Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Grtraveler

Member
Δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί αλλά είδα οτι υπάρχει συνεργασία revolut με miles and more για "μετατροπη" πόντων απο πόντους miles and more σε Revpoints (με αντιστοιχία 1 RevPoint = 1 mile) και το καλύτερο απο όλα δεν αφορά Ελλάδα και Κύπρο !

https://en.aegeanair.com//milesandbonus/partners/payment-cards/revolut/

Grtraveler

Member
Μετεθεσα εισιτηρια καλοκαιρινα με φορους 30 ευρω απο Αθηνα για ανοιξη με φορους 25 ευρω. Εσεις το ξερατε οτι το 5ευρο επιστρεφεται αρκει να γινει αιτημα τηλεφωνικα?
Βαλε ποσοι δεν θα το παρουν χαμπαρι και απλα θα τα τσεπωσει η Aegean.
όταν πάρεις τηλέφωνο έχει και εκέινη την έξτρα χρέωση επειδή χρησιμοποίησες το τηλεφωνικο κέντρο ? Επίσης το ποσό στο επιστρέφουν σε τραπεζικό λογαριασμό (με χρέωση εξόδων τραπέζης? ή στη κάρτα που έκανες την συναλλαγή?

nick07

Member
όταν πάρεις τηλέφωνο έχει και εκέινη την έξτρα χρέωση επειδή χρησιμοποίησες το τηλεφωνικο κέντρο ? Επίσης το ποσό στο επιστρέφουν σε τραπεζικό λογαριασμό (με χρέωση εξόδων τραπέζης? ή στη κάρτα που έκανες την συναλλαγή?
Δεν εχει χρεωση, οχι.
Στην καρτα που εκανες τη συναλλαγη.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Μετεθεσα εισιτηρια καλοκαιρινα με φορους 30 ευρω απο Αθηνα για ανοιξη με φορους 25 ευρω. Εσεις το ξερατε οτι το 5ευρο επιστρεφεται αρκει να γινει αιτημα τηλεφωνικα?
Βαλε ποσοι δεν θα το παρουν χαμπαρι και απλα θα τα τσεπωσει η Aegean.
Ναι είναι πάγια τακτική τους.. Το γράφουν μεν στο email ότι για την επιστροφή των φόρων πρέπει να μιλήσεις τηλεφωνικά με το κέντρο για να είναι καλυμμένοι.

Όταν είναι για έξτρα φόρους στους χρεώνουν κατευθείαν, όταν είναι για επιστροφή σου λένε πάρε τηλέφωνο.

Το τέλειο ήταν όταν άλλαξαν οι φόροι από το Ηράκλειο που από 12 ευρώ έγιναν 3 ευρώ, πάω να αλλάξω ένα εισιτήριο και φαινόταν έξτρα χρέωση μισό ευρώ κάτι τέτοιο.. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω ότι κανονικά δε θα έπρεπε να μου επιστραφούν 9 ευρώ αντί να υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση;

Και η απάντηση τους ήταν ότι μειώθηκε ο ειδικός φόρος αερολιμένων κατά 9 ευρώ και αυξήθηκε το passenger fee 0,5 ευρώ, οπότε έπρεπε να χρεώσουν το passenger fee, αλλά να πάρεις τηλέφωνο για να πάρεις πίσω τα 9 ευρώ..

1764060803263.png

paefstra

Member
@orestcrete δεν ανοιγω καν τα μειλ που το γραφει, αφου βλεπω την πτηση στον λογαριασμο μου Το πηρα χαμπαρι γιατι εκανα τραμπα το ταξιδι Απριλιου για Αυγουστο (χρεωθηκα 5 ευρω) αλλα αυτο του Αυγουστου που πηγε Απριλη μου κακοφανηκε που δεν επιστρεφοταν αυτοματα το 5ευρο. Βλακεια γιατι καποιοι θα κανουν αλλεπαλληλες αλλαγες στα flex μπρος πισω απο Απριλη και δεν θα παρουν χαμπαρι. Εμεις οταν πληρωνουμε μονο φορους φαινεται καλυτερα η αλλαγη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.285
Μέλη
39.962
Νεότερο μέλος
petrosPaz10

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom