληνες είναι, όχι ξένοι. Οι ξένοι gold πρέπει να είναι λίγοι.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Δεν ξερω γιατί μιλάμε για ξένους. Όσους gold ξέρω πλην νεός που έχει αγοράσει το στάνταρ πακέτο των 10 πτήσεων επειδή μένει Κρήτη, είναι Έλληνες που κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι το χρόνο με Turkish κι έτσι παραμένουν gold. Είτε ταξιδιάρηδες, είτε επαγγελματίες ή -πιο συχνά- κόσμο που έχει σπίτι/οικογένεια σε Αμερική/Αυστραλία/αλλού κι επιλέγει να το κάνει με κάποια της συμμαχίας κι ότνα έρχονται Ελλάδα κάνουν και 2 μετ' επιστροφής εντός της χώρας για να έχουν το gold, που τους βοηθά κυρίως στις βαλίτσες και στο 1+1 για την οικογένεια. Οι ξένοι gold πρέπει να είναι λίγοι.
Δε διαφωνώ, μπορεί όντως να είναι λίγοι, αλλά ενδεχομένως με ένα νούμερο 6 ή 8 πτήσεων για τη διατήρηση, θα τους κρατούσε.

Έχω φίλο που πάει κάθε χρόνο νότια Αμερική, ξέρω πολλούς που πάνε Αμερική, για Αυστραλία δεν το συζητάμε καν, άλλος που πάει Σιγκαπούρη για δουλειές κλπ κλπ Έλληνες είναι, όχι ξένοι.
Ναι συμφωνούμε, ξέρω καμπόσους αντίστοιχους, Αυτοί είναι που δε θα μπορούν να πιάσουν τα 72k και τις 32 πτήσεις.

Φαίνεται ότι τα 72k και τις 32 πτήσεις θα τα πιάσουν Ευρωβουλευτές, βουλευτές και μεγαλοστελέχη εταιρείων που ανεβαίνουν Λονδίνο, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Παρίσι 2 φορές το μήνα μόνο με business εισιτήρια. 72/32 μας κάνει 2250 μίλια τη πτήση.

nick07

Member

Γενικα δεν ειναι ξεκαθαρο το πως δουλευει. Εγω εχω ανανεωσει μεχρι Φεβρ 2027 και θα ξεκινανε να μετρανε τα μιλια αναβαθμισης απο το Φεβρ 2026 (για την ανανεωση του 2027-28). Απ οσο καταλαβαινω θα χρειαστουν 18000 μιλια και 32 πτησεις μεχρι το Φεβρ 2027 ανεξαρτητως του αν θα εχω συγκεντρωσει 12000 μιλια+4 πτησεις πριν απο τις 4 Νοεμβριου 2026.

nick07

Member
Εγώ ήδη τα έπιασα και ναι με ανανέωσαν.
Το ερωτημα ειναι για οσους η βαθμιδα ληγει/ανανεωνεται μετα τις 5 Νοεμβριου 2025 και αρχιζουν να προσμετρωνται τα μιλια για την ανανεωση του 2026/27 εαν θα χρειαζονται ακομα 12000 μιλια+4 πτησεις εως τις 5 Νοεμβρ 2026 ή αμεσα θα ξεκινησει το 18000 + 12 πτησεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.253
Μέλη
39.951
Νεότερο μέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΤΟ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom