Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Billouk

Member
Τρεχει μια προσφορα στη ΔΕΗ για αλλαγη απο πρασινο σε μπλε τιμολογιο δινει εξτρα 1500 μιλια και 50 ευρω σε εκπτωση λογαριασμου. Τα 1500 τα πηρα, περιμενω και την εκπτωση αργοτερα.
Το έκανα τον Μάιο με 2 *50€ ( το ένα στον πρώτο μήνα και το δεύτερο στον 6ο). Κάνε έναν έλεγχο στο energycost.gr για να δεις αν σε συμφέρει σε σχέση με άλλες εταιρείες και αναλόγως τις κιλοβατώρες σου.

Last edited:

paefstra

Member
Το έκανα τον Μάιο με 2 *50€ ( το ένα στον πρώτο μήνα και το δεύτερο στον 6ο). Κάνε έναν έλεγχο στο energycost.gr για να δεις αν σε συμφέρει σε σχέση με άλλες εταιρείες και αναλόγως τις κιλοβατώρες σου.
Να σου πω την αληθεια, βαριεμαι να δω αν συμφερει. Ειμαι 800 χρονια στη ΔΕΗ, καλα ειναι ως τωρα.

Kaiser.de

Member
View attachment 514819

Ti νόημα έχει το φλεξ να ειναι φτηνότερο από το light; Το έχει ξαναδεί κανείς;
είτε είναι λάθος ή έγινε απλά για συγκέντρωση μιλίων

Θα συμφωνήσω σε όλα.
Έβγαλα την πιστωτική της Aegean για τα μίλια και πάλι υπολείπομαι γύρω στα 2.500 για να κρατήσω τη gold έως 17/11. Δε θα πληρώσω εννοείται. Από τη στιγμή που σταμάτησα τα πολλά επαγγελματικά ταξίδια λόγω αλλαγής θέσης εργασίας, όπου εννοείται μου πλήρωναν τα εισιτήρια flex με βαλίτσα, δε μπορώ να συμπληρώσω τα μίλια.
Επιπλέον, ιδιωτικά, ταξίδευα πολύ με άλλες εταιρείες, π.χ. iberia για Περού.
Συν το ότι η Aegean είναι σταθερά ακριβότερη από άλλες που πετάνε στα ίδια μέρη, π.χ. Sky ή τις low cost.
Αξέχαστη μου έχει μείνει η αναζήτηση για Νάπολη πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 25, όταν η EasyJet είχε το δρομολόγιο 140€ και η Aegean 420€! Αυτό έξι μήνες πριν την πτήση.
Οπότε ας πάει στο καλό η βαθμίδα, τα προνόμια που απόλαυσα ήταν οι 4 φορές που έκανα αναβάθμιση σε business και φυσικά η δωρεάν βαλίτσα. Το lounge το χάρηκα ελάχιστες φορές καθώς συνήθως ταξιδεύαμε μεγαλύτερη παρέα και δε μπορούσα να πάρω πάνω από έναν μαζί.
Αναμένω πιθανά νέα μακρινά δρομολόγια, αλλά η εταιρεία, ως κάποια που την προτιμούσα σταθερά, με έχει απογοητεύσει. Την είχε δει εντελώς μονοπώλιο με τιμές πολύ πάνω από τους ανταγωνιστές της. Ελπίζω να αρκούν οι ευρωβουλευτές για να συντηρήσουν τις τοπ βαθμίδες. Από την εργασιακή εμπειρία μου πάντως σε πολυεθνικές, τα τοπ στελέχη δε μαζεύουν τα μίλια από ευρωπαϊκές πτήσεις με Aegean.
Να προσθέσω ότι συμφωνώ απόλυτα με @Yorgos , δεν είμαστε golden boys & girls όσοι ταξιδεύουμε συχνά επαγγελματικά, αλλά απλοί μισθωτοί, προφανώς το πλεμποκοινό που θέλει να ξεσκαρτάρει η αγαπητή Αιγαίου.
συμφωνώ μαζί σου αλλά θα δείξει το μέλλον.... έχω την εντύπωση ότι η aegean πιέστηκε απο τους εταίρους της να εναρμονιστεί στους όρους που έχουν αυτοί , δηλαδή ανά ταξίδι λιγότερα μίλια ή ακόμη και καθόλου όπως η LH και συνολικά περισσότερα μίλια για τη διατήρηση της βαθμίδας

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να αγοράσω εισιτήριο με μίλια για κάποιο αλλο ατομο χωρις να συμμετεχω εγω στην πτηση ;;

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα