chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Το ‘26 θα δώσουν πρώτα 50% για να μην μας βάζουν σε διλήμματα.Το ‘25 μια φορά 25% και μια 50%.

Το ‘26 θα δώσουν πρώτα 50% για να μην μας βάζουν σε διλήμματα.Το ‘25 μια φορά 25% και μια 50%.

Θα σου πάρει πίσω 150.000 πόντους οπότε στην εφαρμογή θα δείς αρνητικό υπόλοιπο -33.000 πόντους,ότι έχεις μετατρέψει δεν αλλάζει. Αν μετατρέψεις και τους υπόλοιπους απλά θα σου γράψει -150.000 πόντους. Εγώ στη παλιά aegean έχω -100.000 περίπου εδώ και καμία τριετία από αντίστοιχη αγορά που ακύρωσα.Το έχουμε ξαναρωτήσει αλλά δεν το βρήκα με την αναζήτηση.
Αγόρασα στη Black Friday 1500€ και πήρα 150.000 πόντους.
Μετέτρεψα 33.000 πόντους σε μίλια. Με τα 8.000 αγόρασα εισιτήριο, και τα άλλα 25.000 μίλια μένουν μέσα στην εφαρμογή της Aegean.
Ενώ στην Alpha έχω 117.000 bonus πόντους.
Αν ακυρώσω την αγορά των 1.500€, λογικά:
1. Θα μου πάρει πίσω τους 117.000 bonus πόντους.
2. Θα μου πάρει πίσω τα 25.000 μίλια.
Τι θα γίνει με τα 8.000 μίλια που έχω ήδη «φάει»;
Τυπικα ναι. Αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι προγραμμα επιβραβευσης και αν διαπιστωσουν κακοβουλη χρηση, δεν τους εμποδιζει κατι να σε πεταξουν εξω. Οποτε εκανα ακυρωση ηταν για πολυ πολυ μικροτερα ποσα γιατι δεν θελω να μπω στο ματι για μεγαλα που δεν δικαιολογειται μια "επιπολαιη αγορα 1500 ευρω". Και δεν εσπευδα να μετατρεψω σε μιλια, ακριβως μη μπω στο στοχαστρο ως κακοβουλη πρακτικη.Χμμμ ενδιαφέρον! Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Αρα μπορείς να πάρεις τα μίλια, να κάνεις το ταξίδι που θέλεις, και με το επόμενο x100, να ισοφαρίσεις …
Αν πήρες το x100 με την συναλλαγή τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τους χάσεις. Αν τους έβαλαν αργότερα, μεγαλύτερες πιθανότητες αν δεν έχουν συνδεθεί με τη συναλλαγή.Και καθαρά για τα στατιστικά: Ήταν κανείς τόσο τυχερός που να ακυρώσει συναλλαγή και να μην του πάρει πίσω τους πόντους;![]()
Ναι εγω ακυρωσα τη μερα που ειχε πεσει το cloudfair , εγινε δια ζωσης σε καταστημα απο αγορα δια ζωσης σε καταστημα και δεν πηραν πισω τους ποντους, συμπτωματικα. Αυτο ομως δεν μπορει να γινει σε ηλεκτρονικη αγορα γιατι δεν θα ολοκληρωνοταν η ακυρωση. Επισης ειχα λογο, αδυναμια παραλαβης για 15 μερες που επιστρεφοταν το προιον, οχι κατι κακοβουλο.Και καθαρά για τα στατιστικά: Ήταν κανείς τόσο τυχερός που να ακυρώσει συναλλαγή και να μην του πάρει πίσω τους πόντους;![]()
Το πήρα αμέσως με το x100…Αν πήρες το x100 με την συναλλαγή τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τους χάσεις. Αν τους έβαλαν αργότερα, μεγαλύτερες πιθανότητες αν δεν έχουν συνδεθεί με τη συναλλαγή.
Αλλά το σημαντικό είναι - που μπορεί να κάνω και λάθος - ότι νομίζω στους όρους υπάρχει κάποια ρήτρα μετατροπής πόντων σε περίπτωση αρνητικού υπολοίπου. Αν όντως ισχύει ενέχει κάποιο κίνδυνο να το πληρώσεις ακριβά ειδικά αν αρχίσει να γίνεται συχνό φαινόμενο.
Για μενα παιρνεις πολυ μεγαλα ρισκα με πολυ μεγαλα ποσα. Μιλαμε για 2 συνδυασμενα προγραμματα επιβραβευσης που αν ενα απο τα δυο στραβωσει με τη συμπεριφορα να μετατρεψεις ηδη σε μιλια, μπορει να βρεθεις εκτεθειμενος.Σωστό, ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι γιατί ακόμα δεν μου έχει παραδοθεί το iPhone... και φοβάμαι μήπως αργήσει πολύ… Επειδή απλώς θέλω να το πουλήσω.