• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Alpha bank bonus

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Το έχουμε ξαναρωτήσει αλλά δεν το βρήκα με την αναζήτηση.
Αγόρασα στη Black Friday 1500€ και πήρα 150.000 πόντους.

Μετέτρεψα 33.000 πόντους σε μίλια. Με τα 8.000 αγόρασα εισιτήριο, και τα άλλα 25.000 μίλια μένουν μέσα στην εφαρμογή της Aegean.
Ενώ στην Alpha έχω 117.000 bonus πόντους.

Αν ακυρώσω την αγορά των 1.500€, λογικά:
1. Θα μου πάρει πίσω τους 117.000 bonus πόντους.
2. Θα μου πάρει πίσω τα 25.000 μίλια.

Τι θα γίνει με τα 8.000 μίλια που έχω ήδη «φάει»;

poised

Member
Σύμφωνα με ότι έχει γραφτεί, δεν σου παίρνει πίσω μίλια αλλά θα σου αφαιρέσει τους 150.000 πόντους και θα έχεις αρνητικό υπόλοιπο στη κάρτα τη διαφορά απ' ότι έχεις εκείνη τη στιγμή μέσα (δηλαδή -125.000 αν κατάλαβα καλά τι λες). Στη συνέχεια σε κάθε μελλοντική αγορά θα μειώνεις το αρνητικό υπόλοιπο και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα μέχρι να πάει πάλι θετικό.

pan82

Member
Το έχουμε ξαναρωτήσει αλλά δεν το βρήκα με την αναζήτηση.
Αγόρασα στη Black Friday 1500€ και πήρα 150.000 πόντους.

Μετέτρεψα 33.000 πόντους σε μίλια. Με τα 8.000 αγόρασα εισιτήριο, και τα άλλα 25.000 μίλια μένουν μέσα στην εφαρμογή της Aegean.
Ενώ στην Alpha έχω 117.000 bonus πόντους.

Αν ακυρώσω την αγορά των 1.500€, λογικά:
1. Θα μου πάρει πίσω τους 117.000 bonus πόντους.
2. Θα μου πάρει πίσω τα 25.000 μίλια.

Τι θα γίνει με τα 8.000 μίλια που έχω ήδη «φάει»;
Θα σου πάρει πίσω 150.000 πόντους οπότε στην εφαρμογή θα δείς αρνητικό υπόλοιπο -33.000 πόντους,ότι έχεις μετατρέψει δεν αλλάζει. Αν μετατρέψεις και τους υπόλοιπους απλά θα σου γράψει -150.000 πόντους. Εγώ στη παλιά aegean έχω -100.000 περίπου εδώ και καμία τριετία από αντίστοιχη αγορά που ακύρωσα.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Χμμμ ενδιαφέρον! Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Αρα μπορείς να πάρεις τα μίλια, να κάνεις το ταξίδι που θέλεις, και με το επόμενο x100, να ισοφαρίσεις …

Και καθαρά για τα στατιστικά: Ήταν κανείς τόσο τυχερός που να ακυρώσει συναλλαγή και να μην του πάρει πίσω τους πόντους; 🤓

paefstra

Member
Χμμμ ενδιαφέρον! Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Αρα μπορείς να πάρεις τα μίλια, να κάνεις το ταξίδι που θέλεις, και με το επόμενο x100, να ισοφαρίσεις …
Τυπικα ναι. Αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι προγραμμα επιβραβευσης και αν διαπιστωσουν κακοβουλη χρηση, δεν τους εμποδιζει κατι να σε πεταξουν εξω. Οποτε εκανα ακυρωση ηταν για πολυ πολυ μικροτερα ποσα γιατι δεν θελω να μπω στο ματι για μεγαλα που δεν δικαιολογειται μια "επιπολαιη αγορα 1500 ευρω". Και δεν εσπευδα να μετατρεψω σε μιλια, ακριβως μη μπω στο στοχαστρο ως κακοβουλη πρακτικη.

Last edited:

poised

Member
Και καθαρά για τα στατιστικά: Ήταν κανείς τόσο τυχερός που να ακυρώσει συναλλαγή και να μην του πάρει πίσω τους πόντους; 🤓
Αν πήρες το x100 με την συναλλαγή τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τους χάσεις. Αν τους έβαλαν αργότερα, μεγαλύτερες πιθανότητες αν δεν έχουν συνδεθεί με τη συναλλαγή.

Αλλά το σημαντικό είναι - που μπορεί να κάνω και λάθος - ότι νομίζω στους όρους υπάρχει κάποια ρήτρα μετατροπής πόντων σε περίπτωση αρνητικού υπολοίπου. Αν όντως ισχύει ενέχει κάποιο κίνδυνο να το πληρώσεις ακριβά ειδικά αν αρχίσει να γίνεται συχνό φαινόμενο.

paefstra

Member
Ναι εγω ακυρωσα τη μερα που ειχε πεσει το cloudfair , εγινε δια ζωσης σε καταστημα απο αγορα δια ζωσης σε καταστημα και δεν πηραν πισω τους ποντους, συμπτωματικα. Αυτο ομως δεν μπορει να γινει σε ηλεκτρονικη αγορα γιατι δεν θα ολοκληρωνοταν η ακυρωση. Επισης ειχα λογο, αδυναμια παραλαβης για 15 μερες που επιστρεφοταν το προιον, οχι κατι κακοβουλο.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Σωστό, ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι γιατί ακόμα δεν μου έχει παραδοθεί το iPhone... και φοβάμαι μήπως αργήσει πολύ… Επειδή απλώς θέλω να το πουλήσω.

Αν πήρες το x100 με την συναλλαγή τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τους χάσεις. Αν τους έβαλαν αργότερα, μεγαλύτερες πιθανότητες αν δεν έχουν συνδεθεί με τη συναλλαγή.

Αλλά το σημαντικό είναι - που μπορεί να κάνω και λάθος - ότι νομίζω στους όρους υπάρχει κάποια ρήτρα μετατροπής πόντων σε περίπτωση αρνητικού υπολοίπου. Αν όντως ισχύει ενέχει κάποιο κίνδυνο να το πληρώσεις ακριβά ειδικά αν αρχίσει να γίνεται συχνό φαινόμενο.
Το πήρα αμέσως με το x100…

paefstra

Member
Σωστό, ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι γιατί ακόμα δεν μου έχει παραδοθεί το iPhone... και φοβάμαι μήπως αργήσει πολύ… Επειδή απλώς θέλω να το πουλήσω.
Για μενα παιρνεις πολυ μεγαλα ρισκα με πολυ μεγαλα ποσα. Μιλαμε για 2 συνδυασμενα προγραμματα επιβραβευσης που αν ενα απο τα δυο στραβωσει με τη συμπεριφορα να μετατρεψεις ηδη σε μιλια, μπορει να βρεθεις εκτεθειμενος.
Υπενθυμιζω οτι γνωριζω για ατομο που περασε 3-4 λογαριασμους ΔΕΗ στην εφαρμογη για να τσιμπησει μιλια και η Aegean του μπλοκαρε τη miles and bonus. Χρειαζεται καποιο τακτ, μην το τραβαμε απο τα μαλλια.

paefstra

Member
Για το καλο του φορουμ παντως, ακομη και η υποψια οτι μπορουν να παιξουν καφριλικια τυπου "αγοραζω Κωτσο, παιρνω τα bonus, τα κανω μιλια, αγοραζω ταξιδαρα μετα ακυρωνω και εξαφανιζομαι απο προσωπου γης για 1 χρονο η και για παντα" δεν τιμαει τη συζητηση. Νιωθω δυσαρεστα που το συζηταμε και βγαινει σε οποιαδηποτε αναζητηση αφου το φορουμ ειναι δημοσιο.

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
ΩΠΑ ώπα παιδιά…
Την αγορά την έκανα γιατί τη θέλω.
Αν ο Κώτσος κάνει 3 μήνες να παραδώσει το προϊόν, το όποιο διαφημίζει ως «Αναμένεται σύντομα», ο αγοραστής έχει κάθε δικαίωμα να ακυρώσει την αγορά, άσχετα με τα μίλια …

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.330
Μέλη
39.988
Νεότερο μέλος
guru

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα