Alpha bank bonus

pan82

Member
Έχει και σημασία τους πόντους αν τους έχεις να τους πάρουν πίσω η όχι. Εγώ σε ακύρωση συναλλαγής είχα να μου πάρουν ολους τους πόντους πίσω και τους πήραν κανονικά (το λέω γιατί κανονικά λέει ότι αν χρωστάς πόντους υπάρχει κάποια αξία αποζημίωσης). Απλά επειδή ήταν Aegean πόντοι είναι αρνητικό -140.000 το υπόλοιπο στη μετατροπή σε μίλια εδώ και κάτι χρόνια από τη συγκεκριμένη κάρτα όχι στους bonus πόντους μου οπότε δε χρωστάω κάτι.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Κακόβουλη χρήση πάντα θα υπάρχει (δυστυχώς) και καλά θα κάνει η Aegean να ακυρώνει τον λογαριασμό όταν το παρατηρεί. Μαζί της κι εγώ.

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πριν απο 2-3 χρονια ειχα παρει κατι που εδινε πολλους ποντους. Οι ποντοι μπηκαν μετα απο καμια 40αρια μερες οπως ελεγε τοτε η προσφορα αλλα το προιον αφαντο. Συνεχεια εγραφε αναμονη διαθεσιμότητας η κατι τετοιο. Στο τηλεφωνο ολο μου ελεγαν απο βδομαδα θα το εχω. Στους 2 μηνες μετα την αγορα με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι τελικο ο κατασκευαστής δεν θα μπορεσει να παραδωσει το προιον οποτε και ακυρωθηκε η παραγγελία. Ηδη ειχα κανει τους ποντους μιλια αλλα αυτοι μου ελεγαν οτι δεν θα υπαρχει προβλημα. Με την ακυρωση της παραγγελιας μου αφερεθηκαν οι ποντοι της αγορας. Νομιζω 100.000 η 80.000 δεν θυμαμαι ακριβως. Οταν αφαιρεθηκαν ημουν -80.000 στους ποντους. Ενα χρονο και κατι εκανα για να ξαναπαω τους ποντους σε θετικο νουμερο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.309
Μέλη
39.983
Νεότερο μέλος
magnet73

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom