Σχετικά με κράτηση booking για πληρωμή

babouridis

Member
Καλησπέρα. Έκανα μια κράτηση στο booking και για την πληρωμή αναφέρει στις λεπτομέρειες πληρωμής στα στοιχεία κράτησης:
"Θα πρέπει να προπληρώσετε το κόστος μιας βραδιάς 2 ημέρες πριν την άφιξη σας."
Εγώ έχω περάσει τα στοιχεία της χρεωστικής μου κάρτας στην booking για το οποίο γράφει ότι αποτελεί ασφάλεια για την κράτηση. Δεν έχει κάπου κάποιο κουμπί για.πληρωμη.
Μίλησα με μύνημα με το ξενοδοχείο και.μου απάντησαν ότι προτιμούν να γίνεται εκεί η πληρωμή και με.οποιος τρόπο.επιθυμω.
Εγώ πως θα πληρώσω τελικά? Μπορεί κάποιος να μου πει με παρόμοια εμπειρία?
Να σημειώσω ότι έχω επιλέξει δωρεάν ακύρωση ως 3 ημέρες πριν την άφιξη. Ευχαριστώ!

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Καλησπέρα. Έκανα μια κράτηση στο booking και για την πληρωμή αναφέρει στις λεπτομέρειες πληρωμής στα στοιχεία κράτησης:
Εγώ έχω περάσει τα στοιχεία της χρεωστικής μου κάρτας στην booking για το οποίο γράφει ότι αποτελεί ασφάλεια για την κράτηση. Δεν έχει κάπου κάποιο κουμπί για.πληρωμη.
Μίλησα με μύνημα με το ξενοδοχείο και.μου απάντησαν ότι προτιμούν να γίνεται εκεί η πληρωμή και με.οποιος τρόπο.επιθυμω.
Να σημειώσω ότι έχω επιλέξει δωρεάν ακύρωση ως 3 ημέρες πριν την άφιξη. Ευχαριστώ!
πάρε τηλ στο 2111211610

babouridis

Member
πάρε τηλ στο 2111211610
Καλησπέρα κάλεσα αλλά.ζητα κωδικό καταλύματος και pin κράτησης κτλ δεν τα εδωσα και τελικά έστειλα μύνημα μέσω της εφαρμογής και περιμένω απάντηση.
Τελικά στις πληροφορίες κράτησης γράφει να πληρώσετε εντός 2 ημερών πριν την άφιξη οπότε μπορεί και να σημαίνει ότι μπορώ να πληρώσω στο κατάλυμα κατά το check in.

nick07

Member
Εφοσον εχετε δωσει καρτα κατα την κρατηση, δεν χρειαζεται να κανετε κατι και ουτε να ανησυχειτε. Το καταλυμμα ειτε θα κανει την πληρωμη 1-2 μερες πριν πατε ή κατα το check-in ή σπανιοτερα στο check-out. Αν υπαρξει προβλημα με την καρτα θα λαβετε μηνυμα μεσω booking.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.309
Μέλη
39.983
Νεότερο μέλος
magnet73

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom